26-2-2012
Fijn appartement (8) met veel ruimte en de piste zowat aan het huisje.
Beetje ver van het centrum maar prima te doen met bob. 3 slaapkamers 2 persoons en 3 badkamers. Losse keuken, eethoek en zitkamer. Ga je voor het skieen dan is dit perfect. Ga zeker nog eens terug.
17-9-2008
wij zijn 2 keer met kerst in dit appartement geweest met 9 personen en de 2de keer hebben we ze het voordeel van de twijfel gegeven, in de hoop dat het beter was omdat de ligging goed is t.o.v. de pistes, niet t.o.v. het centrum van Solden, maar het was bar en boos, het leek wel of we in een kelder zaten zonder daglicht. De inrichting was ook ernstig aan vervanging toe. Handdoeken werden 1 x per week gewisseld en over schoon beddegoed zullen we het maar niet hebben. De eigenaar is nooit bereikbaar. We komen hier nooit meer terug. Als je voor apres-ski gaat moet je echt meer in het centrum liggen, het liftje bij Phlip gaat om 17.00uur dicht en zonder taxi kom je echt niet meer boven.
25-2-2005
jan. 2005. met 6 volw. en 4 k. Supergr. app. Zeer gr. woonk. en aparte luxe keuken. 3 gr. slaapk. met elk eigen superdeluxe badk. Grote eethoek. Eigen halletje met skisch.verwarmer. Perfect voor kl. kids - veel speelruimte.
20 mtr. lopen naar piste (nr. 7) en ski je zo naar gondel. Via de 7 kom je achter het huis uit. 40 mr. lopen naar apresski en rest. Via liftje (bij apresski) kom je in het centrum uit.
Zeker voor herh. vatbaar.