Vraag & Antwoord St. Johann in Tirol

Après ski

19 mei 2013

St. Johann in Tirol
Vraag & Antwoord St. Johann in Tirol

hoe kom ik boven en weer terug (1 reacties)
Gasthof Hochfeld
robert
1-3-2013
hoe kom ik boven als ik aankom ,en ook weer terug met de terug reis.ziet er goed uit maar wil niet met al mijn spullen in een lift ,kun je er niet met de auto komen . groetjes rob

h.stundebeek
12-4-2013
Je zet je bagage bij de Hochfeld lift en deze wordt door de medewerkers van de liften naar boven gebracht.(twee liften) Boven wordt de bagage door de Fam Fuchs naar het appartement of hotel gebracht. De terugweg gaat dan in omgekeerde volgorde.

Apartement (5 reacties)
Gasthof Hochfeld
Een fam. die al meer dan 25 jaar hier komt
21-10-2012
Alle apartementen zijn in de carnavals week al ruim 20 jaar verhuurd aan een grote fam. Uit nederland, nu is het verkocht en zit de oude eigenaars in een van de kamers die wij al jaren huren. Het zal mijn benieuwen of de oude eigenaar deze apartement ,zo als het hoord netjes die week aan de trouwe fam. Geeft

Kees
21-10-2012
Als de fam. Fuks een beetje fatsoen hebben wel ja

Pitertje
21-10-2012
Wat je zegt ja,kom op frauw fuks dit kan je niet maken om die kamer bezet te houden ( deze fam. Komt al 25 jaar in st johan

Chef
21-10-2012
Anders komt de chef niet

Herman
8-11-2012
De chef mag bij ons in het appartement komen logeren. Het wordt wel krap maar ja dat hebben wij ervoor over.

de echte Chef
1-12-2012
Cursus Nederlands Pietertje?

ski punten kaart (1 reacties)
j.c.rommens
19-12-2011
zijn er nog skipunten kaarten te koop

linda
27-1-2013
ja

vervoer st johann - nederland (1 reacties)
paulien van dijk
1-11-2010
Wie heeft er informatie hoe je het best en het goedkoopst van st. johann naar utrecht kan reizen (enkele reis) in januari?

linda
27-1-2013
auto

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit