Camping Schloss in Volders Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Schloss

Beoordelingen Camping Schloss

Hochschwarzweg 2, A-6111, Volders
Camping Schloss scoort een 8,9 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Schloss? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Schloss in Volders, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Camping Schloss vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Schloss met andere accommodaties in Volders.

23 beoordelingen over Schloss

"Echte topper!"
Jan
22-8-2011 Mooi gras, mooi uitzicht, schoon en netjes en nu ook een prima restaurant, en niet te vergeten, erg aardig personeel! Aanrader!

"Prima camping"
Anneke v/d Boomen
4-9-2011 Inderdaad niet te grote camping, maar mooie plaatsen, goede sfeer, waarschijnlijk altijd meer senioren bezoekers dan gezinnen met kinderen, dus meer een camping voor de rust. Goed restaurant op camping, vriendelijke eigenaar en het sanitair hebben wij nog nooit zo netjes gezien. Zwembad vaak voor je eigen. Plaatsje Volders is minder.

"Als vanouds weer geweldig"
Jan Willem
11-8-2011 Wij waren al eerder op deze camping geweest (2008), nadat we hier bij toeval beland waren. Dit jaar hadden we "onze oude plek" weer besproken en zijn daar één week gebleven. De camping is t.o.v. de vorige keer alleen maar beter geworden, vooral dankzij het nieuwe restaurant.
Wellicht is het restaurant wat te luxe voor een camping, maar je kunt er heerlijk eten, de mensen zijn zeer vriendelijk en ondanks de uitstraling, kun je er gewoon in je korte broek en crocks zitte eten.
De plaatsen zijn mooi ruim en allemaal op gras. Sommige plaatsen zijn wel wat scheef maar daar staat dan weer tegenover dat het uitzicht geweldig is.
De camping ligt op 20 minuten rijden van het centrum van Innsbruck en bij het congress (in het centrum) kun je redelijk goedkoop parkeren (goedkoper als met je gezin met de bus). Tevens ligt Hall dicht bij wat ook de moeite is. Een mooie camping met een mooie ligging en wij gaan volgend jaar weer terug, maar dan voor 3 weken en met caravan.

"Prima overnachtings camping....."
Gerda
1-1-2012 Als wij richting Italië gaan overnachten we hier meestal 1 nachtje. Dat bevalt altijd erg goed. Sanitair is netjes en de camping plekken zijn erg ruim en netjes. Jammer dat het restaurant veranderd is, de mixed grill was vroeger altijd erg lekker... Nu vinden wij de menukaart niet meer zo "gewoontjes " voor campinggasten,maar meer een trekpleister voor dorpsgasten.... Bij ons volgend bezoek aan deze camping gaan we verderop in het dorp een hapje eten........

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heel leuk"
Verdonk
6-9-2010 Wij hebben op de heenweg naar Italie 2 nachten op deze camping gestaan en dat was heerlijk.We werden heel vriendelijk (in t Nederlands) ontvangen en konden zelf een plek uitzoeken.Keurig sanitair en een prachtig uitzicht.Ook is het fijn dat er een zwembad bij zit waar je lekker kunt zonnen en afkoelen.In de omgeving is genoeg te doen.Wij zijn op de terugreis nog teruggegaan voor een overnachting, al was t alleen maar voor de gastvrijheid.Een echte aanrader voor doortrekcamping, maar ook voor langere tijd.

met partner, Juni 2010
"Heerlijke camping met mooi uitzicht op de bergen"
jaap bos
30-6-2010 een heerlijke camping met prachtig uitzicht. perfect sanitair zonder muntjes.geheel nieuw restaurant met prachtige tv kamer (wk 2010) uitstekend onderhouden plaatsen.ook het zwembad (klein) is heerlijk om even af te koelen. campings bij snelwegen worden nu eenmaal vaak als doortrekkerscamping gebruikt. wij blijven hier op de heen en terugreis naar italie altijd een paar dagen staan. ook van internet kan men nu gebruik maken. vlakbij de camping is een grote supermarkt.
deze camping is zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie plek"
Tim
6-9-2009 Mooie groene camping met voldoende beschutting d.m.v. bomen. Schoon sanitair en een mooi uitzicht. Veel mogelijkheden in de omgeving.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Leuke, voornamelijk doorreiscamping"
Marco van der Knaap
3-9-2009 Leuke camping met Oostenrijkse eigenaar die keurig Nederlands spreekt. Let op: dit is echt voornamelijk een doorreis camping. Op zich niet zo'n punt, maar aankomsten tot 22:00 uur zijn geen uitzondering en 's ochtends om 8:00 uur hoor je de eerste motoren weer starten.
De camping zelf is uitstekend. Leuk restaurantje waar je nog prima kunt eten ook. Midgetgolf baan (niet veel bijzonders maar wel gratis), leuk zwembad(je). Speeltuin voor de kids en zelfs een beetje animatie voor de kinderen. Stelt op zich niet zo veel voor, maar is wel in het kasteel op de heuvel wat dan wel weer bijzonder is.
Sanitair is uitstekend. Prima schoon, genoeg douches, nette afwerking. Ook afwasplaats etc. is keurig.
De camping ligt aan de rand van het dorp, dichter bij het dorp dan wij verwacht hadden, maar dit was alleen maar positief. Goede locatie als uitvalsbasis. Er is heel veel te doen in de omgeving. Prachtige natuur!

met partner, Aug. 2009
"Doortrekkers camping , voor ons niet meer."
Lut
7-8-2009 camping is zeer verzorgd met prima sanitair.Dichtbij dorp met winkels voor boodschappen.Het restautrant van de camping is goed voor 1 x maar de keuze is zeer peperkt en het eten is goed maar niet warm genoeg,onverzorde tafeltjes ( geven een vieze indruk door plastieke tafelkleedjes).In het dorp veel betere restaurants.Camping is een echte doortrek camping,je hebt elke dag nieuwe geburen wat helemaal niet aangenaam is, nooit iemand om over de omgeving of ervaringen te babbelen want ze zijn weg voor je ze hebt leren kennen.Tegen 16:00u komen de doortrekkers massaal aangereden en zetten ze hun caravan rommelig neer om snel weer weg te kunnen,de dag nadien al vroeg in de ochtend zijn ze dan weer weg.Je staat dan op een vrij lege camping met veel geluk nog een vere gebuur.Ook op de terugweg van Italie komen ze dan weer aan om hun reis naar huis te onderbreken met 1 of enkele dagen, en dan maar bluffen dat het in Italie zo goed was.Voor ons geen camping om terug te keren.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Verkeerde plaats, beetje jammer."
fam. Breukers
14-12-2009 Op aanraden van mijn ouders hebben we 2 weken op deze camping geboekt, met een uitloop van een week extra. Nadat we ons aangemeld hadden mochten we zelf een plaats uitzoeken. Wij wouden graag met 2 caravans naast elkaar staan. Dit was geen probleem. Echter, de plek waar we opgebouwd hadden was een doortrekkersplaats. Elke avond hadden we andere "buren "die 'smorgens soms al wel om half 6 begonnen met afbreken en het bijbehorende lawaai. Na een klacht neergelegd te hebben bij de baas mochten we een andere plek opzoeken. Maar na anderhalve week lawaai was de lol er een beetje af, geen zin meer om alles af te breken. Mijn inziens had de baas ons ook bij aankomst kunnen vertellen dat het doortrekkersplaatsen waren, hij wist tenslotte dat we voor 2-3 weken geboekt hadden. beetje jammer . De omgeving is echter prachtig, meer zeer veel uitstapjesmogelijkheden.