25-2-2009
Van 31-01 tot 07-02 heb ik in een 2kmapp gezeten. We konden al om 12.00 in het appartement. Zat op de tweede verdieping. Alles is enorm schoon en ziet er verzorgd uit. Badkamer was zeer nieuw. Keuken is verouderd maar nog wel netjes en alles doet het naar behoren.
In het app is ook internet aanwezig, handig dus als je een laptop meeneemt.
Het huis zelf ligt redelijk aan het begin van het dorp. Bushalte is op 2min lopen en gaat zeker in de spitstijden vaak (om de 6 min), je kunt ook rechtsstreeks naar de lift lopen (gigijoch) en dan is het 10 min. Centrum is ook op 10 min lopen.
Eigenaresse is belangstellend en doet echt haar best om het je naar de zin te maken. Broodjesservice kun je trouwens ook nog krijgen.
20-8-2008
Wij waren in appartement Rechenau in de zomer van 2008. Het was geweldig. In 10 a 15 minuten lopen zat je in het centrum en bij alle belangrijke dingen. Eigenaresse is super vriendelijk en hulpzaam. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad en gaan zeker nog eens terug!
25-8-2005
Ondanks de ligging buiten het dorp is ons dit appartement goed bevallen met name door de schone kamers en uitermate servicegerichte eigenaren.
Lopen naar het dorp en de skipiste kost je ongeveer een kwartier. Er is een skibushalte op ca. 5 minuten, maar deze bus rijdt niet echt frequent en zeker niet 's avonds.