Hotel Zapfenhof**** in Zell am Ziller Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

hotel zaphenhof

Beoordelingen Hotel Zapfenhof****

Zellberg-Eben 64, 6280, Zell am Ziller
Hotel Zapfenhof scoort een 8,0 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zapfenhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zapfenhof**** in Zell am Ziller, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Zapfenhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Zapfenhof**** met andere accommodaties in Zell am Ziller.

32 beoordelingen over Zapfenhof****

6,5
met vrienden, Feb. 2012
"Geweldig hotel!!!"
jmtroost
8-2-2012 Geweldig hotel,goed onderhouden,knus en gezellig!
erg vriendelijk personeel,niets is hun te veel. Je kan aan alles merken dat het een familie hotel is! Je voelt je er meteen thuis!
rustig gelegen,voor de deur stopt de bus naar de pistes (met ski pas is dit in heel het gebied gratis) ook is er een gratis hotel busje.
mooie uitgebreide wellness (sauna's,stoombaden etc),jacuzzi en verwarmt zwembad buiten heerlijk om na het skieen je te verwennen!!
gezellig oostenrijks restaurant,eten is goed,streek gerechten je moet er soms wel van houden..
mooie,rustige schone kamers,elke dag linnengoed,handdoeken wissel.
mooie badkamer.
jammer genoeg was de barman ziek zodat 1 gezellige bar (naast de receptie) dicht was.
het hotel ligt op een mooi groot landgoed,met meerdere buiten baden en speelgelegenheden v de kinderen in de zomer lopen er verschillende dieren.
we gaan zeker naar het hotel terug,en misschien ook nog wel een keer in de zomer! echt een aanrader!!

met een groep, 2012
"Skiverlof met 40 personen"
Wim Deloose
3-2-2012 Het personeel springt echt voor je als je iets nodig hebt. Altijd vriendelijk. Lekker en veel eten, zeer verzorgde buffetten, zeker het ontbijtbuffet. Geen probleem om met een grote groep te komen. Alle wensen werden vervuld.De indeling van sommige kamers valt een klein beetje tegen ; kleine zitplaatsen tov van andere kamers.Ze worden dagelijks gepoetst en onderhouden. Klein nadeel als je met een grote groep komt,de bar is redelijk klein om met z'n allen samen te zitten.

met partner, Dec. 2011
"Zeer goed hotel"
scholten
31-12-2011 mooi hotel, met zeer vriendelijk personeel dat alles doet om het naar je zin te maken.
Ontbijt was goed met maar een min puntje, de eitjes waren erg zacht gekookt maar voor de rest was het goed. Ook het avond eten was zeer goed, zonder probleem kon je nog een portie krijgen, of als je bv de soep niet lekker vond kon je iets anders krijgen. De kamers waren schoon en netjes. met mooie badkamer.
wat wij erg vervelend vonden was dat je niet kon pinnen en alles contant moest betalen ook de skipassen die je in het hotel kon kopen, en de drankjes onder het eten of aan de bar.
Het hotelbusje dat je naar de liften bracht was erg makkelijk, niet hoeven te wachten op de skibus.
Het hotel ligt ongeveer 10 min lopen van af het dorp maar langs het wandelpad was je zo in het dorp.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Een goed en kindvriendelijk hotel!"
ilse-en-marco
13-3-2011 Op de aankomstdag werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaresse en werd ons meteen duidelijk dat kinderen van harte welkom waren. We hadden kamers in het "oude" gedeelte, waarvan de kamers ruim van opzet waren, maar qua inrichting gedateerd. Overigens gedateerd voor wat betreft kleurstelling e.d., maar geen kapotte of versleten zaken. De ligging van het hotel t.o.v. de pistes is weliswaar niet gunstig, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door het hotelbusje dat naar de gondelliften pendelt incl. NL sprekende chauffeur. De loopafstand tot het centrum van Zell am Ziller bedraagt zo'n 10 min. Het inpandige zwembad werd iedere dag door onze (en andere) kids met veel plezier gebruikt. Het ontbijt was ruim gevarieerd en goed. Het diner was eveneens goed gevarieerd en smaakte prima. Iedere dag een apart kindermenu. We hadden de indruk dat de Oosteuropese obers de Duitse taal niet bijzonder goed machtig waren, waardoor soms een comm. stoornis optrad. Kortom: een dikke voldoende.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Hotel met gastvrijheid hoog in het vaandel!"
Jochemsen
27-2-2011 Van eigenaar tot medewerker Zaphenhof wil iedereen het je naar de zin maken. Op een prettige manier gaat men met de gasten om, het eten is op hoog niveau en het wellnessgedeelte is werkelijk fantastisch. Hoewel men het niet hoeft te doen, kan je dagelijks gebruik maken van de eigen taxibus zodat je binnen 10 minuten bij de gondelbaan bent en niet in een volle skibus hoeft te zitten. Enige minnetje is de wijnprijs, maar dat heb je uiteindelijk in eigen hand.

