Gasthof Wunderbar in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Wunderbar

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Gasthof Wunderbar

Dorfstrasse 12, 6363, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Gasthof Wunderbar scoort een 8,4 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Wunderbar? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Wunderbar in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Wunderbar met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

2 beoordelingen over Wunderbar

"Met veel sneeuw een aanrader"
pat
9-2-2010 De nederlandstalige bar heeft een beetje de traditionele Apres Ski vernietigd ( Taxa of zoiets is nog wat gemengder qua muziek), maar het pension is verder okay. Als je sneeuw tot het dal hebt (wat wij hadden) dan is de piste nog geen 200 meter weg ( achter het pension).
Het restaurant "Alte Mittelstation " op de berg is een aanrader. Je eet de daghap en skiet dan om 19.00 uur naar beneden.

Sylvie van den Berg
10-1-2008 Wij zijn met 22 personen in dit gasthof geweest. Een groep van jong tot oud. We hebben het super naar ons zin gehad! Zeker een aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten.