15-8-2010
Lager dan een 10 willen we niet geven. Wij zijn met 3 kleine kinderen net terug van een een week vakantie in Westendorf, pension Heisenhof. Het heeft onze verwachtingen op basis van de andere reviews overtroffen. Een grote familiekamer (205) met 2 extra slaapkamers, het perfecte en afwisselende eten, de vriendelijke en persoonlijke benadering door het personeel en vertier voor de kinderen; helemaal geweldig. En de prijs voor dit alles is een lachertje! Wij komen zeker nog weer eens terug!!! Ook in het dal zelf is er van alles te doen voor jong en oud.
30-7-2010
Hotel op all inclusive basis. Maaltijden waren prima. Ontbijtbuffet uitgebreid, lunch slechts één gerecht, diner soep, saladebuffet, keuze uit twee hoofd- en bijgerechten en dessert. Niet alcoholische dranken de gehele dag gratis te pakken. Koffie alleen gratis tussen 3 en 4, bij de Kaffee und Kuchen. Voor de kinderen is er dan ijs.
Wij hadden een 3persoonskamer geboekt maar kregen een familiekamer met apart slaapgedeelte aangeboden! Aardig personeel, echt Oostenrijks.
Voor de kinderen een speelkamer en een grote tuin met trampolines, schommels, zandbak etc. 2x in de week paardrijden, beperkt animatieprogramma.
Tip: koop een Kitzbuheler Alpen sommer card, hiermee kun je alle bergliften in de omgeving op! Omgeving helemaal ingesteld op kinderen. Diverse beleveniswerelden op de bergen. Aanrader: Hexenwasser, Ellmi's Zauberwelt, Filzalmsee. Leuk zwembad in Brixen.
Zeer goede prijs / kwaliteitverhouding, een echte aanrader voor gezinnen om het prachtige Brixental te ontdekken!