Hotel Neuwirt*** in Zell am Ziller Oostenrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Voorzijde familiehotel

Beoordelingen Hotel Neuwirt***

Unterdorf 12, 6280, Zell am Ziller
Hotel Neuwirt scoort een 7,1 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Neuwirt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Neuwirt*** in Zell am Ziller, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Neuwirt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Neuwirt*** met andere accommodaties in Zell am Ziller.

97 beoordelingen over Neuwirt***

6,7
met partner, Mei 2012
"Gastvriendelijk hotel"
J.J.A. Schoorl
29-5-2012 De benadering in dit hotel hebben wij als gastvrij en service gericht ervaren. De kamers zijn eenvoudig ingericht geen tv, wel een zitje en goede bedden. De entourage nodigt uit om elkaar als gast te ontmoeten. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ondanks het beperkte budget stond er elke avond een eenvoudig, maar smakelijk drie gangen diner op ons te wachten. De (gratis) drankjes tijdens de maaltijd waren ruim bemeten.

met partner, Mei 2012
"Fantastische plek en zeker voor herhaling vatbaar."
Hans en Gerrie
27-5-2012 Prima hotel waar je uiterst vriendelijk en correct wordt behandeld. Niets is te veel, extra informatie over mooie wandelroutes worden met veel plezier verstrekt. Over de keuken niets te klagen, altijd meer dan genoeg te krijgen.
Kamers zijn netjes en schoon.

De prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed te noemen.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Redelijk hotel voor redelijke prijs"
Francis van Hemert
3-3-2012 Overal wordt gerookt (net als in de rest van Oostenrijk)
Eten niets bijzonders maar wel gewoon goed - wat verwacht je voor die prijs?
Aardige mensen en kamers inderdaad soms wat verouderd, maar wel HEEL schoon! Wij hadden blijkbaar een vernieuwde kamer met een mooie badkamer (met bad).
We hebben idd ook gezien dat mensen die samen reisden aan een tafel werden gezet met andere mensen die met z'n 2-en waren. Zou ik ook niet zo leuk gevonden hebben.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Neuwirt*** bij:

met partner, Feb. 2012
"Niet voor herhaling vatbaar!"
Rick
13-2-2012 Niet zo goedkoop als het lijkt. Eigenaar stonk ontzettend naar knoflook, de hele week was dit het geval. Onze kamer was op de 5e, dus met een oude kleine lift naar de 4e en dan nog een trap op.De kamer was simpel, slechte douche, slechte bedden, dekbed erg klein, geen tv, harde oude handdoeken. Geen kluisje op de kamer, wel in de eetzaal, 4 stuks voor een gigantisch hotel! De eetzaal lijkt op een gaarkeuken. Lange tafels, je krijgt een plek aangewezen voor de hele week met andere mensen aan tafel. Wij zaten aan een tafel met een gezin van 5, er zaten 2 stoelen tussen. Je kunt de pech hebben dat je aan een 4 pers. tafel wordt gezet met een ander stel dat op je bord zit te kijken! Bij het ontbijt geen kaiserbolletjes. De juice de orange is waterig en had nauwelijks smaak.Eten wat de pot schaft, elke avond soep in metalen kommetjes, als je met z'n tweeën bent ook maar 2 plakjes stokbrood. Eten zout en vet, geen ruimte tussen de eetgangen. Er mag op de kamers gerookt worden. Geen aanrader!

met een groep, Jan. 2012
"Hier kom ik nooit meer terug!"
Mix'recensie
14-2-2012 Midden in het dorp gelegen. Vriendelijk personeel en goede service. Maar geen oog dicht gedaan door het slechte bed. Inrichting en dus ook de bedden extreem verouderd. Sommige kamers en ook de badkamers extreem klein. Eten minder dan basic. Onherkenbaar soepje, groente is elke dag hetzelfde slabuffet. Ontbijt met goedkope afbakbroodjes en met water verdunde jus d'orange.

met vrienden, Sept. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
jos en doortje van ...
17-10-2011 een hotel op jaren maar het is er goed toeven. omgeving is top dorp is klein. maar je kunt veel kanten op. er is voor elk wat wils,

"Hotel Neuwirt is:"
H.J.C. van den Heuv...
12-10-2011 een prima hotel met een goede prijs/kwaliteit-verhouding. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn niet luxe, maar ze voldoen goed en worden prima schoongehouden.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Wat is die waard een eikel!"
daanturbobanaan
6-4-2012 Kamers donker en oudbollig, geen televisie.
Totaal niet kindvriendelijk, ons zoontje kreeg bijna geen kinderbedje alhoewel dit wel van te voren was aangevraagd. Hij moest maar zelf op een bed gaan slapen. Brutale waard wou ons geen andere kamer geven. Na wat aandringen zwichtte hij en zei als het niet naar wens is dat wij onze koffers maar moesten pakken en naar huis moesten gaan. IK ontplofte waarna hij bang werd voor een slechte beoordeling, ja duhuh! Oostenrijkers zijn vriendelijk volk, voor het eerst in 25 jaar kom ik zo'n persoon tegen. Nooit meer hiernaartoe. Personeel humeurig en vindt kindertjes maar niks. Eten is matig en als je meer vraagt krijg je een grote mond, slecht hoor!

met vrienden, Aug. 2011
"Goed bevallen"
k holwerda
8-9-2011 prima gastheer voor herhaling vatbaar
bediening niets op aan te merken
eten was prima kamers waren goed schoon
aanbieding was niet duur

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
fam. Marinus
21-8-2011 Wij waren hier van 7 t/m 14 augustus.
We hebben genoten van de omgeving en zijn zeker nog niet uitgekeken.
Als je veel hotel ervaring hebt kan ik me voorstellen dat je het eten wat minimaal vindt,maar wij kamperen normaal gesproken en vonden het heerlijk dat we zo aan konden schuiven. De kamers waren keurig, de mensen werken hard voor hun geld.
Alle waardering!