Beoordelingen Zell am Ziller

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,6
Cultuur
7,3
Omgeving
8,8
Sfeer in het dorp
7,6
Skigebied beginners
7,8
Skigebied gevorderden
8,7
Après ski
7,4
Zorg voor natuur
7,9
Het weer

17  °C

19 april 2014

Zell am Ziller
8,2
155 beoordelingen
Beoordelingen Zell am Ziller

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zell am Ziller. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zell am Ziller. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zell am Ziller? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zell am Ziller scoort een 8,2 uit 10, op basis van 155 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 91 Appartementen, 1 Camping, 17 Hotels, 19 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 5 Aparthotels, 11 , 1 Bungalow, 4 Chalets, 13 Gasthof, 8 Landhuizen en 25 Pensions in Zell am Ziller. Op Zoover vind je bovendien 68 vakantiefoto's van Zell am Ziller. Je kunt 1 video van Zell am Ziller bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zell am Ziller. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

138 beoordelingen over Zell am Ziller

8,2
155 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,7
Cultuur
7,4
Omgeving
8,8
Sfeer in het dorp
7,6
Skigebied beginners
7,7
Skigebied gevorderden
8,6
Après ski
7,4
Zorg voor natuur
8,1
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Mrt. 2014
"Mooi skigebied"vertalen
Kelly
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied beginners
6,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
9,0
Zorg voor natuur
8,0

17-3-2014 Mooi skigebied, maar niet heel bijzonder. Veel rode pistes, weinig blauw vond ik. Beneden bij de gondel 2 leuke apres ski tenten. Wij hebben een leuke week gehad!

met vrienden, Mrt. 2014
"Goed genoeg."vertalen
A. Hooijmans
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
5,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
6,0
Zorg voor natuur
9,0

16-3-2014 Zillertal Arena is een super skigebied, maar ik zou niet meer terug gaan naar Zell am Ziller. Wij zijn eerder in Konigsleiten geweest en dat beviel ons meer.

met partner, Mrt. 2014
"Onbekend maar inmiddels niet onbemind"vertalen
William
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
9,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
9,0

10-3-2014 Nooit eerder geweest, maar aangenaam verrast. Zeker een keer terug

2014
"Geweldige plek!"vertalen
marjolein en Kristi...
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
10,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
10,0
Zorg voor natuur
10,0

15-2-2014 Super gezellig.Super mooi!

met vrienden, Jan. 2014
"Rood, rood en nog meer rood"vertalen
Ronald
Waardering
8,0
Uitgaansleven
4,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
5,0
Skigebied beginners
5,0
Skigebied gevorderden
8,0
Après ski
4,0
Zorg voor natuur
7,0

2-2-2014 Veel Rode pistes, dus niet echt geschikt voor de beginnende skiërs. Echter geen enkele zwarte, dus voor de echte gevorderden wellicht weer iets te makkelijk. Helaas was de verbinding met Gerlos 3 dagen gesloten vanwege een kapotte lift.

Après ski onderaan de de liften komt niet zo los als in andere plaatsen in het Zillertal.

met vrienden, Jan. 2014
"Mooie ligging in het dal en goede verbindingen"vertalen
Hans Stiphout
Waardering
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
10,0
Zorg voor natuur
9,0

3-2-2014 Uitstekend verblijf voor groepen

met een groep, Jan. 2014
"Zell am Ziller voor rust"vertalen
Andrew
Waardering
6,0
Uitgaansleven
1,0
Sfeer in het dorp
3,0
Skigebied beginners
10,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
3,0

28-1-2014 n Zell am Ziller zelf valt niet veel te beleven. De skipistes zijn wel fantastisch! Je kunt skiën van Zell naar Gerlos en Konigsleiten en weer terug. Een mooie dagtocht. Voor het echte apres-ski is het op 8km gelegen Mayrhofen een aanrader. Overigens geldt in dit gebied dezelfde skipas

met jonge kinderen, Jan. 2014
"Prima Omgeving"vertalen
Gerrit Bleijenberg
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
7,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
8,0
Zorg voor natuur
8,0

30-1-2014 Prima bestemming voor beginners,en als je wat meer gevorderd bent kun je overal heen (uitgebreid skigebied)

met vrienden, Jan. 2014
"Fantastisch skigebied."vertalen
T.Elissen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
10,0
Après ski
10,0
Zorg voor natuur
9,0

7-2-2014 Zowel voor beginners als gevorderden.

met partner, Jan. 2014
"Uitstekend ski gebied"vertalen
Hans
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Skigebied beginners
9,0
Skigebied gevorderden
9,0
Après ski
9,0
Zorg voor natuur
7,0

26-1-2014 Uitstekend ski gebied. Er zijn mogelijkheden om lange tochten te maken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?