Camping Hofer**** in Zell am Ziller Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Camping Hofer**** Zell am Ziller

Beoordelingen Camping Hofer****

Gerlosstrasse 33, A-6280, Zell am Ziller
Camping Hofer scoort een 8,2 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Hofer****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Hofer**** in Zell am Ziller, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping Hofer**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Hofer**** met andere accommodaties in Zell am Ziller.

14 beoordelingen over Hofer****

"Geen tweede keer meer"
Erpee
18-9-2011 Niet erg vriendelijk ontvangst. Campingplaatsjes zijn wel erg klein; geen zicht op bergen vanaf camping; sanitair lijkt te weinig bij volle camping; terrein ligt tussen 2 uitgaande wegen van het dorp, waardoor 's morgensvroeg (vanaf 5.30u) regelmatig herrie van voorbijrazend forensisch verkeer. Daarom maar kort verblijf gehouden op deze camping en geen reden voor nog eens een keer enkele dagen verblijf.

"Hofer is Tirol , mooi, vriendelijk en gastvrij"
gerhard
5-7-2011 We hadden plaats 11, een royale goede plek. Wel een doorgaande weg vlak naast de camping, maar de voordelen van de camping maakten dat draagbaaqr. Op loopafstand, 5 minuten, van het gezellige dorpscentrum met goede winkels. Medewerkers verdienen lof voor hulpvaardigheid en vriendelijkheid. Sanitair is uitmuntend. Van hier is verkenning van Tirol een geweldige belevenis. Met name de Zillertalrthochstrasse naar "Melchboden" was voor ons een belevenis die we dan ook twee keer benut hebben. Ook de afstand naar Innsbruck is een dagtocht waard. Geweldige sfeer en graag zeggen we "weerkomm'n".

met partner, Juli 2010
"Fijne camping"
olthoff
28-8-2010 Fijne camping met vooral Nederlandse gasten, veel van hen komen hier al heel wat jaren!! ook wel aardig wat Denen, voor de rest van alles wat. De camping wordt gerund door een vriendelijk echtpaar. Het restaurant is een aanrader en niet duur. Het winkeltje aan de overkant is sinds juli dit jaar gesloten, maar brood is op een paar min. te koop in het dorp. Je kan er ook makkelijk fietsen op het 30 km. lange fietspad in het dal, dit fietspad loopt langs de rivier de Ziller. Veel wandelmogelijkheden. We hebben ons hier prima vermaakt, jammer dat het weer hier niet zonzeker is, de ene dag hadden we regen en bewolking laag in het dal (sprookjesachtig gezicht), de andere dag als goedmakertje zon en 25 gr.!!!

met partner, Mei 2010
"Een fraaie camping midden in de bergen"
Marcel
4-6-2010 Camping Hofer is een prettige camping in het stadje Zell am Ziller. Het biedt vele mogelijkheden om dagtochten te maken ( Konigleiten, Krimml, Hintertux e.d.)
Een verzorgde camping met een winkeltje aan de overzijde van de camping.

met oudere kinderen
"Nette camping"
Rob van Vliet
1-10-2009 We hebben met twee gezinnen hier gecampeerd zomer 2008.
Prima basis voor veel wandelvertier
in de omgeving.
Het sanitait wordt elke dag met een
hogedrukspuit afgespoeld en droog
gemaakt.
Bezoek ook eens: Kuuroord/sauna (ik dacht in Fugen).

met vrienden, Juli 2009
"Leuke camping"
m post
1-8-2009 leuke camping erg rustig ,s avonds,lekker eten in het restaurant,hebben hele mooie wandelingen gemaakt en inderdaad koop een activcard gratis gebruik van lift bus en trein....hebben de auto niet gebruikt.

Familie, Juli 2008
"Goed!!"
paul
25-8-2008 mooie camping in het dorp zelf met veelal krappe plekken. gastvrije eigenaren! heerlijk restaurant/bar . prachtige omgeving: koop een zillertaler toeristen kaart bij de vvv met uw gezin: vrije entree in alle kabelbanen in het dal! supermarkt direct buiten de camping. klein maar grappig zwembedje voor de hete dagen. geen animatie voor de kinderen op de camping zelf. eigenaar organiseert mooi wandelingen!
sanitair mooi en schoon alleen wat weinig als de camping helemaal vol staat. geen last gehad van de doorgaande weg....
berichtnr: 39006

met jonge kinderen, Aug. 2007
"Nooit meer."
Rudy
12-5-2012 Vroeger hier 4 jaar gestaan met mijn ouders,dacht hier ook heen te gaan met mijn gezin,wat een fiasco na 2 dagen zijn we naar camping aufenfeld gegaan .
Tussen 12 en 2 uur gaat het zwembad dicht ,ivm rust.(belachelijk).
En erg veel oudere gasten die hier jaar terug komen

Familie, Aug. 2007
leon van den broek ...
6-7-2008 het was een leuke camping tegenover een supermarkt. het lag ook aan een dorpje met een rivier, de ziller. er zat een klein maar leuk zwembadje bij. op de camping zit een restaurant waar je lekker kan eten. voor kinderen een leuke camping.

Familie, Aug. 2007
gerits fr