Beoordelingen Hotel Familienpension Heisenhof****

25 mei 2013

Familienpension Heisenhof****
Beoordelingen Hotel Familienpension Heisenhof****
Moosen 150, A-6363, Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Familienpension Heisenhof**** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Familienpension Heisenhof**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Familienpension Heisenhof scoort een 9,2 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Familienpension Heisenhof**** in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Familienpension Heisenhof****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Familienpension Heisenhof**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Familienpension Heisenhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Familienpension Heisenhof**** met andere accommodaties in Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten.

22 beoordelingen over Familienpension Heisenhof****

9,5
met partner, Aug. 2012
"Een heerlijk familiehotel"
R.Gieling
8-9-2012 Wij hebben een super week doorgebracht in dit hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat een persoon licht gehandicapt is logeerde wij in de aangepaste kamer. Geweldig. Ook de verdere verzorging zoals het ontbit, lunchpakket en diner zeer goed. Een aanrader vooral voor gezinnen met kleine kinderen

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Heerlijk gemoedelijk hotel"
Merel Vertegaal
12-8-2012 We hebben een heerlijke week gehad: lekker eten, veel ruimte in en om het hotel, een mooie tuin met leuke speelmogelijkheden. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De uitstapjes in de omgeving zijn eindeloos, wandelen, zwemmen, of een dagje door een stadje slenteren.
Het hotel ligt in een buitenwijk, waardoor het rondom het hotel rustig is, ook 's avonds. De kamers zijn supergoed geïsoleerd, je hoort helemaal niets van je buren. Echt een aanrader!
Elke ochtend en avond een buffet met lekker eten, ook voor kinderen. Verder mochten we elke ochtend zelf een lunchpakket samenstellen bij het ontbijt.

"Super kindvriendelijk hotel"
fam zigterman
21-8-2012 Zeer rustig gelegen super kindvriendelijk hotel met ruime speelgelegenheid buiten voor zowel jonge als wat oudere kinderen (zandbak, schommel, trampolines, voetbalveld, volleybal, tractors, etc.) verder binnen royale speelkelder met biljart, tafeltennis, tafelvoetbal en een speelkamer met knutselmateriaal, blokken , poppen etc. Nederlandse dame in dienst die ook met kinderen een wekelijks uitstapje maakt.
Ontbijtbuffet prima en afwisselend, hier kun je ook een lunchpakket van samenstellen, drinken en iets lekkers voor s middags krijg je dagelijks mee. 's Avonds altijd 3 gangenbuffet met keuze uit 2 hoofdgerechten, zeer afwisselend menu. Kamers ruim en niet gehorig en zeer netjes, dagelijks wisseling badhanddoeken, wekelijks beddengoed.
Veel te ondernemen met (ook jonge) kinderen in de directe omgeving. Wij raden wel aan rechtstreeks te boeken, zeer goede arrangementen en de aankomst-en vertrekdag kan dan varieren. Dit hotel is een absolute aanrader!!!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Familienpension Heisenhof**...

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijk hotel waar kinderen zich prima vermaken!"
johanjongejan
6-8-2012 Heerlijke bestemming in de zomer voor een onbezorgde week in een leuke omgeving. Alles lekker schoon en modern en een gastvrije familie die het hotel (voormailige boerderij) runt. Grote kamers voor gezinnen met erg goede bedden. Veel aandacht en speelmogelijkheden voor kinderen. Vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 9. Leuke activiteiten als ponyrijden en een ochtend aan de beek worden voor hen georganiseerd (inclusief). Maar 's avonds met elkaar voetballen in de mooie grote tuin (weiland) met de anderen vond onze zoon (8) het leukst. Het ontbijt is uitstekend en het avondeten (buffet) is gevarieerd en gewoon goed. De all inclusive formule (uitgebreidere vorm van volpension) is fijn en zorgt voor een zorgeloze week. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

