Gasthof Hochfeld in St. Johann in Tirol Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Gasthof Hochfeld St. Johann in Tirol

Beoordelingen Gasthof Hochfeld

Berglehen 12a, A-6380, St. Johann in Tirol
Gasthof Hochfeld scoort een 9,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Hochfeld? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Hochfeld in St. Johann in Tirol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Gasthof Hochfeld vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Hochfeld met andere accommodaties in St. Johann in Tirol.

9 beoordelingen over Hochfeld

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Fantastische ligging en heerlijk eten!"
Marja, Pim en Nikit...
22-3-2012 Begin maart terug van een weekje wintersport. Het eten is super en complimenten voor de kok en alle medewerkers. De kamers hebben wel een opknapbeurt nodig. De bedden zijn prima en de ligging is fantastisch. De heer en mevrouw Fuchs zijn gastvrije mensen. Altijd maken ze tijd voor een praatje. Volgend jaar gaan we beslist weer terug! Dit jaar waren we bijna de enige gasten in het hotel. Dat was jammer maar ook heel erg vervelend voor deze hardwerkende mensen. Een familie uit Nijmegen, een grote groep, zijn zonder hiervan melding te doen niet komen opdagen. Een flinke strop voor deze mensen. Ze zijn te goed van vertrouwen en vragen geen aanbetaling. Jammer dat deze groep behoren tot de "Nederlanders", ze moeten zich diep schamen! Wat ons betreft krijgen ze de rekening alsnog gepresenteerd.

met jonge kinderen
"Topper"
Mike
20-12-2009 Geweldig (eten zeer goed)kamers zijn wat minder maar dat drukt de pret niet

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Super locatie"
jack van duinen
13-11-2009 wij komen hier reeds vele jaren in voorjaar of met de kerst onze wintersport vakantie houden.hebben altijd een super tijd - het weer is afwisselend, maar altijd besneeuwde pistes.het is toch top om vanuit je appartement direkt op de piste te staan.daarnaast vind ik de service optimaal. tassen worden op de kamer gebracht en tevens indien noodzakelijk is het geen moeite ons te halen met de snowscooter.de obers zijn altijd erg vriendelijk en altijd klaar voor een praatje.we voelen ons hier thuis.

"Wij gaan reeds 40 maal naar St Johann in Tirol"
Eric Meerkens
6-9-2008 Wij gaan reeds reeds 40 maal naar Sant Johann in Tirol (zowel in de winter, zomer zls herfst) en hebben reeds meerdere malen in het appartement bij de famlie Fuch verbleven. Als wij er niet verblijven gaan wij er elke avond eten. De mensen zijn zeer vriendelijk en de kwaliteit van de keuken is uitstekend (nog nooit ziek geweest) - vandaag zaterdag 06.09.2008 vieren ze trouwens hun 40 jarig bestaan met een groot feest.

Familie
Chantal Janssen
14-8-2007 Leuk en gezellig pension. Geweldige ligging. We zijn zowel in de zomer (meerdere malen) als in de winter te gast geweest. In de winter kun je niet met de auto tot het pension komen dus moet je met de stoeltjeslift omhoog (ook de bagage). Geen luxe maar wel een gezellig en schoon pension. Ook appartementen beschikbaar. Leuke speeltuin voor de kinderen

met een groep, Feb. 2007
"Alles goed,behalve de gastvrouw zelf!"
Annet
4-3-2009 Appartementen zijn groot en ruim, eten is goed, ligging is heel mooi, maar soms ook heel lastig(je moet alles naar boven slepen,bagage etc. en uiterlijk om 1/2 5 weer boven zijn).
Wij zijn vaker bij Hochfeld geweest, maar wat mij heel erg tegenviel dit keer was Frau Fuchs: kil, zakelijk en onbeschoft af en toe. Ze moet eigenlijk heel snel met pensioen gaan, Herr Fuchs mag nog rustig een paar jaar blijven!!!

Familie, Feb. 2006
H.Stundebeek-Hubert...
3-9-2006 Wij komen al heel wat jaren in Hochfeld bij de fam Fuchs. We willen nergens anders naar toe. Wij kwamen vroeger al daar en nu komen we er met onze kinderen. Je stapt de deur uit en staat op de piste. Er is een gezellige buiten-bar en een goed restaurant. Christian de eigenaar maakt het ons daar goed naar onze zin. De bediening is vriendelijk en hebben graag met kinderen te doen De appartementen zijn mooi en groot.

Kristel
30-12-2005 We gaan dit jaar voor het 3e jaar naar Hochfeld. Je stapt 's ochtends naar buiten en je kunt meteen op je snowboard naar beneden toe, richting gondel. De positie is dus ideaal, alleen iets minder als je 's avonds het dal in wilt, maar dan kan je eventueel iets met de eigenaar regelen. De eigenaars zijn aardig en je kunt er mee lachen. We gaan er steeds met plezier heen.

Familie, Dec. 2003
Anne
28-11-2005 De appartementen van gasthof Hochfeld zijn zeer prettig. Ze zijn riant en luxe. De hotelkamers zijn 'gewoon' hotelkamers maar wel ok. De ligging is echt ideaal. Je stapt de deur uit en doet je ski's onder en glijden maar. Je moet wel weer op tijd naar boven anders moet je klimmen. Je kan er niet met de auto komen. Je moet met 2 liften maar je kan ook opgehaald worden door de sneeuwscooter. Je kan in het restaurant altijd eten en 's avonds is het erg gezellig. Er is ook een speeltuin bij. Aan het begin van het pad is het begin van de rodelbahn! Het appartement ligt ook vlak bij de wandelpaden. Je kan dan helemaal over de paden naar de top van de berg lopen.