Pension Haflingerhof (+ appartement)*** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Pension Haflingerhof (+ appartement)***

9,7

Haflingerhof Winter

Beoordelingen Pension Haflingerhof (+ appartement)***

Dorfstraße 54, A-6363, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Pension Haflingerhof (+ appartement) scoort een 9,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Haflingerhof (+ appartement)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Haflingerhof (+ appartement)*** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Pension Haflingerhof (+ appartement)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Haflingerhof (+ appartement)*** met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

12 beoordelingen over Haflingerhof (+ appartement)***

9,7
met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Ruim en kindvriendelijk"
andrehollander
24-3-2011 Wij vijf volwassene en twee kinderen logeerde in het grootste appartement van haflingerhof, het heeft een ruime kamer keuken met alle voorzieningen, drie slaapkamers, twee badkamers met wc en een aparte wc. Het huis is zeer kind vriendelijk. de kinder bedjes zijn gratis, er zijn kinderbordjes en kopjes een kinderstoel en er is zelfs een kinderspeel kamer. Het welnes gedeelte met drie verschillende sauna's waterbedden en lig stoelen is in de winter bij de prijs inbegrepen. ook is er een manege bij.Het huis ligt aan de rand van westendorf en heeft een mooi uitzicht op de gondels en de piste De verhuurde is heel aardig, geeft je veel privacy, maar zal er alles aan doen om je een fijne vakantie te bezorgen. wij hebben het zo naar ons zin gehad dat we voor volgend jaar alweer geboekt hebben

met partner, Aug. 2010
"Fantastiche plek en zeer vriendelijk personeel"
esther Klaver
16-9-2010 Wij waren op reis naar Italie en wilden 1 nacht ergens slapen. Blij dat we voor Haflingerhof gekozen hebben. Het ligt in een zeer moiie omgeving. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het slapen incl ontbijt en eten kosten bijna niets, spotgoedkoop.Ontbijt stelde niet zo heel veel voor, maar avondeten was heerlijk.
Zeker een plek om een keer naar terug te gaan.

Harry, Esther en Kellen

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooie ligging ten opzichte van Westendorf"
A.Bongaars
31-8-2010 Wij waren hier voor de eerste keer.
Het Appartement was ruim en netjes ingericht.
Twee keer per week werd het schoon gemaakt en werden de hand en theedoeken omgewisseld.
De service was ook prima je kon er met al je vragen terecht.
Ook de Manege zag er zeer verzorgt uit.
De rijlessen die onze kleindochter volgde waren ook zeer goed.
Er was voldoende speel gelegenheid voor kinderen, zowel binnen als buiten.
Onze complimenten gaan uit naar Karin en Ronald, die alles deden om ons verblijf tot een sucses te maken.
Fam Bongaars

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Wil nooit meer ergens anders heen"
Lysanne
5-5-2011 Het is er echt heel leuk, wij gingen erheen door de omgeving, en zodat ik en m'n zus konden paardrijden, we mochten elke dag bosritten maken, en dat is daar heel leuk, het is heel mooi, en ze gaan er ook lekker hard in galop
het zijn heel mooie, goed onderhouden appartementen, en wil er nog véél vaker heen, komend jaar gaan we zowieso weer, en Karin en vooral Roland en hun kinderen zijn ook heel aardig

met oudere kinderen, 2010
"Super!"
chantal
22-2-2010 wij komen er al heel wat jaren. m,n schoon familie al meer dan 20 jaar!
het is altijd al heel goed geweest , maar sinds de verbouwing eind 2008 is het helemaal super! de kamer heerlijk ruim en fris.
alles is ook perfect schoon! je hebt er ook geen last van luidruchtige bars. je zit er zeker niet te ver van het dorp vandaan en ook niet te dichtbij. presies goed!
een echte aanrader.

met jonge kinderen
"SUPER"
Marlies
13-2-2010 Week 5 2010 tijdens wintersport verbleven. Super. Gratis gebruik maken van 3 soorten sauna Er is een binnen kinder speelruim met speelgoed. Het is er schoon, ruim maar vooral rustig.
Management is zeer behulpzaam en vriendelijk. Appartementen zijn spliksplinter nieuw en voorzien van magnetron, vaatwasser en ruime badkamer. Wij hebben direct voor 2011 geboekt!

"Prachtig"
Mariska
4-8-2009 Wij hebben hier vorig jaar september overnacht toen we op doorreis waren vanuit Italie. Heel gezellig hotel, mooie doch gedateerde kamers. (hotel ging eind 2008 een paar maanden dicht om te renoveren, dus zal inmiddels niet meer zo gedateerd zijn) en vriendelijke mensen. Lag net iets buiten het centrum maar toch op loopafstand van alles.

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Geweldig"
Marieken
3-3-2009 Wij zijn hier nu voor de 3e keer geweest maar dit was de eerste keer na de grondige renovatie/verbouwing. Het pension is omgetoverd tot een schitterend appartementencomplex waar je echt helemaal niets op aan kunt merken.

Familie
Wendy en Robert
29-8-2007 Wij zijn er al 3x geweest en gaan weer. Ja het ligt wat verder van de pistes af, maar de bus stop bovenaan de weg wat 250m lopen is. De apresskitent ligt er op 400,eter vandaan als je door het veld loopt. Dus de afstanden zijn allemaal te doen.
We hebben kinderen en tot 2200 uur vinden ze het geen probleem om de babyfoon te pakken. Kun je lekker op je gemak ergens gaan eten. (en natuurlijk moeten je kinderen het niet erg vinden)
Ze zijn reuze vriendelijk en de kinderen kunnen er lekker buitenspelen voor het skieën, omdat het er rustig is met verkeer. Ook kunnen je op afspraak bij de manege gaan kijken,(dezelfde eigenaar) waar de kinderen toen een rondje op de paarden mochten rijden.
We zien er weer naar uit deze winter.

Marieken
7-3-2007 Wij zijn hier afgelopen winter (week 5) voor het eerst geweest met 10 volwassenen en 10 kinderen en het was echt super. Mooie, ruime en schone/nette kamers en appartementen. Zoveel handdoeken als je wilt (ook niet echt onbelangrijk met 10 kinderen). Simpel maar goed ontbijtbuffet en de ruimte waar alle gasten ontbijten is in de avonduren beschikbaar als gemeenschappelijke ruimte waar wat gedronken, gekletst, spelletjes spelen, tv kijken maar vooral gelachen kan worden (gevulde koelkast en niet duur) dus wij gaan zeker nog eens terug.