Pension Marcell** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Pension Marcell** Sölden

Beoordelingen Pension Marcell**

Lochlehnstrasse 11, 6450, Sölden
Pension Marcell scoort een 7,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Marcell**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Marcell** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Pension Marcell** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Marcell** met andere accommodaties in Sölden.

5 beoordelingen over Marcell**

6,7
5,5
6,2
met vrienden, Feb. 2011
"Niet heel vriendelijk"
Franca
4-4-2011 Eigenaren zijn niet heel vriendelijk. Bij aankomst kregen we al toegesnauwd dat we veel te vroeg waren en voorlopig de kamer niet in konden. We wilden alleen vriendelijk vragen of we ons misschien ergens konden omkleden. Vriendelijk verzoek om iets te mogen printen ?: "onmogelijk". Internet ?: "per 10 minuten betalen" (en grof betalen).
Verder is het een heel stuk lopen naar het stadje/de pisten. De laatste skibus gaat al om half 6, dus heel snel après-skieen als je niet wilt lopen.
Solden zelf zijn we al vaker geweest; mooi gebied, leuk stadje.

met vrienden, Mrt. 2008
M. van Haandel
19-3-2008 Goed loopbaar naar centrum, tenzij je met je skispullen naar de lift moet lopen. Dan is het best ver. Wij hadden depo gehuurd bij de skilift.

Pension ziet er zeer netjes uit. Kamer erg schoon en opgeruimd. Was inclusief sauna, maar daar moest je toch nog voo r betalen. Beetje jammer.

De voordeur sluit wat vroeg, dus je moet altijd de sleutel meenemen. Loopafstand naar centrum is ongeveer 10 minuten.

Ontbijt is wat minimaal, niet veel keuze wat betreft voeding. Werden zeer netjes ontvangen toen we om 8.00 in de ochtend al aankwamen.

Vervoer met bus is niet aan te raden. Vertraging op heen en terug weg. Slechte informatie wat betreft verloop van de reis.

Verder hele goede vakantie gehad. De taxi voor de terug weg was mooi op tijd!!

Familie, Jan. 2008
E Siderius
27-1-2008 Zeer goed bevallen dit pension. Vooral de eigenaresse was een zeer aardige vrouw, die het vooral heel erg goed voor ons wou doen.

Familie, Jan. 2008
E Siderius
27-1-2008 Heel erg naar de zin gehad bij dit appartement. vooral de eigenaresse is een heel erg aardige gemoedelijke vrouw, die het je heel erg graag naar de zin wil maken.

zeker een aanrader.

P.van Vlastuin
14-3-2006 Wij zijn van 4 tot 11 maart in dit appartement geweest.We zijn nog nooit zo slecht behandeld.De huisbaas was rond uit een overspannen persoon die het belangrijker vind dat al het huisvuil word gescheiden dan dat hij het zijn gasten naar hun zin maakt.Het ontbijt was volgens Touroperator ter plaatse bij te boeken ook dit was niet meer mogelijk.We zijn toen uitgeweken voor het ontbijt naar het naast gelegen Apartement Olympia waar je met open armen werd ontvangen en waar je als gast wordt behandeld.
Mijn advies voor een gezellige vakantie rij appartement Marcell maar voorbij en stop bij Apartement Olympia voor een gezellige vakantie.