Beoordelingen Zell am Ziller

Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,6
Cultuur
7,3
Omgeving
8,8
Sfeer in het dorp
7,7
Skigebied beginners
7,8
Skigebied gevorderden
8,7
Après ski
7,4
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,3
Het weer

15  °C

1 november 2014

Zell am Ziller
8,1
178 beoordelingen
Beoordelingen Zell am Ziller

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Zell am Ziller. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Zell am Ziller. Ben je zelf op vakantie geweest naar Zell am Ziller? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Zell am Ziller scoort een 8,1 uit 10, op basis van 178 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 91 Appartementen, 1 Camping, 17 Hotels, 19 Vakantiehuizen, 1 Vakantiepark, 6 Aparthotels, 11 , 1 Bungalow, 4 Chalets, 13 Gasthof, 8 Landhuizen en 25 Pensions in Zell am Ziller. Op Zoover vind je bovendien 88 vakantiefoto's van Zell am Ziller. Je kunt 1 video van Zell am Ziller bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Zell am Ziller. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

159 beoordelingen over Zell am Ziller

8,1
178 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
6,7
Cultuur
7,5
Omgeving
8,8
Sfeer in het dorp
7,7
Skigebied beginners
7,7
Skigebied gevorderden
8,6
Après ski
7,4
Sfeer
7,9
Zorg voor natuur
8,4
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Sept. 2014
"Klein oostenrijks dorpje in de vallei"vertalen
Mirjam en Gertjan
Waardering
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
8,0

10-10-2014 Vanuit deze plek andere bezienswaardigheden bezocht, prima te doen

Met partner, Aug. 2014
"Startpunt vanuit een rustpunt!"vertalen
bloem813
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
6,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
9,0

18-09-2014 Voor mensen die van rust en wandelen houden een perfecte start.

Met partner, Aug. 2014
"Zeker voor herhaling vatbaar"vertalen
Ronny
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
8,0

26-08-2014 Klein centrum met veel hotels waar restaurants in zitten echte cafés heb ik niet gezien, ook geen commentaar of er bezigheden zijn voor kinderen daar zijn wij uitgegroeid. Wat wij leuk vonden zijn de gondels en de stoomlocomotief in Jenbach er zijn ook een paar musea te bezoeken. En wat houtsnijwerk zaken, zilvermijn en de Swarovski winkel.‎

Met oudere kinderen, Aug. 2014
"Mooi verzorgd dorp"vertalen
R. Hoek
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
9,0

24-08-2014 Dorp is ingesteld op toerisme.

Met partner, Aug. 2014
"Prachtige omgeving en overal zeer schoon"vertalen
Ingrid
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
8,0

10-08-2014 Vraag tips voor uitstapjes aan de eigenaar en je komt op de mooiste plekjes.

Met jonge kinderen, Aug. 2014
"Leuk dorp veel te doen"vertalen
Stefan
Waardering
7,0

13-08-2014 Geschikt dorp. Ook om in de zomer te verblijven. Veel te doen.

Met jonge kinderen, Aug. 2014
"Fantastische plaats met geweldig uitzicht"vertalen
Familie Gerritsen
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

22-10-2014 Geschikt voor jonge en kleine kinderen, mooie natuur, veel te beleven.

Met partner, Aug. 2014
"Mooi leuk dorp"vertalen
K. Janssen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer in het dorp
8,0
Zorg voor natuur
8,0

10-08-2014 Leuk dorp in heel mooi dal, veel terrasjes en restaurants

Met een groep, Juli 2014
"Een schitterende plaats"vertalen
Leo
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in het dorp
9,0
Zorg voor natuur
9,0

14-08-2014 Weer 10 dagen doorgebracht in Zell. Geweldig. Volop activiteiten. Platzkonzert, drie dagen een feesttent, schutzen bataillonstreffen. Verder volop gelegenheid om van hieruit dag tripjes te maken. we hebben de zillertaler hohenstrasze gedaan, herreninsel in de chiemsee bezocht, een bezoek gebracht aan de Enzian en Huartenhof. verder nog Seefeld en Mittenwald bezocht. in een woord fantastisch

Met een groep, Juli 2014
"Heel gezellig dorp!"vertalen
p van klaveren
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

27-07-2014 Mooiste kerk van Tirol, barok. Tip: ga met stoomtreintje mee naar Mayrhofen. Goede treinverbinding met Innsbruck.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoeveel geef jij uit tijdens een bezoek aan een kerstmarkt?