25-3-2011
Bij Haus Leo word je met open en warme armen ontvangen door gastvrouw Margreet. De lokatie ligt rustig doch op korte loopafstand naar het dorp en de ski pistes en ski school.
De kamers en het ontbijt zijn goed verzorgd.
Zeker een aanrader om daar je (winter) vakantie door te brengen.
29-3-2011
Echt een heerlijke plek voor de wintersport, goeie zorgen en vanalles mogelijk!
2-3-2011
Mijn vriend en ik hebben een week in Haus Leo overnacht. De gastvrouw is erg vriendelijk, behulpzaam en flexibel en is bovendien Nederlandse dus van taalbarriere was geen sprake. Elke ochtend verse broodjes met goed beleg en een heerlijk gekookt eitje die niet te geel en niet te oranje was, top dus! De piste is op 5 minuten lopen, waar zich onder aan de gondel al een apres ski bar bevindt. Hoewel wij wel van een feestje houden was het toch wel fijn dat we 's nachts niks hoorden van het feestgedruis, het dorp lag namelijk ook 5-10 minuten lopen vanaf Haus Leo. Het pension ligt aan een rustige weg maar wel centraal. De kamers zijn heel ruim en de temperatuur in onze kamer was precies goed. Beneden is een berging met skischoen verwarmer dus we konden onze spullen goed kwijt. De dag dat wij vertrokken heeft Margreet, de gastvrouw, een lunchpakketje meegegeven. Erg aardig! Haus Leo is zeker een aanrader!