Beoordelingen Appartement Hauser***

6,6

25 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Appartement Hauser***
Wieshoferstrasse 72-68, A-6380, St. Johann in Tirol
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Hauser*** in St. Johann in Tirol, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Hauser*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Hauser scoort een 8,3 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Hauser*** in St. Johann in Tirol, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Hauser***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Hauser*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Hauser*** met andere accommodaties in St. Johann in Tirol.

5 beoordelingen over Hauser***

6,6
met oudere kinderen, Dec. 2011
"Volledig ingericht. Prima kwaliteit-prijs"
Elise
31-12-2011 Dit app. ligt net buiten, op loopafstand van het lieflijke dorpje St Johann. De skibus stopt (elk uur) voor het app waardoor voor ons gezin (2 volw + 4 ki (15,14,13 en 11jr) de rit naar de piste comfortabel was (let wel op juiste bus heen/terug). Onze skiuitrusting lieten we steeds in de kelder staan van de verhuurder aan de piste. We hadden F6-8 gehuurd. De keuken was zeer compleet met staafmixer, oven, magnetron, mixer, broodrooster, afwasmachine. In de TV kamer was WIFI: te langzaam voor grote werkbestanden maar prima voor twitter etc. Dagelijks was er een goed lopende broodjesbestelling. In de kelder kon je gebruik maken van de sauna en was er een X-box en nog wat andere spelletjes. Skigebied van St Johann is voor zeer ervaren skiër te klein, alhoewel je met de pendels wel naar andere gebieden kunt

met vrienden, Jan. 2009
"Geweldig, kijk er alweer naar uit !!"
Fam. Bouhuizen
13-1-2009 Hele fijne lokatie, vriendkijke mensen.
Binnenkort gaan we weer..........!!

Familie, Jan. 2008
Fam van Egteren
3-2-2008 Goed en ruim appartement (huis 68, app 6-8 pers.) keukeninrichting is erg compleet, evt. kinderbed en kinderstoel + speeltafeltje/stoel kregen we ter leen en de heer en mevrouw Hauser zijn ook erg vriendelijk. Vlakbij het appartement zijn de loipes, de skipiste is makkelijk te bereiken met de skibus (elk uur) of met eigen auto. Dorp zelf is op 10 minuten loopafstand. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima adres voor vakantie.

Familie, Jan. 2005

8-11-2006 Wij gaan dit jaar voor de 5e maal naar deze lokatie en dit bevalt ons prima. Bij aanvraag voor een nieuwe vakantie hebben we altijd erg snel bericht terug. De Fam. Hauser is zeer vriendelijk, en bekwaam. Hebben altijd tijd voor een praatje en zorgen dat de appartementen er schoon, opgeruimd en verzorgd uitzien. Ook wanneer er veel sneeuwval is gewweest staat dhr. Hauser altijd de parkeergelegenheid schoon te scheppen en te vegen. Wanneer er een klacht is proberen ze die direct op te lossen. Naar de Pistes toe is wat verder weg maar de bus stopt voor de deur. Dus zien we hier geen problemen in aangezien we de auto ook bij ons hebben. Onze algemene indruk is een perfect verblijf op een gezellige lokatie!

René
13-9-2003 Het 6-kamer appartement is erg ruim, heeft twee woonkamers en bied veel mogelijkheden voor grotere groep. Helaas wel wat verder van het dalstation, maar de skibus stopt voor de deur.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?