Pension Sonnwend + app in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Pension Sonnwend + app

9,6

Pension Sonnwend + app Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten

Beoordelingen Pension Sonnwend + app

Pfarrgasse 12, 6363, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Pension Sonnwend + app scoort een 9,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Sonnwend + app? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Sonnwend + app in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Pension Sonnwend + app vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Sonnwend + app met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

14 beoordelingen over Sonnwend + app

9,6
"Geweldig Pension! Aanrader!"
M. Meijerink
13-9-2011 Zijn een week in dit pension geweest. Een echte aanrader. Dichtbij het dorp, klein, gezellig en zeer vriendelijke mensen. Nette kamers en een heerlijk ontbijt! Wat wil een mens nog meer! Vanuit het pension vele wandelroutes en mountainbikeroutes! En het buitenzwembad is dichtbij!
Tip: Hebben heerlijk gegeten in het restaurant Fein Sinn in het dorp! Betaalbaar en erg lekker!

met partner, Dec. 2010
"Sonnwend topper in Westendorf"
wisseborn
27-12-2010 super kamers met balkon met gezicht op skieweide
beneden verwarmde ruimte voor materiaal met achteruitloop
naar sleeplift (nog geen tien meter)
Uitstekend uitgebreid ontbijt.
Zeer zorgzame vriendelijke mensen
We zijn er nu voor het derde jaar geweest en hebben al weer besproken.
Echt een topper

"Absolute aanrader "
Ger Joosten
15-10-2009 Absolute aanrader.
Zowel dicht op het centrum van Westendorf als aan de schilift (babylift) naar de Gondel toe.
Via de achterdeur direct bij het liftje en terug skiend tot de achter deur. Top

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Sonnwend + app bij:

"Weekendje Westendorf "
Astrid Kuperus
13-8-2008 Na +/- 15 jaar weer eens terug in Westendorf en voor het eerst in Sonnwend na jaren in Samerhof. Prachtig ruim appartement met goede bedden. Handdoeken en beddengoed aanwezig. Ontbijt kun je erbij nemen en aan te raden. De fam. Krall, ook de jonge, is helemaal super. Je voelt je er direct thuis en welkom.

Natasja Groenenberg
14-2-2008 Geweldig!!!! Wij komen nu al 10 jaar in Sonnwend bij Andreas en Kathi. En we zouden er voor geen goud weg willen, we zitten direkt aan de piste en krijgen een uitgebreid en vooral ook lekker ontbijt! Als je vragen hebt kun je altijd bij Kathi terecht. Het is echt een gezellig pension met geweldige mensen. Wij hopen er de aankomende 20, 30, 40 jaar nog te komen.

Groetjes Natasja en aanhang

met partner, Juni 2007
J.Dorst
20-6-2007 Ook in zomerse omstandigheden is Sonnwend zeer goed toeven. Uitgelezen ontbijt met alles er op en aan. Caty is een vrouw wat de hele dag als je ze ziet doet aan keep Smiling, altijd even vriendelijk en lachend . tegenover hun Haus aan de weide kant ligt Samerhof wat ook van de zelfde familie is.
Nee spijt van een verblijf in Sonwend krijgt men niet en zeker niet als het weer mee zit.
Wij raden aan "Sonnwend" The best guesthouse from Westendorf! Een detail willen wij de lezers van Zoover niet onthouden en dat is Dieters's Sportshop gelegen aan de tennisbanen. Voor fiets verhuur-tennis-adviezen inzake Nordic wandelen en nog veel meer. Zelf komen wij al sinds 1975 in Westendorf en weten heel veel van dit gezellige dorp.

Tolly
17-2-2007 Aan de piste, kan gewoon niet beter!
Katie is een erg aardige vrouw. Kamer klein maar schoon, we hadden uitzicht op de piste.
Ontbijt ook erg goed verzorgd, einde van de week vond ik het een beetje eentonig worden.
Echt aan te raden!!!

met partner, Mrt. 2006
Tolleke Lok
29-3-2006 erg vriendelijke eigenaresse.
kleine kamer maar schoon.
ontbijt heerlijk maar mocht wel iets meer variatie in zitten, elke ochtend was het hetzelfde.
Willen er volgend jaar wel weer heen.

macharijs
22-1-2006 Heel prettig adres voor een ruim appartement met goede badkamer(s) met heerlijke douche en een keuken voorzien van 4 electrische kookplaten, oven en uitgebreid keukengerei. Het appartementencompex ligt direct aan de piste en ideaal gelegen t.o.v het centrum van het dorp. Apres ski in Westendorf is erg gezellig. Aanraders om heen te gaan zijn de Moskito Bar en de Wunderbar.

A. Catsman
13-2-2005 Een prima verblijfplaats voor appartement en/of kamers.
Gastvrij, vriendelijk. Direkt aan de piste gelegen.
Eigenlijk dom om hier te reageren
want dan wordt het te druk en zijn er straks geen plaatsen meer vrij.

Voor ons al vele, vele jaren een thuis voor onze wintersport activiteiten!