Beoordelingen Zell am Ziller

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,6
Cultuur
7,3
Omgeving
8,8
Sfeer in het dorp
7,6
Skigebied beginners
7,8
Skigebied gevorderden
8,7
Après ski
7,4
Sfeer
8,1
Zorg voor natuur
8,2
Het weer

26  °C

2 augustus 2014

Zell am Ziller
8,2
164 beoordelingen
Beoordelingen Zell am Ziller

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zell am Ziller. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zell am Ziller. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zell am Ziller? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zell am Ziller scoort een 8,2 uit 10, op basis van 164 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 91 Appartementen, 1 Camping, 17 Hotels, 19 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 6 Aparthotels, 11 , 1 Bungalow, 4 Chalets, 13 Gasthof, 8 Landhuizen en 25 Pensions in Zell am Ziller. Op Zoover vind je bovendien 68 vakantiefoto's van Zell am Ziller. Je kunt 1 video van Zell am Ziller bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zell am Ziller. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

147 beoordelingen over Zell am Ziller

8,2
164 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,7
Cultuur
7,4
Omgeving
8,8
Sfeer in het dorp
7,6
Skigebied beginners
7,7
Skigebied gevorderden
8,6
Après ski
7,4
Sfeer
8,1
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met een groep, Juli 2014
"Heel gezellig dorp!"vertalen
p van klaveren
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

27-07-2014 Mooiste kerk van Tirol, barok. Tip: ga met stoomtreintje mee naar Mayrhofen. Goede treinverbinding met Innsbruck.

met jonge kinderen, Juli 2014
"Leuke plaats"vertalen
corina konsten
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
7,0

29-07-2014 Genoeg te doen voor kinderen maar ook voor volwassene.mooi zwembad leuke speeltuin rodelbaan en wandelwegen.

met partner, Juli 2014
"Prachtige omgeving"vertalen
Dolf Gadellaa
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

21-07-2014 dankzij de hoteleigenaar veel mooie digen gezien.

met partner, Juli 2014
"Prachtig natuurgebied"vertalen
Hans van Lieshout
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

11-07-2014 Er wordt veel georganiseerd in de zomer op gebied van educatie en ontspanning, zowel voor kinderen als voor volwassenen

met partner, 2014
"Schitterend omgeving."vertalen
Gerrie en Eric
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

26-06-2014 Eerste keer voor 5 dagen in Oostenrijk geweest, maar zeer de moeite waard.Het is er prachtig en zeer schoon. Wij hebben mooie wandelingen gemaakt en veel gezien in die paar dagen. Van Schlegeis{groot stuwmeer} door de bergen naar Italië gewandeld. Naar Hintux {gletscher} met de kabel-
baan, wel koud ,zorg voor warme kleding. Naar de Krimml watervallen geweest,Kitzbüel en Rattenberg, mooi historisch dorpje .De laatste dag
gewandeld door de bergen van Melchboden naar de "Rastkogelhütte", prachtige wandeling met zicht op de toppen en gletscher, bedekt met sneeuw. Je kunt er ook fietsen en mountainbikes huren voor de liefhebbers, Er is dus voldoende te beleven. Op enkele meters afstand is er ook een buitenzwembad.

met partner, Juni 2014
"Gemoedelijk plaatsje met oog voor de natuur."vertalen
Lutske
Waardering
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
9,0

19-06-2014 Prachtig dal met wisselende vergezichten.
Rust, ruimte.

met partner, Mei 2014
"Rustig, verzorgd dorp"vertalen
Gerrit & Fenny van ...
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
9,0
Zorg voor natuur
9,0

09-06-2014 Vanuit Zellberg (Zell am Ziller) kun je alle kanten op in het Zillertal.
De ligging is top!

met vrienden, Mrt. 2014
"Mooi skigebied"vertalen
Kelly
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
6,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
9,0
Zorg voor natuur
8,0

17-03-2014 Mooi skigebied, maar niet heel bijzonder. Veel rode pistes, weinig blauw vond ik. Beneden bij de gondel 2 leuke apres ski tenten. Wij hebben een leuke week gehad!

met vrienden, Mrt. 2014
"Goed genoeg."vertalen
A. Hooijmans
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
5,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
6,0
Zorg voor natuur
9,0

16-03-2014 Zillertal Arena is een super skigebied, maar ik zou niet meer terug gaan naar Zell am Ziller. Wij zijn eerder in Konigsleiten geweest en dat beviel ons meer.

met partner, Mrt. 2014
"Onbekend maar inmiddels niet onbemind"vertalen
William
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
9,0

10-03-2014 Nooit eerder geweest, maar aangenaam verrast. Zeker een keer terug

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?