9-3-2009
Wij waren van 28-2 tot 7-3-2009 met 10 vrienden en zaten in het grote 11 pers. appartement. Ziet er allemaal prima uit, zeer ruim opgezet, groot balkon op het zuiden, 3 wc's, 2 douches en een bad, van sommige bedden was het matras wat aan de dunne kant maar dat mocht de pret niet drukken, alles op loopafstand en met de taxi zit je zo in Kirchberg of Westendorf voor het betere Apres Skien, kortom een prima huis en zeker voor herhaling vatbaar
6-2-2009
Wij hebben de laatste week van januari in huis simone geweest en waren enthousiast. slaapkamers ruim en schoon met prima bedden. voldoende parkeergelegenheid en prachtig uitzicht met een heerlijk zonneterras.
Je kunt lopende weg bij de skilift komen maar op en neer met de auto, is ook een prima optie, gezien de ruime parkeermogelijkheden bij de gondel...
Alles in het huisje is ingericht met IKEA snuisterijen, dus voel je je als snel thuis.De weg naar het huisje word ten alle tijde gestrooid, dus kun je er gemakkelijk komen en vertrekken met de auto. Eten kun je lekker bij de Brixenerwirt... Oh ja, er zijn dus 2 gewone slaapkamers en 1 kleine ruimte waar ook nog een bed staat met kast ed. dus ruimte zat!!!