19-3-2008
Afgelopen week ben ik met vrienden naar deze accommodatie geweest en ik ben echt heel erg tevreden hierover. het is een appartement van 13 jaar oud en het ziet er super goed en verzorgt uit. Alles is gezellig aangekleed. Ja, de huiseigenaresse heeft wat regeltjes waar je je aan moet houden, schoenen uit voor de deur e.d. maar ja, zo blijft alles wel in nette staat en het is totaal geen moeite. En is zeker niet vervelend. Je krijgt elke dag verse broodjes aan je deur, als je daar om vraagt en het appartement wordt netjes schoon gehouden. Het ligt perfect, dicht bij de Gigijoch-lift en op 5 minuten lopen van het centrum waar je super kunt apres-skieen en lekker kunt eten. Echt, deze acco is een echte aanrader voor gezinnen of stellen!!! Zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal.
10-3-2008
Wij hebben het prima naar onze zin gehad. Prima appartement met veel ruimte en goede bedden. Ook de omgeving is vrij rustig. We zijn door de gastvrouw alleraardigst ontvangen en de instructies waren summier doch duidelijk. De ligging van het appartement is inderdaad vlak bij de Giggijoch. Dit appartement is zeker een aanrader.