Appartement Johannes in Sölden Oostenrijk beoordelingen 6.4 | Zoover

Beoordelingen Appartement Johannes

6,3
6,7
5,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Johannes

Kaiserbergstrasse 8, 6450, Sölden
Appartement Johannes scoort een 6,4 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Johannes? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Johannes in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Appartement Johannes vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Johannes met andere accommodaties in Sölden.

7 beoordelingen over Johannes

6,7
6,6
5,7
"Niks mis mee"
Sandra
23-3-2010 Mooi appartement, wel iets verder gelegen van het centrum.
Schitterend uitzicht over het dorp.
Een goede (en in verhouding goedkope) aanrader voor als het niet erg is wat verder van het centrum te zitten.
(Bushalte is op 350 mtr. en dat is prima te lopen).

met oudere kinderen, Juli 2009
"Goede keuze"
Fam. Kosse
22-7-2009 Appartement Johannes is ons 100 % meegevallen na alle kritische beoordelingen. De ligging van het appartement was rustig en het uitzicht op de hoge bergen was prachtig. Het appartement was mooi schoon en de twee badkamers waren erg handig met een groter gezelschap. De aardige en behulpzame eigenaresse bracht ons elke drie dagen schone handdoeken. Ze kwam nooit ongevraagd ons appartement binnen, zoals blijkbaar bij anderen. Vanuit het appartement loop je zo de mooie wandelpaden op. Er is een bushalte op loopafstand van het appartement. Met de auto ben je in een paar minuten in het dorp. Er zijn heel veel uitstapjes vanuit het appartement mogelijk. Als we nog een keer naar Solden gaan, kiezen we weer voor Johannes.

met oudere kinderen, Aug. 2008
"Goede nete acommodatie"
ad
6-4-2009 Mooie accommodatie met een erg mooi uitzicht op het dorp en het skigebied. ligt bovenop een heuvel, iets buiten het centrum. Ideaal met 2 ruime badkamers met douche en wc, 2-pk, een 2-pk met bedbank en een kamer met 2x eenpersoonsbed achter elkaar geplaatst. Oven, magnetron, 4 elekrische kookplaten, koelkast en tv met helaas geen Nederlandes zenders. Snap kritiek van bovenstaande beoordelingen helemaal niet. Wij hebben niets gemerkt van ongevraagd het appartement binnenkomen etc. Was uiterst vriendelijk en correct.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Johannes bij:

suzanna
24-2-2008 Redelijk mooi appartement. Zeer slechte service, weinig privacy, omdat de vrouw onuitgenodigd het appartement komt binnenlopen en we werden beschuldigd van kleine beschadiging aan de muur. Dit appartement is geen goede keus voor ons geweest.

Familie, Feb. 2008
L.C. Pronk
25-2-2008 We zijn niet tevreden over het appartement, voornamelijk door de opstelling van de verhuurder. Ze liet ons niet met rust en kwam dagelijks het appartement binnenlopen. We hebben ons er niet prettig gevoeld

Familie, Dec. 2007
Albert
24-2-2008 Heel slecht appartement. Lelijk uitzicht, heel ver van de piste en de verwarming deed het niet. De vrouw des huizes liet ons niet met rust en kwam te pas en te onpas zomaar binnen zonder aan te bellen. Tevens was ze de hele week zeer chagerijnig en gaf ze de borg niet terug. Een verschrikkelijk appertement. Dit heeft een grote stempel gedrukt op onze vakantie. Het skigebied is wel fantastisch

Loes
28-3-2007 Hele nette accommodatie met mooi uitzicht op het dorp en het skigebied. Wel bovenop heuvel gelegen, dus aardig klimmen wanneer je te voet van de skibus afkomt. De broodjesservice is ideaal, omdat het toch wel anderhalve km van het centrum ligt.Het heeft 2 ruime badkamers met douche en wc, 2-pk, een 2-pk met bedbank en een kamer met 2x eenpersoonsbed achter elkaar geplaatst. Oven, magnetron, 4 elekrische kookplaten, koelkast en tv. Wanneer het niet erg is om verder van het centrum te zitten is dit een prima appartement. (Taxi naar apt EUR 9-11)