Appartement Wiesenrand in Sölden Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Wiesenrand

Wiesenrand van de "Wiese" aan de zijkant gezien

Beoordelingen Appartement Wiesenrand

Rechenaustraße 27, 6450, Sölden
Appartement Wiesenrand scoort een 8,6 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Wiesenrand? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Wiesenrand in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Wiesenrand vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Wiesenrand met andere accommodaties in Sölden.

16 beoordelingen over Wiesenrand

met een groep, Feb. 2012
"Goed en betaalbaar appartement."
Marco
4-3-2012 een heel schoon en en net appartement met lekker veel ruimte

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Prettig, ruim en schoon"
fam Stoffers
13-4-2011 dit appartement is als je de gastvrouw kent en begrijpt erg prettig om te verblijven. je krijg inderdaad een paar verzoeken om netjes op de spullen te zijn en de schoenen bijvoorbeeld op de gang te laten. daardoor is het verblijf ook voor jezelf prettig. alles is namelijk spik en span. de keuken en sanitair zien er uit alsof het er pas in is gezet.

wij hadden een appartement voor 5 en 2 personen en hadden bijzonder veel ruimte.

wij zijn er al voor het 2e jaar vanwege de prettige ervaring het jaar ervoor.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Prima appartement in Sölden met een goede ligging"
Edwin
7-3-2011 Dit appartement ligt op ong. 6 minuten lopen (met kinderen) van de Gigglijoch lift. Je kunt de skispullen daar gratis stallen zodat je er niet mee loopt te zeulen. Op 2 minuten afstand is (aan de overkant van de brug) een leuk restaurantje waar je voordelig kuntn eten (Salino). De supermarkt ligt dichtbij de Gigglijoch lift (1 minuut lopen ervanaf).
Het appartement is heel erg ruim (2 slaapkamers met eigen badkamer en nog een woonkeuken); ruim genoeg voor 4 personen. De eigenaresse is enthousiast. Verder ligt het dicht genoeg voor het centrum voor uitgaanders, maar ook rustig genoeg (buiten het centrum) voor als je geen zin hebt in apres-ski.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Wiesenrand bij:

"Het was perfect."
jefh
22-2-2010 Prima appartement. Goede ontvangst. De eigenaresse is er zuinig op en wil het graag mooi en schoon houden. Vlakbij de liften en net buiten de drukte van het centrum. Alles op loopafstand: de supermarkt en ook niet onbelangrijk het apres ski gebeuren. Heel gezellig bv. in Alm Rausch!!!

met vrienden, Feb. 2010
"Mooi appartement, bijzondere gastvrouw"
Stefan
15-2-2010 Het is een mooi en schoon appartement met ruime slaapkamers (ook als er een derde bed is toegevoegd). Het appartement ligt op een prima lokatie. 5 minuten loopafstand van skilift, depot en apresski. De woonkeuken is piepklein, dus niet echt geschikt om de hele avond met z'n zessen of zevenen in te vertoeven. De huisbazin neemt (nog steeds) ongeveer een uur de tijd om je alles (en meer) te vertellen. Ze wil de boel graag schoonhouden, maar na drie keer zeuren over het uitdoen van de schoenen, wordt het wat vervelend. Ze is overigens nooit onaangekondigd bij ons binnen geweest. Wel probeert ze je op de vertrekdag zo snel mogelijk uit het appartement te krijgen om te kunnen schoonmaken. Ondanks dat een fantastische vakantie gehad in een comfortabel appartement.

"Aanrader !!"
Iris
21-2-2009 Prima, ruim en zeer schoon appartement. D.m.v. een houten loopbrug dichtbij het centrum en de Gigijochlift, waar ook een skidepot is. Restaurant Salino bij de loopbrug is een aanrader.

"Super!"
Rianne
28-7-2008 Wij zijn in de zomer van 2008 in Wiesenrand geweest. We verbleven er met 8 personen en wij hadden een hele verdieping tot onze beschikking. De appartementen zagen er keurig uit: heel schoon, groot, compleet ingericht. Het was echt heel goed! De huisbazin was vriendelijk en behulpzaam. Je kon altijd bij haar terecht voor informatie.
In Sölden zelf is in de zomer vrij weinig te doen. Wij waren er overigens wel vroeg in het zomerseizoen. Veel restaurants en álle discotheken waren nog dicht. 's Avonds was er dus weinig te doen. Maar de omgeving is wel erg mooi om te wandelen en outdooractiviteiten te ondernemen. In Oostenrijk regent het overigens vaak, dus neem wel een goede regenjas mee! Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik nog nooit zo'n goed appartement heb gehad als Wiesenrand.

Familie, Juli 2008
"Absolute aanrader"
Mike Hoogewerf
15-7-2008 Perfecte rustige ligging, maar 100 meter tot de eerste wandelroutes, erg aardige gastvrouw.
Ruim appartement met een goede indeling.

Tessa Kluijt
19-3-2008 Afgelopen week ben ik met vrienden naar deze accommodatie geweest en ik ben echt heel erg tevreden hierover. het is een appartement van 13 jaar oud en het ziet er super goed en verzorgt uit. Alles is gezellig aangekleed. Ja, de huiseigenaresse heeft wat regeltjes waar je je aan moet houden, schoenen uit voor de deur e.d. maar ja, zo blijft alles wel in nette staat en het is totaal geen moeite. En is zeker niet vervelend. Je krijgt elke dag verse broodjes aan je deur, als je daar om vraagt en het appartement wordt netjes schoon gehouden. Het ligt perfect, dicht bij de Gigijoch-lift en op 5 minuten lopen van het centrum waar je super kunt apres-skieen en lekker kunt eten. Echt, deze acco is een echte aanrader voor gezinnen of stellen!!! Zeker voor herhaling vatbaar! Ideaal.

Familie, Mrt. 2008
W.Lindemann
10-3-2008 Wij hebben het prima naar onze zin gehad. Prima appartement met veel ruimte en goede bedden. Ook de omgeving is vrij rustig. We zijn door de gastvrouw alleraardigst ontvangen en de instructies waren summier doch duidelijk. De ligging van het appartement is inderdaad vlak bij de Giggijoch. Dit appartement is zeker een aanrader.