Hotel Tulpe*** in Söll Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Tulpe*** Söll

Beoordelingen Hotel Tulpe***

Stampfanger 17, 6306, Söll
Hotel Tulpe scoort een 9,1 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tulpe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tulpe*** in Söll, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Hotel Tulpe*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Tulpe*** met andere accommodaties in Söll.

34 beoordelingen over Tulpe***

9,7
9,7
met jonge kinderen, 2012
"Echt een top-hotel!"
Sam Derksen
5-2-2012 Dit is een geweldig hotel met kinden, maar ook zonder.
De ligging is echt werkelijk perfect en er ontbreekt helemaal niks hier! Linda en Joe zijn ook super aardig en alles verloopt soepel.
De ligging is egt perfect want, het ligt direct aan de lift.
Wij komen hier elk jaar weer met heel veel plezier.
we gaan over een paar weekjes weer voor de 3e keer! en zeker niet de laatse!

"Was gezellig en mooie omgeving"
a.n.m. minderman
18-8-2011 echt een familie hotel. en mooi van binnen het hotel is een 10 waard

"Super geweldig"
annita
30-7-2011 het ontvangst,de kamer,ontbijt ,avondeten alles is gewoon super goed.erg vriendelijk team.alleen s,avonds is er niets te doen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Tulpe*** bij:

met vrienden, Mrt. 2011
"Perfecte ligging voor Skiërs & Wandelaars"
Jan van Laer
28-3-2011 hotel Tulpe in Soll heeft helemaal aan onze verwachting voldaan.
mede door het prachtige weer hebben we een operfecte week gehad.
personeel is vriendelijk en behulpzaam.
een aanrader voor voor een verblijf in deze omgeving.

Annie Tiny Peter en Jan

met partner, Feb. 2011
"Super hotel/ligging en prijs/kwaliteit"
annemariesmid
9-3-2011 Kamers prima in orde. Matrassen goed, schone kamer en balkon. We zaten in het hoofdgebouw. Eten ook prima in orde. Eten ook lekker bereid alleen het eten mag wel iets minder "pistegehalte"hebben. Dan doel ik op worsten met friet, spatzl en in verhouding vrij weinig groente. Het is wel enorm lekker dat is het probleem niet. Wel een heerlijke saladebar. Eten is ruim voldoende, en ontbijt is ook prima voor elkaar. Sfeer is goed en en zowel Linda als Joe toegankelijk en heel leuk met kinderen (vandaar de 10) hoewel we die zelf niet hebben. Voor mij is qua ligging een 10 als een hotel vrijwel aan de piste ligt (ski in/out). Omdat Tulpe ideaal vlakbij de gondel ligt, toch een 9!! Talstation (ook van eigenaren Tulpe) is ook een leuke tent. De keller in het hotel is ook heel gezellig. Je hoeft het hotel savonds niet uit om ergens een drankje te drinken en het gezellig te hebben. Er staan pooltafels en een dartcomputer in een open ruimte ernaast. Super tijd gehad en komen zeker terug!

met partner, Jan. 2011
"Blijft een topper!"
Henk Evers
31-1-2011 Bij dit hotel keert men telkens terug. Wat een fijn team om daarbij te vertoeven! Wij waren er voor het derde jaar op rij, maar zeker niet de laatste keer. Hier komt men terug!

met jonge kinderen, 2010
"Super"
Claudia Beelen
21-12-2010 Wij gaan binnenkort voor de 3e keer naar hotel Tulpe. Onze kinderen (11, 10 en 5 jaar) verheugen zich erop om naar Linda en Joe te gaan. Ontbijt en diner is goed. Het hotel is schoon en de kamers zijn mooi. Super ligging aan de lift. Eigenlijk is hier alles perfekt voor een leuke en gezellige wintersportvakantie.
Groeten Claudia uit Weert

"Top"
Henk Evers
23-2-2010 Wij waren er dit jaar weer. De beoordeling blijft ongewijzigd. Het Tulpe-team blinkt uit in gastvrijheid
en service.Kortom een uitstekend hotel!

met partner, Jan. 2010
"Geweldig!"
Toos en Henk Evers
9-2-2010 Wij zijn er voor het 2e jaar op rij geweest en zeker niet de laatste keer.
Het blijft voor iedereen een aanrader. Het Tulpeteam blinkt uit in service en
vriendelijkheid. Kortom men staat altijd voor de gast klaar. Fantatstisch!

met een groep, Jan. 2010
"Perfect voor de wintersport!!"
Desiree
2-11-2010 Wij zijn hier elk jaar weer met een hele groep, en het bevalt elke jaar weer perfect!!
Voor mij ouders wordt dit al het elfde jaar, en nog steeds willen ze hier heen. Het skigebied is erg groot. De gondels liggen gelijk bij het hotel. Erg mooie rodelbaan!!
Linda en Joe zijn super aardig en doen alles erg goed.