Gasthof Adamerhof in Zell am Ziller Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Gasthof Adamerhof Zell am Ziller

Beoordelingen Gasthof Adamerhof

Gerlosberg 26a, 6280, Zell am Ziller
Gasthof Adamerhof scoort een 9,1 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Adamerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Adamerhof in Zell am Ziller, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Gasthof Adamerhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Adamerhof met andere accommodaties in Zell am Ziller.

15 beoordelingen over Adamerhof

9,5
met partner, Mei 2012
"Geweldig uitzicht"
M. Francissen
27-5-2012 Prima vakantie gehad. Mooi uitzicht. Vriendelijke eigenares, zoon en schoondochter. Prima eten. Leuke tips voor de omgeving. Schone kamers, Gaan zeer zeker terug.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Zeer gastvrij"
Petra Oosterhuis
4-3-2012 Wij zijn net terug van adamerhof en het was in 1 woord fantastisch! Met het hele gezin heerlijk gegeten en alles was netjes verzorgd. Na een dagje skieen word je heerlijk verzorgd en zeer vriendelijk te woord gestaan door de eigenaresse en haar schoondochter. Wij gaan zeker nog een keer terug! De zillertalarena is zeker de moeite waard!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer zeker aan te bevelen"
gezin oudere kinder...
5-9-2011 Eind augustus zijn we hier geweest en hebben het als prima ervaren. Gigantisch uitzicht vanaf de ruime kamers naar beneden in het dal. Kinderen hadden eigen kamer binnen het appartement. Alles prima schoon en verzorgd. Het ontbijtbuffet was heerlijk vers, en door s'ochtends een keuzemenu in te vullen was er s'avonds voor een ieder wel wat bij. Zeer afwisselend menu. De familie wees ons op de bezienswaardigheden in de omgeving wat voor een ieder van ons interessant was.
Zeer zeker aan te bevelen ook voor gezinnen met kinderen. Genoeg in de buurt qua aanbod voor een ieder!

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Adamerhof bij:

"Ook in de zomer top hotel midden in 't Zillertal. "
Maj&Co
12-8-2011 Eind juli verbleef ik samen met mijn vriend in dit geweldige gasthof. Het wordt beheerd door moeder, zoon & schoondochter. Alle 3 doen zij er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Goede & zeer schone kamers (wij hadden 'n geweldig uitzicht op het Zillertal vanaf ons balkon), geweldige keuken, prachtige ligging.
Goede uitvalsbasis om bergwandelingen te maken, de Hintertux te bezoeken, de Krimmler Wasserfalle te gaan zien en beklimmen, te winkelen in Innsbruck, noem maar op...

met partner, 2011
"Geweldig Hotel"
Henk en Lucie H...
3-7-2011 Adamerhof, gelegen hoog op een berg met een geweldig uitzicht over het dal.
De familie Fankhauser is erg gastvrij en je voelt je meteen thuis.
Het eten is erg goed en lekker, en de kamers zijn erg ruim.
Neem je laptop maar mee, op verzoek krijg je toegang op hun router zodat je onbeperkt kunt internetten. (gratis)
Wij hebben een heel fijne week gehad.

"Superplek"
Mart en Annelies , ...
6-7-2011 Je zit in Adamerhof helemaal in de Tiroolse sfeer.
We hebben een meer dan toffe week achter de rug.
Fijn schoon pension met een mooie omgeving waar heel veel te zien is.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluim voor fam Fankhauser!

"Een droomplek"
Fam. van Nuil
13-6-2011 Dit jaar voor de tweede maal geweest. Je wordt behandeld als een lid van de Fam.

met partner, Mei 2011
"Rustig gelegen Gasthof"
Fam. Verhofstad
8-6-2011 Wij hebben hier een fijne week gehad.
Voor de prijs was alles harstike goed.
Zeker het eten.
De kamers werden netjes bij gehouden.

met vrienden, Aug. 2010
"Wat een goed hotel"
familie Hettinga-Ro...
17-8-2010 We hebben het heel goed naar onze zin gehad in Adamerhof. Allemaal vriendelijke mensen en eten: uit de kunst. We hebben elke dag heerlijk kunnen wandelen. De bus naar het dorp en de liften stopt voor de deur. De auto hebben we niet nodig gehad. Een echte aanrader voor mensen die van wandelen en lekker eten houden.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldige bestemming"
Marjolein Boeser
20-8-2010 De omgeving is schitterend, het hotel was fantastisch, zeer vriendelijk eigenaresse, wij hebben ontzettend genoten.
Het eten is echt heerlijk en er is ook altijd wel iets dat iemand lust van het 3 keuze menu wat je 's morgens bij het ontbijt in kunt vullen.
Ook de kamers zijn ontzettend schoon en netjes.