28-2-2011
Lekker luxe op wintersport door halfpension met uitgebreid ontbijtbuffet, elke avond 4 gangen en aparte keuzes voor de kinderen. Wij hadden een appartement (soort dubbele kamer) dus geen gedoe met kinderen die in een andere kamer/gang slapen.
Het hotel ligt dicht vlak naast de gondel en beide skischolen/verhuur dus makkelijk met alle spullen van onze 3 kinderen op tijd bij de skiles.
De familie die het hotel runt zorgt ervoor dat je je persoonlijk bij hen te gast voelt en dat maakt het net iets leuker dan zo'n ketenaccomodatie. Wij zijn er nu 3 keer geweest en kunnen het iedereen aanbevelen.
6-3-2011
het eten is uitstekend ook goed voor het oog en het personeel is vriendelijk en
behulpzaam als er problemen zijn
1 klein minpuntje: er zijn weinig parkeerplaatsen bij het hotel
28-1-2011
Een ideaal hotel voor een week wintersportvakantie. Het eten is zeer goed verzorgd; elke dag 5 gangen. Het personeel is snel en vriendelijk, als het wat rustiger is wordt er een praatje met je gemaakt. Bij vragen staat men direct voor je klaar.
De gang is iets gehorig, de kamers functioneel met een brede, goed werkende douche!
De locatie zit op een relatief rustige plek in een straatje, maar alles is binnen loopbereik (piste, stoeltjeslift, skischool, skiverhuur, pub, centrum, bushalte).
In het hotel is gezelligheid in de vorm van darts, pooltafel, sauna en een caféétje te vinden; dit was tot ongeveer 22uur gezellig bezet met hotelgasten, daarna gaat ieder zijn eigen weg.
In dit hotel krijg je zeker waar voor je geld.
16-1-2011
Mooi hotel, met een perfecte ligging, zowel tov de piste al het dorp. Lekker eten, honger moet je hier niet hebben, je krijgt ruim voldoende.