Chalet Innerwald*** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.827 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Sölden > Chalet Innerwald***

Beoordelingen Chalet Innerwald***

-13  °C

10 februari 2012

6,4
Er is nog geen foto beschikbaar

Chalet Innerwald scoort een 8,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Innerwald***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Innerwald*** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Innerwald*** met andere accommodaties in Sölden.

8 beoordelingen over Innerwald***

met vrienden, Feb. 2010
Geweldig chalet
rick
15-4-2011 vorig jaar het hele chalet afgehuurd met vrienden.In een woord geweldig! Je moet niet denken dat je in een luxe chalet komt want dat is echt niet maar het is allemaal wel netjes!
Het kroegje/ eetzaal is ook heel gezellig en bij ons was het eten fantastisch! Mede dankzij Suzan en Dimme, afstand tot de stoeltjeslift is prima te lopen.

Super
Chris
2-3-2009 Wij hebben echt een superverzorgde vakantie gehad. Voor de staf was niets teveel. Perfect verzorgd. Goed eten, vriendelijkheid. Afstand tot de piste perfect. Het huis is oud, maar knus en niet gehorig. Kortom echt een aanrader. Maar ik denk dat het staat of valt met de mensen die de verzorging doen en deze verdienen voor wat mij betreft een dikke 10. Bedankt Dimmen en Suzan

B Visser
18-4-2008 het was geweldig de mensen het eten en het skien snel weer terug dankje wel Dimmen en Susan

met vrienden, Mrt. 2008
Paul
9-3-2008 Een fantastische week gehad. Met 13 vrienden hebben we het hele chalet afgehuurd. De klant is koning in dit chalet. De gastheer en vrouw waren zeer gastvrij en erg flexibel. Het eten was echt voortreffelijk. De ligging is niet direct aan de piste, maar ongeveer 50m lopen. Apres ski is echt top. Zowel bij Innerwald als beneden in het dorp. Met de taxi ben je er zo.

olaerts geert
25-4-2007 ligging chalet is inderdaad goed, maar de chalet blijft toch een oud kot, gerenoveerd of niet(luidruchtig)! eten in de chalet was ook niet super, maar kon ermee door ! Voor de rest, een leuke staf, heel flexibel, behulpzaam, enz...soelden is een leuk skigebied,maar er zijn geen zwarte pisten, de zwarten die aangeduid zijn, zijn niet meer als rood ! Voor de rest heel gevarieerd en ruim skigebied, geen wachttijden en het duurt misschien iets lang vooraleer je de gletjer bereikt(een uur) ! Veel leuke skibars op de pisten en bij mooi weer is het echt super !

Astrid
17-3-2006 Wij zijn in Maart lekker met de vrienden groep gaan skieen. We werden zeeer gastvrij ontvangen en het eten was echt super !!!!

De gast-heer en gast-vrouw waren heel aardig, alles mocht en kon (behalve te laat komen voor het eten natuurlijk)

Verder alles prima

Margriet
3-1-2006 Ondanks bovenstaande recentie hebben wij het toch aangedurfd! En zeker voor herhaling vatbaar! Onze gastheer en gastvrouw waren zeer vriendelijk, het eten was super, niets was hen teveel! Het dorpje was wel even lopen maar goed dit wisten we van te voren! De ligging t.o.v. de pistes was daarentegen geweldig! Kortom volgend jaar zijn we weer van de partij!

Frank & Simone
27-6-2005 De klant is geen koning in dit huis. Als om bitterballen of enig ander bittergarnituur wordt gevraagd behoort dit niet tot de mogelijkheden. Na deze vraag worden de ramen in deze hete stube onmiddelijk gesloten vanwege hernia-klachten van de gastvrouw.

p.s. het eten wordt om precies 6 uur uitgeserveerd (apres-ski is er dus in dit chalet absoluut niet bij), bent u dan niet optijd, dan moet u dit overheerlijke drie-gangen dinee langs u laten gaan. Om 9 uur kruipt de staf onder de wol, de verantwoordelijkheid op dit late uur ligt dan bij de overgbebleven personen. Dit houdt in, het chalet op eigen wijze afsluiten en de lichten uitdoen.

Gratis drank behoort in de chalet tot de mogelijkheid (all inklusiv), gewoon je drank op een andere kamer zetten, voor zover die bewoont zijn.

Allesomvattend, een echte aanrader!

Gegroet Helmond Sport

6,4