Hotel Hubertus*** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 6.6 | Zoover

Hotel Hubertus*** Sölden

Beoordelingen Hotel Hubertus***

Dorfstrasse 35, 6450, Sölden
Hotel Hubertus scoort een 6,6 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hubertus***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hubertus*** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Hubertus*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Hubertus*** met andere accommodaties in Sölden.

9 beoordelingen over Hubertus***

6,3
6,5
6,2
6,4
met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Fantastich genoten!"
Justus
12-3-2012 Wanneer mensen zeggen dat ze snel tevreden zijn, frons ik altijd mijn wenkbrauwen, zo ook nu. Wij zijn net terug van een magistrale week in Solden. Het hotel voldeed volledig aan onze verwachtingen, wij hadden een mooie kamer, erg schoon, vriendelijk personeel, eten was prima en de houten stube (cafe) in het hotel was er gezellig.

Ik vind dat ik toch moet reageren op eerder commentaar, er staan feitelijke onjuistheden in;
1. Internet: 20 Euro voor een hele week! met 2 GB datalimiet
2. Waar is water op tafel gratis tegenwoordig?
3. Matige huiswijn?! 25 Euro voor een Valpolicella en 26 Euro voor een Chianti, waar hebben we het over..
4. Ongezellig skihok?! Is inderdaad in de kelder, maar daar ben je gemiddeld 2 minuten per dag. Was er schoon en verwarmd.

Het ontbijt is zonder meer goed en uitgebreid te noemen. Daarnaast hadden wij een grote, nieuwe kamer, dan betaal je 10 Euro pppn meer, maar dan heb je ook wat.

Wij hebben voor 2013 alweer 2 weken geboekt, zin al zin in!

met partner, Feb. 2012
"Zeer teleurstellend"
Arie
19-2-2012 Wij zijn snel tevreden maar dit was echt heeeel matig, 3* op z’n best. Wat een oude meuk! Voor 200 euro p/n (hp, ex. skipas) een somber, bruin jaren zeventig vertrek, 2 x40 watt plafonnières, donkere hoeken, TL balkje boven een kort bed dat bij elke beweging kraakte (ook bij de buren). Die foto’s op hun site moeten bij de buren gemaakt zijn. Klein kil skihok met 1 bankje. Wellnessje van 50 m2, in de sauna kunnen 4 mensen liggen/ 6-8 zitten, 6 ligbedjes. WiFi 6 euro per half uur (echt!). Tja, ze rekenen ook 2 euro voor een karafje kraanwater op tafel. Het diner ging stapsgewijs achteruit ( cafe en a la carte restaurant ernaast kregen duidelijk voorrang). Fantasieloze saladbar. De laatste avonden anderhalf uur op ons hoofdgerecht gewacht (wel crèmesoepje tussendoor). De kok houdt erg van zout en Knorr sausjes. Half rauwe kipfilet werd teruggenomen, weer even in de pan gegooid en zonder commentaar of excuus teruggeplaatst. Flesjes matige huiswijn 25-35 euro .

met vrienden, Nov. 2010
"Mooie charmante hotel"
Alexandra en Jonhhy
16-11-2010 wij zijn net terug van vakantie in Hotel Hubertus ik moet zeggen het hotel heeft ons aangenam verast,mooie en grote kamers elke dag verse handdoekken en overall zeer proper.Het eten was zeer goed en keuze genoeg en uitstraling van restaurant zeer charmant(oude houten plafon) zoals ganse hotel zeer charmante uitstraling.Wellens is ook zeer mooi(niet te groot) een min punt ski's kan jij niet apart sluiten in de kasten.Ski bus stopt voor hotel. Zeer mooie ski pistes maar in winter veel te druk (wij waren 2 maal in winter niet te doen te druk nu komen wij altijd rond 11 november gewoon SUPER WEER EN ZEER VERSE SNEEUW)In Januari gaan wij naar Frankrijk een puur luxe ski's aandoen en juuuuuuj in de bergen!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hubertus*** bij:

met partner, Juli 2009
"Nooit meer"
de ruyck peter
4-8-2009 pluspunten zyn vriendelyke mensen en zeer goed ontbyt . minpunten zyn gelegen langs een zeer drukke verkeersweg je kan maar slapen van 23:00 uur tot 05:00 uur . kamers niet proper en verouderd , drank heel duur , en avondeten ronduit zeer slecht en weinig . geen 4 sterren waard en zeker geen aanrader . wy zyn 2 dagen vroeger naar huis gekomen

met jonge kinderen
"Nooit meer hubertus"
Bas
28-12-2008 met kerst in dit hotel geweest en het is ons slecht bevallen. eten ondermaats, verbrand, uitgedroogd of voorzien van plastic. Ontbijt wel goed. uitstraling restaurant zeer verouderd. voor kinderen niets te beleven. Bar fuchsloch leuk maar weinig te beleven. 4 sterren op de deur maar dit klopt zeker niet.

met vrienden, Mrt. 2008
M. van Hartingsveld...
24-3-2008 Prima schoon hotel. Skibus stopt voor de deur.
Als je vroeg wil vertrekken maken ze onbijt om mee te nemen!
Fijne sauna!

Harro
20-2-2005 Ook wij zijn in maart 2003 naar dit hotel geweest. Is een zeer goed hotel met uitstekend eten en goede verzorging, maar niet echt goedkoop.
Doordat het hotel aan de doorgaande weg in Solden ligt is er 's nachts wel eens lawaai, wellicht als oplossing hiervoor: boek een kamer aan de achterzijde. Verder stopt voor het hotel de gratis skibus voor vervoer naar de kabelbanen met skiliften.
Mocht je meer vragen hebben, mail me maar.

Wendy
16-2-2005 In januari 2003 onze wintersport doorgebracht. Zeer goed hotel. Mooie kamer, wij hadden een (gedeeld) balkon. 's Nachts was het vaak op straat wel rumoerig, doordat het hotel in het centrum van Solden staat. Voor slechte slapers dus wat minder geschikt. Heerlijk eten, 's avonds een 4-gangen diner met (ik geloof) twee keuzes per gang. In maart 2005 weer naar Solden. Helaas is het hotel de laatste jaren flink duur geworden, net als andere verblijven overigens, maar dit heeft ons doen besluiten een ander verblijf te kiezen. (Pension)

met partner, Feb. 2002
"Mooi hotel"
g
7-7-2011 goed hotel lekker gelegen in solden
mooie kemers
lekker eten
alleen altijd die rijen naar de liften in solden