9-3-2010
Van de eigenaresse hoorde ik dat haar appartement onder deze naam staat.
Andrea heeft twee appartementen: Andrea en Bernhard. Wij zaten in de laatste met 7 personen. Superschoon en ruim. Alles aanwezig en als blijkt dat de blikopener ontbreekt komt de bijzonder vriendelijke eigenaresse die brengen. Ze legt snoepjes neer voor de kinderen en er is schnapps op de laatste avond.
Een heerlijke plek en zeer betaalbaar!
28-2-2010
Andrea Hauser heeft twee appartementen.
Wij zaten in "Bernhard" met 7 personen. Superschoon, prima geprijsd. Voldoende ruimte, gezellig ingericht.
Andrea is een hartelijke vrouw, legt snoepjes neer voor de kinderen, schnapps op de laatste avond en staat altijd klaar. Broodjesservice.
31-12-2009
Ligt op nog geen 5 minuten lopen van de gondel!! Wel zit je hierdoor niet midden in het centrum, maar dit is lopend prima te doen!! Spar vlakbij.
Interieur is gedateerd maar erg schoon, netjes en goed onderhouden!!
Vriendelijke beheerders die onder het appartement wonen. Wij zaten in het 5-7 persoons appartement met 4 volwassenen en een baby. Prima te doen, maar voor 7 volwassenen is de woonkamer wel wat krap. 2 slaapkamers, 1 met 2 persoonsbed andere met 2 persoonbed en 2 losse 1 persoonbedden. 1 persoon moet dan op slaapbank in woonkamer. En heerlijk; een bad!!