16-3-2009
Ik ben werkzaam bij Columbus in Schijndel en ben vorige week in dit hotel geweest. Het is een 3 sterren hotel dat wat rustiger ligt maar op ca 800 meter van het centrum en de liften. Goed te lopen! De service in dit hotel is echt uitstekend! Wij hadden halfpension en dat was ook erg goed, soepje, keuze uit 2 hoofdgerechten (+ aanvulling vegetarisch) en een toetje. Het eten is ook echt wat iedereen wel lust!
Houdt er wel rekening mee dat het hotel door wat oudere mensen wordt bezocht. Wij zijn met vrienden geweest en ook flink aan de apres ski geweest maar dat was geen probleem.
Met andere woorden een leuk, goed hotel met een prima keuken en goede service!
3-3-2008
prima hotel voor een goede prijs,mooie kamers en goede schoonmaak
24-1-2008
Verschillende malen in Bichlingerhof geweest, boeking voor het komende jaar onmogelijk want hun lievelingsklanten gaan voor en als ze dan nog een plaatsje hebben dan laten ze een 2 tal weken ervoor iets weten dat je mag komen, dan ben je wel goed genoeg( ik vind eerst is eerst).Verder heel mooi hotel, heel netjes, eten heel lekker,
bediening lang wachten te weinig personeel, totaal niet kindvriendelijk, volgens mij hebben ze liever geen kinderen. Sauna zeer mooi, kelder voor ski's te plaatsen zeer goed en zeer ruim. In het kort wat hotel betreft uitstekend, eigenaars totaal niet gastvrij en niet kindvriendelijk.