17-1-2009
Wij komen al jaren in deze appartementen , ze zijn heel erg schoon,volledig ingericht met o.a.een afwasmachine en erg groot.De faciliteiten en het eten in Hotel Tuxerhof zijn perfect.het personeel is ontzettend vriendelijk.
13-1-2008
Zelden gezien. Mooi ( met oog voor detail ), ruim, bijzonder nette ( zuivere ), centraal en toch rustig gelegen appartemanten. Privé parking voor de deur. Voldoende gezellige restaurantjes in de nabije omgeving of gewoon het All inclusief "verwöhnpension" bijboeken en zich wanen als God in Oostenrijk. Op wandelafstand ( -100m ) van de Rastkogelbahn die u naar Zillertal 3000 brengt met zijn 230 km skiplezier. De bus naar de sneeuwzekere Hintertuxer gletsjer stopt voor de deur. De Hexenkessel ( Aprés Ski bar ) ligt aan de overkant van de straat. Enig minpuntje: we hebben langer dan twee jaar gewacht op een plaatsje vrij tijdens de carnavalsweek.
21-1-2008
We zijn voor het derde jaar naar hotel Tuxerhof geweest. Wat een fantastisch hotel, uitstekende service, prima ligging aan de piste, aandacht voor alle gasten, prima keuken, ruime kamers, van alle gemakken voorzien. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een aanrader dus. Voor meer info en een duidelijk beeld raden we aan om de site van het hotel te bezoeken