alleenreizend, Jan. 2011
"Zeker de moeite waard"
johan_R
27-1-2011 Week in Zapfenhof geweest om te skieen. Laat geboekt en hier was nog plaats. Mooi hotel 4 sterren met alles erop en eraan. Goed eten en gezellige bar. 2e week januari was het in het hotel en overal in zell am ziller rustig, maar voor te skieen super. Bij het eten wordt je erg verwent en als je nog honger hebt brengen ze nog een 2e portie. Kamers zijn netjes en de badkamers nagenoeg nieuw. Aparte skiruimte die alleen met een kaart toegankelijk is. Nadeel dat het hotel niet in het centrum ligt, maar je even moet lopen om in het dorp te komen, maar is lopend goed te overbruggen. Super service dat je met het hotelbusje van en naar de pistes wordt gebracht, laat de rest maar staan in de skibussen en jij rijdt erlangs.
Zeker de moeite waard en volgens mij zijn er veel vaste klanten.
Skigebied is ook mooi, alleen moet je altijd met de gondel naar boven. Voldoende mogelijkheden om ook naar gerlos en koningsleiten te skien. Leuke optie om via internet skimovie en je historie te volgen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Geen 4 sterren waard"
de alpenkrijntjes
31-8-2010 Eten is niet zo goed, bij een verblijf van 2 weken ,kregen we het de tweede week dezelfde menulijsten als de eerste week. En op is op.
De sauna is ook geen 4 sterren waard, de sauna was voor 16 plus, en naakt,
maar de finse sauna was buiten rondom tussen de balkons van de kamers.
De zwemvijver die was geweldig.
Internet was mogelijk op de kamer te krijgen, maar bij ons lukte dat niet op de laptop.
dus dan op de computer in de hal 1 euro voor 15 min.
Kortom voor ons een hotel wat geen 4 sterren waard is en waar wij ook niet meer terug zullen keren.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Fantastisch hotel, zeer gastvrij"
nee-
22-2-2010 Het hotel is voor herhaling vatbaar. Het personeel is erg gastvrij en eten is fantastich!
Jammer dat er geen draadloos internet aanwezig is.

met vrienden, Jan. 2010
"Prima hotel van alle gemakken voorzien"
Toine van Deursen
28-1-2010 Op loopafstand van het dorp. Op zich weinig te doen. Voor Apres Ski moet je toch op andere plaatsen zijn, zoals mayrhofen. Aardige bediening. Over het algemeen veel oudere mensen of gezinnen met jonge kinderen. Kamers zijn schoon en netjes en voorzien van een lcd tv.
Na het skieen is het lekker relaxen in het zwembad/bubbelbad/turks stoombad en sauna's. Ook Monika geeft prima massages heb ik begrepen.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Geweldig hotel"
Familie Brander
3-1-2010 Hotel Zapfenhof is een geweldig hotel. Het personeel is zeer gastvrij en heel erg aardig. Eten is met een woord geweldig. Kamers zijn wat aan de kleine kant maar heel erg schoon en fris. Voor kinderen is er van alles te doen, er is een binnenzwembad, buitenzwembad en wirlpool en een heerlijke relax ruimte. Ook worden er 's avonds diverse activiteiten georganiseerd. Het hotel beschikt over busje service, die je van en naar de pistes brengt. Je kunt er zelf voor kiezen om te gaan skien in andere skigebieden. Wat een service. Daar kunnen ze in andere plaatsen in Oostenrijk nog een puntje aan zuigen. Dit hotel is dus echt een aanrader. Wij hebben ons hier prima vermaakt en zullen hier weer eens terugkomen.