Hotel Sport Vital Central**** in Tux / Lanersbach Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sport Vital Central****

9,8
9,6
9,7

Hotel Sport Vital Central**** Tux / Lanersbach

Beoordelingen Hotel Sport Vital Central****

Lanersbach 433, a-6293, Tux / Lanersbach
Hotel Sport Vital Central scoort een 9,5 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sport Vital Central****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sport Vital Central**** in Tux / Lanersbach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Hotel Sport Vital Central**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Sport Vital Central**** met andere accommodaties in Tux / Lanersbach.

14 beoordelingen over Sport Vital Central****

9,6
9,8
9,7
met partner, Aug. 2009
"Super hotel !!"
Geeraerts
10-8-2009 We zijn net terug van 6 daagjes in dit prachtig hotel.
Het onthaal was heel vriendelijk. Het eten was zeer LEKKER, fijne bediening, mooi gepresenteerde en verfijnde schotels.
Ook in de namiddag was er altijd voldoende afwisseling in de gerechten.
Kortom, een prachtig hotel met zeer vriendelijk personeel waar we zeker nog terug naar toe gaan.

met jonge kinderen
"Super aanrader"
alain bosman
9-3-2009 Super hotel, uitstekende ligging kortbij lift (150m)voor eggalm (zillertal 3000), pistes hier enkel voor gevorderden !!, beginners, ga naar Mayerhofen, ook Zillertal3000 maar makkelijkere pistes. Wij hadden sneeuw tot beneden en koneden skien tot 100 m van het hotel.
Prachtig hotel, vriendelijk, zwembad, firness, sauna complex, alles in orde, eten is super !!! Ook org hotel uitstappen en evenenmenten (2x ski met monitor, nachtrodelen, yoga, fitness, jogging, etc...), zijn geweest met kind van 4j en van 28/02 tot 07/03

met jonge kinderen
"Superhotel, echte aanrader"
Kristoff De Smet
6-1-2009 We waren deze zomer in Hotel Vital, dit was het beste hotel waar we tot adn in verbleven. We logeerden met onze 2 kinderen in de "suite". Mooie
kamers met alles houtwerk, balkon dat uitzag op de ingang en een flatscreentv. Het personeel is zeer behulpzaam, van bij aanvang. Het eten is uitmuntend, op de 1' dagen konden we all-inclusive genieten van een western-buffet, gala-diner, 's middags (!!!) een barbecue (onaangekondigd), een kaasavond etc.
Telkens een 5-gangenmenu, met gratis frisdranken voor de kinderen aanwezig.
Het hoetl beschikt over een echte fitnessruimte met krachttoestellen naast het zwembad, 2 sauna's en 1 stoombad. Prachtig wellnessgedeelte !

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sport Vital Central**** bij...

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Super hotel !!"
eveline
4-1-2009 We kwamen heel laat aan in dit hotel door de drukke autowegen en slechte weersomstandigheden en we werden meteen door 3 personeelsleden hartelijk verwelkomd. Zeer kindvriendelijk hotel, elke avond keuze voor de kids uit een aparte kaart. Heel verzorgd, supergezellig hotel. We hebben al geboekt voor volgend jaar...

Familie
"Uitstekend hotel"
Alen Marc
31-8-2008 Laatste periode van augustus 2008. Prima eten (5 gangen + kaas of ijs) aangepaste kindermenus, frisdranken inbegrepen. Jause van 13 tot 17 uur met uitgebreid vieruurtje en tevens dranken inbegrepen! Zeer mooie kamers, rustig gelegen. Sauna niet zo uitgebreid maar met Turks bad, Biosauna en Sauna 90° meer dan voldoende. In de buurt van sauna en zwembad (voldoende groot met buitenbad/wirlpool) eveneens fruitsappen verkrijgbaar. Zeer vriendelijke bediening. Tevens kindvriendelijk en honden toegelaten. Zeer veel wandel mogelijkheden en sportfaciliteiten in de onmiddelijke omgeving. Wandelbus gratis beschikbaar door het heel dal. Prima aanrader voor iedereen. Laatste periode augustus maar 1/2 bezetting van de kamers, dus rustig. Ik zou metéén teruggaan...

Familie, Aug. 2008
Gogaert-D'hoey
16-8-2008 Mooi hotel met prima service. Lekkere fijne keuken (1 x per week zelfs fijnproeversmenu). Prachtige kamer (juniorsuite): heel ruim en proper. Altijd vriendelijke bediening. De activiteiten georganiseerd vanuit het hotel waren heel gevarieerd en altijd in orde! Ook aan de kinderen werd gedacht: kindermenu + speelkamer met o.a. games en ballenbad. Prima ligging als uitvalsbasis voor wandel- en mountainbiketochten. Mountainbikes gratis in het hotel beschikbaar.

"Super de luxe hotel"
Imelda Baens
27-7-2008 Wij hebben het genoegen gehad om al heel wat hotels te mogen hebben bezocht tijdens onze vakanties de voorbije jaren. Sport Vital Central heeft ons dan ook zodanig bekoord dat ze voor ons de eerste plaats verdienen in onze hotelbeoordeling. Mooie uitvalsbasis voor wandelingen, rustig hotel, leuke infrastructuur (zwembad, sauna ...), tof personeel en voor de bourgondiërs onder ons : ontzettend lekkere keuken !!

Aanrader voor iedereen die van genieten houdt !

Fam. Reynders
25-7-2008 10 dagen verbleven, ook indien dagen slechter weer geen verveling. Voldoende ontspanningsmogelijkheden. Vriendelijk en gedienstig personeel, nette kamers, alles op en top! Vooral de keuken is geweldig! Lekker eten en keuze genoeg. Bijna alle dagen 's avonds 5 gangen menu; fijnproeversmenu. Zeker en vast zijn sterren waard. 's Morgens het dagprogramma en weersvoorspelling op de tafel. kortom: SUPER, EEN AANRADER!

familie Sauvillers
21-7-2008 Nooit zo lekker gegeten, zeer vriendelijk personeel, veel ontspanningsmogelijkheden (ook voor de kinderen en zelfs bij slecht weer)

Dirk Weckhuysen
9-8-2007 Prachtig hotel met uitstekende keuken, zeer vriendelijk onthaal door de eigenaars. Prachtig zwembad en welness accomodatie.Zeker een aanrader.