Appartement Kraus***** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Oostenrijk beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Kraus*****

6,7
5,9

Appartement Kraus***** Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten

Beoordelingen Appartement Kraus*****

Dorfstrasse 66, 6364, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Appartement Kraus scoort een 6,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kraus*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kraus***** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Kraus***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Kraus***** met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

9 beoordelingen over Kraus*****

6,7
5,9
met een groep, Feb. 2012
"Nie wieder"
Debbie
1-3-2012 We hadden de bovenste verdieping, het penthouse en de appartementen daarbeneden gehuurd, eigenlijk dus het hele complex voor een groep van 26 personen. Vorig jaar MAART al geboekt en aanbetaald.

Wat denk je: komen we er aan: dubbel geboekt. We konden ons geld terug krijgen en naar NL gaan of we konden gesplitst worden. OVer het penthouse en een ander appartement verder op in de straat.

Echt fantastisch als je met een hechte grote groep gaat en daar een vermogen voor neertelt. Dubbele boeking, rotsmoesjes, onzinnige argumenten...gewoon toeristje uitknijpen want eenmaal op de plaats van bestemming accepteer je alles want je wilt niet terug naar huis.

Het aangeboden alternatief was krap, 3 gezinnen 1 badkamer, slapen in de woonkeuken al met al hebben we daar geslapen en verder niets.

We hebben er een leuke vakantie gehad, omdat we er het beste van gemaakt hebben maar zowel de eigenaar als het appartement hebben daar NIET aan bijgedragen!

met een groep, Dec. 2011
"Max 12 p, prima sanitair, harde banken"
Fred Geiger
1-2-2012 Met 12 personen ging het net wat de zitplaatsen betreft, hoewel het appartement voor 16 personen verkocht wordt. De houten banken (slechts 2 comfortabele stoelen) nodigen niet uit tot natafelen en spelletjes doen.
De slaapkamers en het sanitair zijn echter prima in orde.
De skibus stopt voor de deur, supermarkt er tegenover.

met een groep, 2011
"Prima appartement"
dick_bakker
7-4-2011 Een net appartement. Wij hadden een appartement voor 10 personen waar wij met z'n achten inzaten. En dat waren meer dan voldoende mensen. Het doet soms wat 'Frans' (krap) aan. Je hebt niet veel ruimte. Verder is alles wat je wilt aanwezig. Lastig was wel dat we 1 auto bij het appartement mochten neerzetten en 1 moest bij de lift staan.Weinig parkeerruimte in het hoogseizoen.
Weinig servies.

Familie
"Voldoende, alleen last van verkeer"
Fam. Buijck
15-9-2008 Aan het appartement is niets op te merken. Ook voldoende ruimte in de kelder om je skispullen achter te laten. Vlakbij was een supermarkt, en je kon voor het appartement op de bus stappen. Alleen de ligging aan de weg is een minpunt. Het leek wel of ze soms met de sneeuwschuivers dwars door het appartement reden. Met als gevolg 's ochtends om vier uur al wakker van het kabaal van het verkeer.
Dit is het enigste waar wij iets op aan te merken hebben, en wij persoonlijk met twee jonge kinderen een minpunt vonden.

Fam. Smith
18-5-2008 We verbleven vorige week (als enige) in het nieuw gebouwde Wohnhaus Kraus. Met het 3 kamer appartement op de eerste verdieping is niets mis mee. Het was schoon en netjes. Alleen is de service niet goed. Er was geen föhn, geen koffiekan en de magnetron deed het niet. Aangezien we de enige waren in het gebouw heb ik met de beheerder moeten bellen om deze zaken te regelen. Hij zou de volgende dag langskomen, maar we hebben hem niet gezien. Dat noem ik slechte service. Kennelijk wil men niet dat wij stroom verbruiken tijdens het verblijf, want alle 'stroomvreters' waren niet aanwezig. Het gevolg was een week lang zonder magnetron en koffie.
Het enige nadeel over de inrichting zijn de zeer lichte gordijnen in de slaapkamer en het ontbreken van een tafel in het zitgedeelte, maar voor de rest is er niets mis met Wohnhaus Kraus.

met partner, Apr. 2008
W de Jong
7-4-2008 Kamer prima, Badkamer uitstekend, Slaapkamer prima, Bed uitstekend, Keuken matig. Geen oven en matig bestek. Balkon geen stoelen, dus slecht maar goed op de zon

post
2-3-2008 wij zijn een week in dit appartement geweest we hadden 2 appartements voor 9 personen. het was vrij nieuw maar niet echt schoon de vette vingers zaten op de aanrechtkastjes de stof lag overal op. ook werd er gezegd dat je handdoeken bedlinnen en keukenlinnen service hebt. keukenlinnen krijg je bij aankomst en verder niet. handdoeken krijg je 1 kleine en 1 grote bij aanomst en daar moet je 4 dagen mee doen. hier baalden wij gigantisch van. als je wat hebt is de eigenaar telkens niet aanwezig. er zit eenlift in het appartement dit was een groot pluspunt. je moet 45 euro voor schoonmaakkosten betalen dan verwacht je toch heel wat dit valt best mee. voor ons word dit eens maar nooit weer wij komen hier niet terug

Fam. Elst
16-2-2008 Wij waren met 4 volwassenen en 1 baby en hadden het 3-kmr app. voor 8 personen. Het was een zeer ruim appartement met veel ruimte en licht en een groot balkon op het zuiden. De kamers zijn voldoende ruim, evenals de keuken en badkamer. Appartementen zijn vrij nieuw, zien er erg netjes uit. Door de ruimte in het appartement is deze ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Naar de gondel is het ongeveer 10 minuten lopen maar kun je ook makkelijk met de auto doen. Supermarkt is heel dichtbij, evenals erg leuke, en goedkope, restaurantjes. Kraus heeft 2 dependances, Wohnhaus Kraus ligt ongeveer 200 meter verderop en heeft ook 4 en 5-kmr appartementen. Voor ons zijn Brixen en appartment Kraus een goede reden om nog een keer weer terug te gaan!

met partner, Juni 2006
corrie van rixoort
3-7-2006 prima appartement alleen app no 5 heeft uitzicht op het dak van de buren. corrie van rixoort.