Hotel Tyrol*** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.097 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Sölden > Hotel Tyrol***

Beoordelingen Hotel Tyrol***

-14  °C

10 februari 2012

Hotel Tyrol*** Sölden

Hotel Tyrol scoort een 8,3 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tyrol***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tyrol*** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Tyrol*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Tyrol*** met andere accommodaties in Sölden.

33 beoordelingen over Tyrol***

met partner, Jan. 2012
Goed hotel
skiër
23-1-2012 verzorgd en goed hotel, prijs kwaliteit is ok.
niet ver van de liften
vriendelijk personeel

met jonge kinderen, Jan. 2012
Heerlijk en zo centraal!
Fam Machielsen
14-1-2012 Weer een heerlijk week gehad! ( 6de keer )
Ligging is top, personeel is top en kamers zijn prima!
En dit jaar ook meer nederlanders gehoord en minder russen ( ookal heb je daar geen last van ) dan al de jaren ervoor!

2e maal, blijft een aanrader!
Ron
8-1-2012 2e maal naar hotel Tyrol. Goed eten, zeer uitgebreid ontbijt en ligt in het centrum. Met de kamer moet je geluk hebben (wij ruim, vrienden eerder krap tegen dezelfde prijs) Heel Sölden zat toen vol Russen, ook in ons hotel maar we hebben er eerlijk gezegd geen last van gehad. Sauna is verzorgd en heel fijn. Parkeergarage reserveren is wel een aanrader.

met vrienden, Dec. 2011
Prima Hotel
Ruud Zee
22-12-2011 Mede vanwege de tijd van het jaar hebben wij super service gehad. Om 10.00uur konden we de kamer op en we mochten deze houden tot 16.00 uur. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

zakelijk, 2011
Prima te doen
Ralf
19-3-2011 Korte wintersport trip met werk. Volledig betaald dus... Nadeel hiervan was dat het ontbijt prima verzorgd was, echter het diner moest voor zo'n 80 man tegelijk worden bereid en ik had het idee dat alles al voorgebakken was en alleen is opgewarmd :(. Maar gelukkig hebben ze daar in Solden goede alternatieven om 's avonds en 's nachts nog je buikje rond te kunnen eten... en vooral drinken natuurlijk :D

met vrienden, Mrt. 2011
Perfect hotel
Bert
17-7-2011 Met een vriend een weekje geskied. Skigebied is heel leuk voor 1 week maar dan heb je alle pistes wel meerdere keren gezien.
In het hotel hadden we de superior room, het kost wat, maar dan heb je ook extra ruimte. Afgesloten parkeergarage onder het hotel is aan te raden, want je kunt anders niet echt je auto vlakbij het hotel kwijt. Maar dat moet je wel even reserveren (ca. E 5,- p/d).
Fantastisch dat je met zoveel gasten tegelijk, zo lekker kunt eten. Bediening is vlot, behulpzaam en erg vriendelijk.
De bushalte naar de skilift bijna voor de deur. De gratis skibus brengt je er in 5 minuutjes. We hebben ons niet in het uitgaansleven gestort, maar we hebben er ook geen last van gehad 's nachts.

met vrienden, Mrt. 2011
Knus, gezellig, vriendelijk, prima hotel!
Fred
13-3-2011 Wij zijn net terug uit solden. En hebben een prima week gehad. Het hotel is ons enorm bevallen. De keuze bij het ontbijt is groot en word constant aangevuld. S'avonds keuze uit een menu. En voor een driesterren hotel was dat meer dan goed eten. We hebben heerlijk gegeten en alles was goed bereid!! Personeel was zeer vriendelijk. Omdat er bij ons 1 persoon jarig was is er zelfs een taart geregeld! We hadden een kamer in het klassieke gedeelte, dan weet je dat je kamer wat kleiner is. En in Oostenrijk weet je ook dat het dan hout is! Ondanks dat een prima kamer, want je bent er bijna nooit. Jammer was alleen dat er geen waterkoker op de kamer stond, maar dat mag zeker niet als negatief genoemd worden. Twee minuten lopen naar de nieuwe zentrum shuttle en dan skiënd naar de Gaislachkoglbahn. Met de rode piste 21 kom je o.a. ook weer beneden en kom je uit bij Marco (wat een erg leuke bar is). Dan is het ook ongeveer twee minuten lopen terug naar het hotel.

met vrienden, Feb. 2011
Super hotel
Esra
19-3-2011 *eten: ontbijt en diner prima
*ligging prima tussen de 2 liften in
*kamers waren super netjes, mooie badkamers goed schoongemaakt dagelijks
*goede sauna. Jammer dat er geen bubbelbad of zwembadje is voor zo'n groot hotel. Daarmee ook minder geschikt voor kinderen denk ik
*gezellige hotelbar (ook open voor niet gasten)

met partner, Feb. 2011
Te standaard ; niet behulpzaam ; eten ondermaats
derk hebels
12-2-2011 wordt gerund als een fabriek; gasten vooral niet iets vragen, eten matig en veel te snel geserveerd

met jonge kinderen, Jan. 2011
Wederom genoten!!
Domstorff-van den B...
18-1-2011 Ook wij zijn voor het zoveelste jaar in Hotel Tyrol geweest.
Het personeel is heel vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Alleen al daarvoor komen wij altijd graag terug! Al jaren zien wij daar dezelfde gezichten, zij zien onze kinderen gewoon opgroeien: dat zegt iets over het bedrijf! En ja, het eten was wéér goed en iedere dag een opgefluft dekbedje. Mooie bergen, hooggelegen, sneeuwzeker, 140 km pistes,goed hotel: niets staat je hier in de weg voor een heerlijke skivakantie! Na afloop kun je lekker in de Pfiff bar een drankje drinken (geen après ski bar!)
De (bijna naast gelegen) nieuwe shuttel naar het Innerwald is absoluut een aanwinst, ideaal voor de skiles van onze kindjes aldaar. En de papa's en mama's kunnen vanuit daar direct door het gebied in. Tevens ideaal voor kijkende Opa's en Oma's!! Ook de nieuwe lift bij de Gaislachkogel is een prachtig systeem.
Kortom: een aanrader!!

zakelijk (1)