1-2-2012
De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend bij pension Sonnleiten. We hadden een ietwat verouderde kamer (wel mooi uitzicht) maar er zijn ook modernere kamers. Het personeel/eigenaren zijn erg vriendelijk maar komen eigenlijk iemand te kort, zeker als het wat drukker is in het hotel. Het eten is wat simpel maar smaakt er niet minder om, al met al een prima hotel voor die prijs. Het dorpje is heel erg klein en rustig maar er is leuke après ski (Bergfried Alm, Kleine Tenne, 's avonde discotheek Gletscherspalte. Het skigebied is uitstekend, brede pistes, veel rood en blauw, overal sneeuwkanonnen en prachtige uitzichten. Ook vindt je op het Penkenjoch (richting Mayrhofen) de steilste piste van Oostenrijk (78%). De skilift is nog geen 5 minuten lopen en daar tegenover is een sportwinkel waar je je ski's en schoenen kunt stallen. Al met al een prima bestemming, wel een erg saai dorp qua winkels en restaurants, want die zijn er haast niet.
7-1-2011
Wij hebben een heerlijke week gehad in Sonleiten. De kamers zijn een beetje gedateerd maar de verzorging is top. Heerlijk ontbijt + diner en zeer gastvriendelijke pensionhouders. Hier knap je van op! Met de skibus naar de mooiste plekjes. We komen hier terug misschien in de zomer?
20-3-2010
Wij zijn met de gehele familie geweest van 20 t/m 27 febr. 2010. Hotel zeer goed verzorgd en schoon. De mensen zijn vriendelijk en doen er alles aan je tevreden te stellen. Eten voor de prijs van Halfpension goed en afwisselend, uitstekend ontbijt. Ligt een paar mtr. van een oefenpiste waar je uitkomt bij de bushalte om een paar minuten verder weer uit te stappen en naar boven te gaan. Het gebied grenst aan Mayrnhofen waar het wel een stuk drukker is. De andere kant op ga je naar het prachtge gebied (gletscher) in Tux (ca 5 km.) Wij gaan bijna nooit terug naar hetzelfde gebied of hotel maar waarschijnlijk als het lukt en kamers vrij zijn proberen zeker volgend seizoen weer naar Sonnleiten te gaan.