Pension Salvenblick + app. in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Oostenrijk beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Pension Salvenblick + app.

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Salvenblick + app.

Bergliftstrasse 33, 6363, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Pension Salvenblick + app. scoort een 7,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Salvenblick + app.? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Salvenblick + app. in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Salvenblick + app. met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

11 beoordelingen over Salvenblick + app.

met vrienden, Mrt. 2012
"Perfect appartement !"
janny m
22-3-2012 het appartement was ruimer dan verwacht, helemaal prima.
grote woonkamer met eettafel en zitje bij t.v., 2 slaapkamers met 2 persoonsbedden waar je ook gemakkelijk al je spullen nog kwijt kan.

hele aardige mevrouw.
alles aanwezig wat we ons zouden wensen.

en in tegenstelling tot eerdere recentie's was het warm genoeg in het appartement, we waren echt zeer tevreden over ons verblijf in Appartement Salvenblick Westendorf.

locatie kan niet beter, heel dicht bij ski-lift en ruim 10 minuten lopen naar het centrum van Westendorf.

alleenreizend, Feb. 2009
"De ligging is perfect bij de gondel"
Astrid
13-2-2009 De kamer was netjes en werd goed schoon gemaakt, hele vriendelijke eigenaresse.

met vrienden, Feb. 2008
K. Breedijk
26-2-2008 Hotel salvenblick is een goed hotel. De kamers zijn heel erg schoon. De gondel is 2 minuten lopen de oefenwijde 10 min. maar voor 5 euro brengt de taxi je. Het ontbijt was okay maar simpel.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Salvenblick + app. bij:

Familie, Mrt. 2007
Yvonne
12-1-2008 Wij logeerden in het appartement op de begane grond. Verwarming was niet zelf te regelen, dat deed de vrouw des huizes, zodat het 's nachts ijskoud was, want we hadden maar een erg dun dekbedje......
Het ontbijt was afschuwelijk, oude broodjes en beperkte keuze wat betreft broodbeleg.

Verder liepen de kippen en katten ons appartement in en uit als we de deur openzetten en dat moest wel vanwege de muffe lucht.

Voor ons geen vakantie meer in dit pension......

met partner, Feb. 2007
Gerben
25-2-2007 Sommige kamers zijn dit jaar vernieuwd, ziet er mooi uit, 's middags na het skien hadden we precies de zon op ons (ruime) balkon. bij genoeg sneeuw ski je met gemak tot voor de deur.
Gezien de prijs, absoluut niet te klagen.

Gea
26-2-2006 Wij zijn net terug van 1 weekje vakantie in dit pension. De kamer was idd klein maar dit stond ook in de beschrijving van Touroperator. Verder was de kamer wel gedateerd maar netjes. Het ontbijt was prima verzorgd. Het dorp is lopend goed te doen; 5 tot 10 minuten. En niet te vergeten: de eigenaresse van dit pension is erg vriendelijk. Wij hebben hier een leuke vakantie gehad.

Marlies
5-2-2006 App. aan buitenkant van huis tegen berg gesitueerd. Is niet warm te stoken. Buitendeur niet geisoleerd komt direct uit op gang met badkamer beiden zonder cv. In app. 2 cv's die nauwelijks warm werden. Bij aankomst was fam. niet thuis dus 1 middag met oven de woonkamer proberen bij te verwarmen. Ivm 2 jonge kinderen zelfde dag ergens anders halsoverkop warm app. geregeld voor dezelfde prijs. Moesten van eigenaar Salvenblick 3 dagen betalen.

alleenreizend, Feb. 2006
I.A. Touber
10-3-2008 eenvoudig pension. Kleine eenpersoons kamer met douchekabine ingebouwd. Toilet in de gang.

Herma
3-1-2006 Een goed pension. De kamers zijn wat ouderwets en niet zo groot, dit was voor ons geen probleem aangezien we er weinig waren. Ontbijt 's morgens was goed verzorgd. Gastvrouw was vriendelijk en niet opdringerig. De gondel is op 50 meter afstand, dan kun je skien in Westendorf. Ook kun je onderaan de gondel in de bus naar Brixen stappen. Ideaal dus.

Robert
15-4-2005 Dit is een gezellige pension waar de gastvrouw goed om je denkt. Niets moet en de sfeer is rustig en gemoedelijk. Je krijgt het gevoel bij een gast familie op bezoek te zijn. Slecht 50 meter lopen naar een groot gebouw waar je een skipas, skihuur en direct in de belangrijkste gondel kunt stappen. Probeer ook de andere dorpen eens te bereiken. Met de taxi ben je in 10 minuten en circa 12 euro weer terug.