Chalet Klausnerhof**** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Oostenrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Chalet Klausnerhof****

Chalet Klausnerhof**** Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten

Beoordelingen Chalet Klausnerhof****

Feuringweg 37, A-6364, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Chalet Klausnerhof scoort een 8,5 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Klausnerhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Klausnerhof**** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Chalet Klausnerhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Klausnerhof**** met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

24 beoordelingen over Klausnerhof****

met vrienden, Mrt. 2012
"Heerlijk verblijf met een geweldige gastvrouw."
Lat relaties 2012
20-3-2012 Chalet klausnerhof is een gezellige accomodatie in Westendorf. Beschikt over ruime kamers met een eigen douche. Kamers zijn schoon en worden dagelijks onderhouden.
Daarnaast is er een gezellige stube waar je gezamelijk van een heerlijk ontbijtje kunt genieten. Ook is er gezorgd voor een ruim gevulde koelkast waarin voor ieder wat wils drank koud staat. Middels een turflijst reken je deze drankjes af tegen een aantrekkeijk tarief.
HELEMAAL SUPER.

Chalet Klausnerhof ligt erg centraal in westendorf. De piste ligt op loopafstand, voor diegene die toch liever met de bus gaan, is dat ook mogelijk, de bus stopt voor de deur. De kroegen en restaurantjes liggen binnen loop afstand. Apres ski is geweldig in Westendorf.

LINDA.... wat een gastvrouw.
Niets is teveel. Staat altijd voor je klaar. Verzorgt een heerlijk ontbijtje.
In goed overleg bereid om een gezellige tafelgrill avond te organiseren. Kortom een echte aanrader!!

met een groep, Jan. 2012
"Zeer leuk chalet met gezellige gastvrouw."
Jeffrey en Anita
29-1-2012 Klausnerhof is een authentiek chalet met de stallen van de pony's en koeien er aan vast. Gezellig bij de pony's en de koeien en het loslopende konijn. Je zit niet in de herrie van Westendorf, maar toch vlakbij. Klausnerhof zit op wandel afstand van de lift, met prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen en landerijen. Linda is de gastvrouw, en regelt het ontbijt en elke middag had ze diverse soorten kaasjes met stokbrood klaar staan. Ze is een gezellige meid die je er beslist "bij kan hebben"

met een groep, Jan. 2012
"Gezellig, leuk en authentiek"
Gerard
27-1-2012 Na ruim 12 jaar wintersportervaring kan ik met volle overtuiging zeggen dat dit het leukste onderkomen is die we hebben gehad. Het huis is gezellig en authentiek en een echte aanrader voor groepen. Als je belang hebt bij privacy is het aan te raden om elders heen te gaan.
Linda, gastdame, is geweldig. Iedere dag een prima ontbijt en heerlijk hapjes na het skiën. Dus boeken!!!

met partner, Jan. 2012
"Top Weekend!"
jessica
30-1-2012 Klausnerhof een prima verblijf voor een gezellige wintersportvakantie met een leuke gastvrouw, loopafstand van alle restaurantjes en kroegen, de gondel, de baby/beginnersweide, gezellig huiselijke sfeer, iedere ochtend een verzorgd ontbijtje, na het skiën komen de kaasjes en chippies op tafel! Kamers zijn netjes en schoon. Als je wilt verblijven in een gezellig, goed verzorgd Pension dan moet je zeker boeken bij Linda!

met een groep, Dec. 2011
"Heel gezellig huis & top gastvrouw !"
Anita K.
8-1-2012 Haus Klausnerhof is niet modern, maar wel heel erg gezellig, gemoedelijk en fijn ingericht! De kamers hebben ieder een eigen badkamer met douche en toilet !! Heel prettig! De bedden liggen ook goed!! Er is voldoende kastruimte/kapstokken. Schone handdoeken, toiletrollen, elke dag wordt alles aangevuld !! Fantastisch! Elke ochtend wordt er door Linda een heerlijk uitgebreid ontbijt klaargezet! De afstand van het huis naar de piste/stoeltjeslift is ongeveer 5 minuten lopen, een gezellige, korte wandeling door het dorp! Gastvrouw Linda staat altijd voor je klaar, heeft leuke ideetjes en past zelfs op de kinderen!! De tocht met de paarden/rijtuig was een hoogtepunt!! Super leuk!! De kinderen kunnen fijn in de tuin spelen/sleeen. De entreehal is ook zeer prettig met voldoende ruimte voor skischoenen, snowboots, laarzen, jassen, e.d. En daar staat ook de koelkast die elke dag goed gevuld is met drank! Kortom, een geweldig verblijf!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Yeah!"
Susan Veltman
3-1-2012 the bomb! Was super! Heerlijk weer en weinig mensen op de piste! Kids zaten samen in een klasje dat was erg prettig..

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Een top thuis gevoel"
ans
8-1-2012 het was heerlijk hier met kerst en oudjaar met 11 volw en 13 kids (1-16 jr). ligt aan de hoofdstraat en heeft een grote tuin/weiland waar de kids heerlijk konden sleeen en doorheen oversteken naar de gondel. Linda stond met alles voor ons klaar en probeerde al onze verzoeken te voldoen. kinderen konden lekker in pyama naar beneden, overal spelen en waren niemand tot last in tegenstelling tot een hotel. het is niet superdeluxe maar wel oostenrijkse oubollige gezelligheid en elke slaapkamer heeft een eigen douche. linda heeft zelfs een x op alle kinderen opgepast en pannekoeken voor ze gebakken en op bed gelegd zodat wij lekker konden apres skieen. voelden ons echt thuis.
hiermee kun je alle kanten op. koelkast was altijd gevuld en supermarktprijzen werden geteld. wij willen nooit niks anders meer. avondeten konden we buiten de deur of pizza shoarma halen of een keer zelf wat maken ook geen probleem dus lekker afwisselend. elke dag schoonmaak.

met vrienden, 2011
"Oostenrijkse gastvrijheid!"
Ellen W
8-12-2011 Ik heb vorig jaar een super vakantie gehad in Chalet Klausnerhof.
Westendorf is een gezellig dorp, maar de gastvrijheid bij gastvrouw linda maakte de vakantie af! Op goede afstand van de lift en het centrum. Linda heeft ons wegwijs gemaakt in Westendorf, omdat we er voor het eerst waren. Tevens werd alles uit de kast gehaald gedurende de week om optimaal te genieten, zoals het regelen van rodelen, extra koffie voor de ondeweg (terugreis), etc.! Top lokatie!

met een groep, 2011
"Gezelligheid, gastvrijheid, gastvrouw"
Ellen
6-12-2011 Vorig jaar bij ski chalet Linda geweest met een grote groep en het was geweldig! Gezelligheid, gastvrijheid en een gastvrouw die als doel stelt haar gasten optimaal te verzorgen echt top! Westendorf zelf is een mooie ski plaats met veel extra's, echt een aanrader.

met vrienden, 2011
"Geweldige skivakantie"
Jennifer
28-11-2011 Ik ben afgelopen seizoen bij Linda geweest, samen met een aantal vriendinnen. Normaal gesproken beperken we ons tot de piste en de apres ski maar linda wees ons op andere leuke activteiten zoals rodelen. Nog nooit gedaan, maar voor het komende seizoen zeker weer op de agenda! Bedankt.