Camping Komfort Camping Inntal in Wiesing Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

30 mei 2012

Camping Komfort Camping Inntal Wiesing

Beoordelingen Camping Komfort Camping Inntal

Wiesing 100, A-6200, Wiesing
Camping Komfort Camping Inntal scoort een 8,6 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Komfort Camping Inntal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Komfort Camping Inntal in Wiesing, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Camping Komfort Camping Inntal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Komfort Camping Inntal met andere accommodaties in Wiesing.

20 beoordelingen over Komfort Camping Inntal

"Onverwacht mooie camping"
cruyshoeve
18-9-2011 Vanwege de prijs hadden wij de camping uitgezocht. Niet duur, dus verwacht je een redelijke, maar niet super camping. Super was hij niet, maar wel boven verwachting. De camping ligt naast de drukke Inntalautobaan, maar daar merk je absoluut niets van. De plaatsen zijn erg ruim, en als je wilt krijg je een supergrote plaats. Kost echt geen cent meer. Er is niet veel schaduw. Het zwembad is prima. Het sanitair is erg schoon. Douchen kost € 0.50 cent, maar daar kun je 8 minuten voor douchen!!!!. Het restaurant is super. € 7.00 voor een reuzesnitsel is toch echt niet te geloven. Het is er dus best wel druk. Iedereen is even vriendelijk. Het is een prima camping om te overnachten, maar wij zijn er toch bijna twee weken gebleven. Langer dan wij van plan waren. De vele Jaarplaatsen op het terrein heeft men aan één kant van de camping gehouden, zodat er eer prima camping overblijft voor de toeristen. Een aanrader, zeker gezien de prijs.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer nette camping"
Siem
11-9-2011 Deze camping aangedaan als overnachtingscamping naar Italie. Camping ligt bijna direct aan de snelweg. Indien je op tijd bent kun je de caravan aangekoppeld laten staan op het parkeerterrein. Prima sanitair en in het restaurant kun je goed eten. Mensen zeer vriendelijk. Volgend jaar weer.

met partner, Mei 2011
"Een hele fijne plek"
G. Stoerboom
23-5-2011 Wij zijn net terug van 5 weken vakantie het was weer heel mooi!!
Je kunt daar van alles doen en een prachtige omgeving. De kleinkinderen waren er ook nog een week en vonden het weer heel mooi!!!het is een aanrader om daar naar toe te gaan vriendelijke mensen en erg behulpzaam je voelt je daar echt thuis.
wij gaan dus in Augustus weer 3 weken kan me er nu al op verheugen. en vele met ons er zijn al veel vrienden van ons daar geweest en komen dit jaar weer gezellig toch!!!

met partner, Apr. 2011
"Geweldige camping"
Irma de Lang
25-5-2011 Wij komen al vele jaren op deze camping, en hebben ons eigen vaste plekkie. De mensen van de camping zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wij voelen er ons echt thuis. De camping wordt goed onderhouden en ook het sanitair is supermodern en wordt goed schoongehouden.
Door de centrale ligging kan je er vele uitstapjes maken en ook in de directe omgeving kan je mooie wandelingen maken.
Kortom een camping om van te houden, Wij zijn net weer terug maar we zitten nu alweer af te tellen.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"SUPER"
Mirande Droste
24-5-2011 Wat een heerlijke Camping om te staan,

Super sanitair en hele lieve mensen, en heel lekker eten en beslist niet duur.

ZEKER EEN AANRADER VOOR GEZINNEN MET KINDEREN.

KOMEN ZEKER WEER< ECHT SUPER

Op aanraden van mijn collega Gerrie , wie hier al jaren komt, ook een bezoek gebracht, dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die klagen, alleen als ze met zich zelf in de knoop liggen. maar dat mensen zijn nergens tevreden mee.!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeker een aanrader!"
M. oomkes
22-5-2011 Wij zijn hier een weekend geweest, en ik snap niet waarom de mevr. van onderstaande bericht zo klaagt over de camping, Wij hebben ook 2 kids (van 10 en 12) hebben zich hier prima vermaakt!! Het zwembad is niet al te groot, maar de kids vonden het geweldig.
We waren hier met eigen caravan maar het gras was keurig gemaait.
Dit jaar gaan we zeker weer hier naar toe!!!
Er zijn altijd mensen die ergens over moeten klagen, die kunnen maar het beste gewoon thuis blijven!!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Nooit meer"
Marleen
24-2-2011 We hebben een tourcaravan met voortent gehuurd. Er was geen waterafvoer, we moesten de WC maar liever niet gebruiken, de plek was erg klein en het gras stond super hoog. We stonden tussen de vaste staanplaatsen met alleen maar gasten uit München. Geen kinderanimatie (stond wel in de info) ienie mini zwembad. De kids (allebei 8) verveelden zich dood. Het eten in het restaurant was wel erg lekker.

met partner, Mei 2010
"Prachtige omgeving"
ineke
29-5-2010 Wij hebben de ferienwoning gehuurt op de camping, Het is was een ruim appartement. Wanneer je op het balkon zat had je een prachtig uitzicht op de bergen. Als je ging staan was het uitzicht niet zo mooi meer. Vanuit deze camping kunt je prachtige wandelingen maken. ook de verdere omgeving is de moeite waard. we hebben hier een prachtige week gehad en waren nog lang niet uitgekeken. Het personeel was erg vriendelijk en in het restaurant kun je goed eten. Internetten voor 4 euro per uur ging niet altijd goed. de eerste dagen kon ik de vakantie foto's uploaden later lukte dat niet meer.

met partner, Jan. 2010
"Zeer aan te bevelen"
B Heschle
4-2-2010 Camping Inntal is ook in de winter een mooie stek om op vakantie te gaan.
Mijn vrouw en ik zijn hier een week geweest, en hebben de tijd van ons leven gehad.
Zeer veel mogelijkheden om te skien, langlaufen en te wandelen.
Het restaurant op de Camping is top. Goede prijs kwaliteit verhouding.

met oudere kinderen
"Een kleine maar zeer vriendelijke camping"
B.Heschlé
10-11-2009 Mooi centrale ligging, met skigebieden als Kitzbuhel, Sankt Johann iT en Zell am Ziller.
Ook in de zomer een uitstekende lokatie voor vakantie. Wordt nu veel gebruikt door Nederlanders op doorreis naar Italie.