11-8-2010
Het appartement Regina oogt niet een warm welkom, bij aankomst , eerder als 14.00uur mochten we er niet in. Gastvrouw was klant onvriendelijk !
Zo werden in de week dat wij er waren geregeld de ramen weer gesloten, kranen vervangen en wat al niet meer. Het was al met al een verouderde boel, geen afzuiging in de keuken en een primitief klein 2 pits elektrisch plaatje.
Bed kraakt en beddegoed verouderd, voor 15,00euro p.p.p.week veel te veel. Handdoeken, 5,00 per persoon per wissel.!! Oud en versleten ! Op de dag van vertrek werd ons verzocht het beddengoed af te halen handdoeken mee te brengen naar de receptie beneden. Je betaalt ook nog 45,00 euro schoonmaakkosten he>!Wanneer je bij vertrek een eigen door de bazin handgekrabbelt afrekeningsbriefje krijgt en om uitleg vraagt wat de kosten allemaal zijn wordt je afgeblaft dat je niet moet zeuren, zeer onvriendelijk dus, energiekosten heb je geen controle op hoe ze er aan komt, wij gaan er nooit meer naar toe !!!!
17-8-2010
Normaal gesproken schrijven wij geen beoordeling van onze vakanties. Na een heerlijke twee weekse vakantie in een authentiek appartement van Regina in de prachtige plaats Zell am Ziller wilden we toch even onze prettige vakantie ervaring delen. Met onze twee kinderen, in de buurt van het gezellige dorp, uitzicht op de bergen, rodelbaan op loopafstand, het mooiste openbaar zwembad wat we ooit hebben gezien en een fantastisch freizeit park voor jong en oud hebben wij een heerlijke vakantie gehad. Het appartement was keurig, gezellig en ruim. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij kunnen ons dan ook helemaal niet vinden in de voorgaande beoordelingen. Als er geen foto op deze site had gestaan, hadden we gedacht dat het om een heel ander complex ging. De gastvrouwen hebben hun hart op de juiste plek en zijn, indien gewenst, zeer behulpzaam. (wij hebben dit aan den lijve ondervonden).
Wij hebben het er al over gehad om met vrienden in de winter weer naar Regina te gaan. Aan te bevelen
7-2-2010
Zeer onvriendelijke ontvangst, geen warme douche mogelijk om 07.00 (nog afgesloten), sanitair zeer onvoldoende (douche te laag en blijft niet staan), keukeninrichting zeer beperkt en electrisch koken bijna niet mogelijk, controle gedurende de dag (ramen worden gesloten), kleine en donkere kamers met slechte bedden en in het appartement was het te koud met geen mogelijkheid een hogere temperatuur in te stellen.
Extra kosten voor electriciteit welke niet te controleren zijn.
Ik ga bij touroperator aandringen dit appartement niet meer te verkopen in hun pakket