Aparthotel Gratt Schlössl*** in St. Johann in Tirol Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Gratt Schlössl***

6,7

Aparthotel Gratt Schlössl*** St. Johann in Tirol

Beoordelingen Aparthotel Gratt Schlössl***

Bahnhofstrasse 25, A-6380, St. Johann in Tirol
Aparthotel Gratt Schlössl scoort een 7,8 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Gratt Schlössl***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Gratt Schlössl*** in St. Johann in Tirol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Aparthotel Gratt Schlössl*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Aparthotel Gratt Schlössl*** met andere accommodaties in St. Johann in Tirol.

12 beoordelingen over Gratt Schlössl***

9,8
6,7
"Zeker aan te bevelen!"
Tanja
12-8-2011 Mooi schoon 2 persoons appartement. Aparte toilet,slaapkamer, badkamer met ligbad, zeer complete keuken (met oventje, magnetron, waterkoker,koffiezetapparaat) en balkon met zitje. Woonkamer met bank, tv en zithoek. In het hotel ook aanwezig een sauna, infrarood cabine, ligstoelen en bubbelbad, dit alles voor ons prive, wat een luxe! Ook het eten was heerlijk en goed verzorgd. Dit zelfs glutenvrij! Het gezellige centrum ligt om de hoek. Al met al heerlijke dagen gehad en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

"Super vakantieplek"
Berni en Miranda
29-7-2011 In juli 2011 zijn we in Grattschlossl geweest..geweldig!!
De super vriendelijke eigenaren, een Nederlander en zijn Oostenrijkse vrouw zijn erg gastvrij,altijd bereid te helpen, vriendelijk, en meteen in de weer als je iets wilt.
Lekker uitgebreid ontbijtbuffet en ook sávonds kun je lekker eten in dit hotel
De kamers zijn groot, schoon, fijne bedden, modern badkamertje en apart toilet. Geen last van treinverkeer zoals eerder omschreven.

zakelijk, Juli 2011
"Fantastisch hotel met grote kamers"
Marco
4-8-2011 Netjes correct en zeer schoon met grote kamers zeer gastvrij. Goed ontbijt

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Gratt Schlössl*** bij:

"Zeer goed hotel"
martie en catharina
6-7-2011 ik denk dat de slechte beoordeling van de vorige eigenaar komen want deze die er vanaf april pas de eigenaren zijn(hij nederlands zij oosterijks)is niets op aan te merken. van treinen en vrachtverkeer hebben wij weinig gemerkt,maar ja als je niets wilt horen moet je de volgende keer misschien niet in het centrum boeken. nee echt een leuke plek om naar toe te gaan ook in de zomer.

met een groep, Dec. 2010
"Top appartement"
Kelly
30-12-2010 Zeer groot appartement met goeie bedden. 2 badkamers, keuken en 3x 2 persoonsbedden. Eigenaren waren heel vriendelijk en je bent zo op de piste. Ik zelf ben een moeilijke eten, maar het eten was goed. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Relaxruimte was ook top. Je had daar een fitnessruimte, solarium, infraroodsauna en stoomsauna, bubbelbad en douches. En zoals beschreven staat dat je last hebt van het station en industriezone niets van waar. En echt industriezone is het niet, gewoon ene paar gebouwen! Topapartementen!

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Geweldig genoten"
leonie
12-2-2010 Een heerlijk hotel met prachtige mensen! Lekker huiselijk en heerlijk voor de kinderen, kunnen lekker hun gang gaan.

Afstand naar de piste is PRIMA!

Ik kan mij niet voorstellen dat het zo slecht is geweest dan die andere mensen aangeven, wij hebben geweldig genoten!
Nou juist door de gastvrijheid en de betrokkenheid van de beheerders

met partner, Jan. 2010
"Helemaal super !!!!!!!!!!!!!"
jansen
11-2-2010 gewoon een heerlijke oostenrijkse gezellige plek
eten was erg lekker

met jonge kinderen
"Prima "
marian
5-3-2009 prima accomodatie, herken niets van de vorige recensie. Ons appartement was groot met een prima keuken en badkamer. Alles was schoon en met zorg ingericht. De appartementen zijn rookvrij alleen onder in een daarvoor aparte ruimte kon worden gerookt.Daar heb ik de eigenaren ook alleen af en toe zien roken. We hebben de paspoorten helemaal niet hoeven in te leveren, dus begrijp echt het vorige beschrevene niet.

met oudere kinderen
"Nooit weer!!!!"
a balkenende
19-2-2009 het grootste appartement voor 8 personen heeft maar 2 slaapkamers ipv de beloofde 3. een piepklein keukentje, uitzicht op een industriegebied en er wordt door de eigenaars stevig gerookt. ook worden er allerlei zaken op de rekening opgevoerd die nooit besproken waren. je moet wel betalen anders krijg je je paspoort niet terug!

met partner, Jan. 2009
"Erg gastvrij"
richard en marjan
8-2-2009 een bijzonder leuk stel waar je je snel thuis voelt erg ruim opgezette kamers onbijt goed .5 min lopen naar ski piste. 3 min naar centrum prijs kwaliteit zeer goed