Hotel Fischer*** in St. Johann in Tirol Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Fischer*** St. Johann in Tirol

Beoordelingen Hotel Fischer***

Kaiserstraße 1, A-6380, St. Johann in Tirol
Hotel Fischer scoort een 8,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fischer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fischer*** in St. Johann in Tirol, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Fischer*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Fischer*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Fischer*** met andere accommodaties in St. Johann in Tirol.

8 beoordelingen over Fischer***

met een groep, Feb. 2012
"Leuk hotel"
firefighter548
8-4-2012 Voor ons de eerste keer tijdens de wintersport. Mooi centraal in het dorp winkels dichtbij en de piste op loop afstand. Vriendelijk personeel lekker eten en mooie kamer met gerenoveerde douche en toilet.

met partner, Feb. 2012
"Schandelige badkamer"
Dabekaussen
26-2-2012 De kamers worden als "gerenoveerd" aangeboden, maar de badkamer is echt uit der oertijd. Lekker douchen is onmogelijk, want de temperastuur varieerd continu van heel warm naar heel koud.

met een groep, 2012
"Mijn tweede huis"
Michelle
19-1-2012 Al sinds mijn 6e (ik ben nu 19) ga ik op vakantie naar St. Johann, zowel 's zomers als 's winters. Het voelt inmiddels als thuiskomen als we na een lange reis aankomen. De service is gewoon voortreffelijk, alles wat je vraagt kan geregeld worden! Ook het eten is heerlijk en elke vakantie eten we weer andere dingen dan het jaar ervoor. Waar de kamers een aantal jaar geleden nog 'oudbollig' waren, zijn ze sinds afgelopen zomer allemaal gerenoveerd. Er zitten twee grote supermarkten op nog geen vijf minuten lopen. En binnen tien minuten lopen ben je bij Hotel Park (het hotel van de broer van de hoteleigenaar), waar je je ski's en schoenen kunt stallen. Vanaf daar is het nog één weggetje naar de gondel. Voor de kinderen is er een speciale speelkamer in de kelder en er is bij het eten een kindermenukaart. Ook kun je gratis naar het zwembad, 's winters is er alleen het binnenbad met glijbaan, maar 's zomers is er een erg groot buitenzwembad.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Fischer*** bij:

met een groep, Feb. 2011
"Wij komen zeker terug."
Deborah
22-7-2011 Gezellig hotel met goede service voor zowel de zomer als winter. Personeel doet er alles aan om je thuis te laten voelen. Hotel ligt in een gezellig winkelstraatje. Op 10 minuten loopafstand ben je bij de piste/gondel. Eten is erg smakelijk, kamers zijn ruim en opgeruimd. Schone badkamers!! Via het hotel zijn (ski)lessen te bespreken. Ook zijn er gratis kaartjes te krijgen voor het zwembad wat eveneens in het centrum ligt. Wij zijn erg te spreken over dit hotel!

met partner, Feb. 2011
"Leuke locatie voor een verblijf"
De Beertjes
7-3-2011 Zeer leuk hotel in het midden van St. Johann. Huiselijk, warm onthaal, aandacht voor de gasten. Het verblijf was zeer aangenaam, eten was perfect zowel ontbijt als diner. Onze kamer was een van de ouderen, sanitair gelegenheden waren goed, uiterlijk kamer wat outbollig, comfort van stoelen en bank was matig. Wat geweldig was dat je je ski materiaal bij Hotel Park kon stallen [dicht bij de piste]. Hier komen we zeker terug.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Aanrader"
Mirjam Spiekman
24-2-2010 Hotel Fischer in St. Johann in Tirol is een zeer goed hotel. Vriendelijk personeel, snel met alles, geen moeite te veel. Zeer kindvriendelijk, hebben ook kindermenu. Lamp in kamer was kapot, werd meteen vervangen. Grote speelruimte voor kinderen in kelder waar ze "los" kunnen. Dag van vertrek konden koffers in kelder staan en kon men nog gebruik maken van douche en sauna in hotel.

met vrienden, Mrt. 2006
Rick
27-5-2007 Gezellig hotel met een leuke bar die tot laat in de avond/nacht geopend is, zonder dat de hotelgasten last hebben van geluidsoverlast. Eigenaar is een echte entertainer en staat dag en nacht klaar voor zijn klanten. Het personeel is vriendelijk en de prijs/kwaliteit is zeer goed. Alhoewel de piste een 10 minuten lopen is, hoef je niet elke dag te slepen met je ski's. Die kun je namelijk gewoon bij Hotel Park vlak bij de piste gratis stallen.

Corina
28-10-2005 Perfect hotel en een hele leuke plaats