Appartement Montjola in Sölden Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Montjola

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Appartement Montjola

Ausserwaldstr. 26, 6450, Sölden
Appartement Montjola scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Montjola? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Montjola in Sölden, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Montjola met andere accommodaties in Sölden.

1 beoordeling van Montjola

1 beoordeling
Marjan
25-2-2005 Wij waren hier jan. 2004. Hadden het app. op de bovenste et. Geweldig, de hele bovenverd. van ons met over hele breedte een balkon met zicht op de oefenpiste en apresski. We waren met 6 volw. en 2 kl. kids - zr. geschikt. Gr. slaapkamers en luxe keuken. Niet een hele grote woonkmr.
Ideaal met kids. De skiers stappen de deur uit en lopen 30 m. van huis de piste op. Via de 7 ski je naar de Gaislachkogl (gondel) Via de 7 kom je altijd weer bij huis langs. Omdat het wat hoger ligt op de berg zit je niet in het centrum, maar wel naast een paar goeie rest. en apresski. Als je het dorp in wilt kun je bij de oefenpiste met een liftje naar beneden en kom je midden in het centrum uit.
Zeker voor herh. vatbaar, hoewel we dit jr (2005) naar een ander huis in hetzelfde buurtje zijn gegaan omdat we met meer kids waren dan in 2004 en dit niet in Montjola werd toegestaan. (zie Solden: haus Leni)