"Fantastisch Hotel"
Wgheijerman
30-7-2012 Geen spijt van gehad. Hotel sluit naadloos aan bij wat wij zochten. Uitstekende service/bediening, uitgebreid en wisselend ontbijtbuffet en dinerbuffet. Schitterend uitzicht vanuit panoramaterras op speelveld van de kinderen en op de bergen en het dal. Veel te doen voor kinderen. Zowel binnen als buiten. Neem je eigen dvd's mee, want er is ook een grote kamer met grote tv voor eventuele regenachtige dagen!
Binnen een straal van 30 min. met de auto is er veel te doen. Genoeg om niet genoeg te hebben aan 2 weken...
Kamers worden dagelijks geschoond en handdoeken vervangen. Hygiëne is top. Geen enkel last gehad van muggen (hangt van seizoen af denk ik)
Personeel vriendelijk en hulpvaardig.
Aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Kinderen wilden niet maar huis terug!"
Jeroen
30-7-2012 Heisenhof ligt in een prachtige omgeving met in de buurt veel leuke plaatsen zoals Kitzbühel, Kirschberg. Een dagje naar Salzburg is ook prima aan te rijden. Het pension richt zich vooral op de kinderen. Een super speeltuin, volleybalveld, voetbalveld, trampolines en voor een natte dag is er de speelkamer binnen met allerhande speelgoed en de televisiekamer (zelf DVD's meenemen). Kinderen vonden direct aansluiting met alle anders Nederlandse kids en daar hebben we geen kind meer aan gehad. Goed eten en vriendelijk personeel! Vanuit Heisenhof kan je naar 6 dichtbijgelegen zogeheten Erlebniswelts. Dit zijn avonturenparkjes bovenop een berg met speeltuinen en speurtochten. Neem een liftpas voor een paar dagen en je kan ze allemaal langs gaan! Geweldig!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Heerlijke plek waar je je welkom voelt !"
jolanda_van_agthove...
12-1-2012 Mooie ruime schone kamers, heerlijk eten. Gezellige Stube. Gastvrouw- en heer maken dat je je welkom voelt. Erg dienstverlenend, behulpzaam, hartelijk en vriendelijk. Het is allemaal tot in de puntjes geregeld.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heel leuk kindvriendelijk hotel"
Annie
19-9-2011 Met de kinderen op de kamer was geen probleem want de kamer was groot genoeg. Prachtige moderne badkamer en aparte wc. Hele leuke speelweide met veel toestellen, paardje rijden en loslopende konijnen. Het eten was top. De eigenaresse is heel servicegericht en is duidelijk dol op kinderen waardoor er een relaxte sfeer hangt. In de omgeving is niet zo veel te doen maar voor een nachtje op vier is het prima. Wel muggenspul meenemen want je wordt werkelijk belaagd.

met een groep, Aug. 2011
"Geweldig kindvriendelijk hotel!"
Fam.Braat
11-9-2011 Vroeger ging ik als kind naar Oostenrijk en was dus al lang niet meer geweest. Was dan ook zeer benieuwd hoe mijn eigen kinderen het nu zouden vinden.
Wij zijn met onze familie, opa en oma en mijn zus met vriend en kind gegaan, nou wat hebben wij het naar ons zin gehad! Er ontbrak hier dan ook niets voor de kinderen, het is een waar paradijs en bijna alles is mogelijk. Alleenal de speelweide, tafeltennistafels en de disco zijn geweldig.
De eigenaars en hun personeel( Ramona is Nederlandse!) zijn erg vriendelijk en echte kindervrienden.
De kamers waren erg netjes en schoon en we hadden op onze familiekamer ook een lekkere ruime badkamer.Ook het eten was lekker en gevarieerd, evenals de lunch die je zelf klaarmaakt en daarbij ligt er iedere dag een chocoladelekkernij klaar.
Wij hebben hier een topweek gehad en gaan vast nog eens terug!

"Een goede reden om naar Oostenrijk te gaan!"
Familie Peeters
13-8-2011 Een super hotel. Kleinschalig en daardoor zeer gezellig en gemoedelijk. Veel aandacht voor de kleine dingen die zo'n vakantie echt helemaal afmaken; of het nu spontaan popcorn bij de disco is of een heerlijk borreltje op het terras.

We gaan normaal gesproken nooit 2 maal naar eenzelfde plek...maar ik denk dat we maar eens een uitzondering moeten maken :)

Verder een geweldige ligging met mooi uitzicht over Westendorf en erg veel leuke dingen voor de kinderen.

Kortom: een echte aanrader!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?