Camping Seeberger in Bludenz Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Camping Seeberger

6,6

Mooie plaats voor je caravan

Beoordelingen Camping Seeberger

Obdorfweg, A-6700, Bludenz
Camping Seeberger scoort een 8,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Seeberger? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Seeberger in Bludenz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Seeberger vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Camping Seeberger met andere accommodaties in Bludenz.

8 beoordelingen over Seeberger

6,6
"Fantastische camping,de beste van vele campings"
van den bergh jozef
21-8-2011 Al 35 keren op deze camping verbleven,de eerste keer in 1973,wij hebben heel de evolutie van camping meegemaakt,en de ouders van de huidige
campinguitbaatster goed gekend,die de hoeksteen van deze camping hebben gelegd.In deloop van de jaren bezoeken we met onze caravan andere campings,maar deze is van uitzonderlijke kwaliteit.Wat betreft
ontspanning op de amping en omgeving die moet je zelf maken,daar moet de camping uitbaatster zelf niet voor instaan,wij sportief is aangelegd en zelfs met kinderen kan men oneindige wandeltochten maken,fietsen en mountenbaiken ideale sport als men in orde is.en wie graag gaat zwemmen er is in stadje een open en gesloten zwembad.daartoe mooie uitgaanspunten voor mooie ritten met de auto langs diverse plaatsen.Niets dan lof over dze camping.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Rustige camping"
E. Raven
7-9-2010 De camping ligt 10 min lopen vanaf het centrum en 20 min naar een grote overdekt winkelcentrum met groot aantal winkels. Op de camping heb je een prachtig uitzicht over de bergen. Wij zijn een paar keer gaan fietsen in het dal en dan kun je verschillende kanten op. Het is niet voor mensen de niet zijn gewend om te fietsen want er zijn wel hellingen. De camping wordt erg goed onderhouden en alles is erg netjes. Wij zijn er twee weken geweest met twee meisjes van 8 en 14. Die hadden het prima naar hun zin. We hebben veel gezien en gedaan. De omgeving was prachtig.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima camping"
Marcel Bleeker
12-8-2010 Op doorreis op deze camping gestaan (2 nachten). De camping is zeer verzorgd. Sanitair is zoals je dat wenst, zeer netjes, schoon. Gebouw alleen te betreden met een key. Op de camping zelf is niets te doen. Wij hebben de camping gebruikt als basis voor een bezoekje aan Liechtenstein (35 km). Uitzicht is op de camping wel erg fraai, hoge bergen met sneeuw.

met partner, Aug. 2009
"Prachtige stadscamping"
dorien
21-8-2009 Rustige camping die met veel liefde en zorg voor de natuur wordt onderhouden door de eigenaresse. het uitzicht is prachtig en dichtbij de stad.
Supermarkten zijn op 5 autominutenrijden.
Het is niet echt een camping voor kinderen maar meer voor mensen die van alles willen ondernemen in het Vorarlgebergte
Sanitairgebouw is nieuw en erg warm, net als de douches.
Bakker aan de oprit van de camping en aan de overkant is een Italiaans restaurant.
Op de camping zelf is niets verkrijgbaar maar dat hoeft ook niet daar winkels dichtbij zijn

met partner, Juli 2009
"Prima stadscamping"
Rekers
14-8-2009 Vorige beschrijving klopt, je merkt niet dat je iegenlijk in de stad campeert. Het voordeeel is dat je lopend Bludenz in kunt (8 min.), waar alle voorzieningen zijn. Dat is makkelijk omdat de camping zelf buiten prima sanitair en een mooie plek, geen voorzieningen heeft. De bakker zit pal bij de ingang.

met partner, Juli 2008
"Goede, kleine stadscamping"
Conny
16-4-2012 De camping ligt rustig in het mooie Bludenz, heeft mooi sanitair en een erg aardige eigenaresse. Goed gelegen voor uitstapjes in de mooie omgeving.

Familie, Juli 2007
sandra roland
25-5-2008 Een mooie, zeer schone en goed onderhouden camping met een mooi uitzicht op de bergen. De campingeigenaresse is zeer vriendelijk en organiseert o.a. barceque-avonden in een kloof in de buurt (een hele ervaring voor kinderen). De camping is niet heel groot en er is niet veel vertier voor kinderen. De camping is een goede uitvalsplaats voor tochten per auto, te voet (o.a. de Muttersberg op) of per fiets (soms wel erg steil). Wij hebben daar een fantastische vakantie gehad en voor het eerst in jaren vond ik het erg om weer naar huis te moeten.....

met partner, Juli 1990
"Mooi gelegen stadscamping"
Toon
24-6-2011 Camping ligt op loopafstand van Bludenz. Redelijk basaal (destijds). Mooi gelegen open camping (weinig schaduw). Open plaatsen met lage heggetjes, Die schaduw wil je ook niet, omdat het weer in Vorarlberg nogal tricky is. Als het weer uit het westen komt (dikwijls) dan heb je het Noord-Zuid lopende Arlberg-Gebirge in je nek en dan weet je het wel. Gelukkig hadden wij wel goed weer toen. Bludenz leuk stadje met genoeg restaurants. Heerlijk bier, lokale brouwerij Fohrenburger. Wij kwamer op de camping de dorpsgek weer tegen, maar dat hadden wij altijd..
Uitstapje naar Feldkirch. En niet te missen, naar het Brandnertal (aan het einde met kabelbaan naar boven en dan naar het prachtige meertje bovenin). Schitterende route via de Silvretta Hochalpenstrasse en de Arlbergpas weer terug. Als ik tijd van leven krijg, graag nog een keer terug.