12-3-2012
Wanneer mensen zeggen dat ze snel tevreden zijn, frons ik altijd mijn wenkbrauwen, zo ook nu. Wij zijn net terug van een magistrale week in Solden. Het hotel voldeed volledig aan onze verwachtingen, wij hadden een mooie kamer, erg schoon, vriendelijk personeel, eten was prima en de houten stube (cafe) in het hotel was er gezellig.
Ik vind dat ik toch moet reageren op eerder commentaar, er staan feitelijke onjuistheden in;
1. Internet: 20 Euro voor een hele week! met 2 GB datalimiet
2. Waar is water op tafel gratis tegenwoordig?
3. Matige huiswijn?! 25 Euro voor een Valpolicella en 26 Euro voor een Chianti, waar hebben we het over..
4. Ongezellig skihok?! Is inderdaad in de kelder, maar daar ben je gemiddeld 2 minuten per dag. Was er schoon en verwarmd.
Het ontbijt is zonder meer goed en uitgebreid te noemen. Daarnaast hadden wij een grote, nieuwe kamer, dan betaal je 10 Euro pppn meer, maar dan heb je ook wat.
Wij hebben voor 2013 alweer 2 weken geboekt, zin al zin in!
19-2-2012
Wij zijn snel tevreden maar dit was echt heeeel matig, 3* op z’n best. Wat een oude meuk! Voor 200 euro p/n (hp, ex. skipas) een somber, bruin jaren zeventig vertrek, 2 x40 watt plafonnières, donkere hoeken, TL balkje boven een kort bed dat bij elke beweging kraakte (ook bij de buren). Die foto’s op hun site moeten bij de buren gemaakt zijn. Klein kil skihok met 1 bankje. Wellnessje van 50 m2, in de sauna kunnen 4 mensen liggen/ 6-8 zitten, 6 ligbedjes. WiFi 6 euro per half uur (echt!). Tja, ze rekenen ook 2 euro voor een karafje kraanwater op tafel. Het diner ging stapsgewijs achteruit ( cafe en a la carte restaurant ernaast kregen duidelijk voorrang). Fantasieloze saladbar. De laatste avonden anderhalf uur op ons hoofdgerecht gewacht (wel crèmesoepje tussendoor). De kok houdt erg van zout en Knorr sausjes. Half rauwe kipfilet werd teruggenomen, weer even in de pan gegooid en zonder commentaar of excuus teruggeplaatst. Flesjes matige huiswijn 25-35 euro .
16-11-2010
wij zijn net terug van vakantie in Hotel Hubertus ik moet zeggen het hotel heeft ons aangenam verast,mooie en grote kamers elke dag verse handdoekken en overall zeer proper.Het eten was zeer goed en keuze genoeg en uitstraling van restaurant zeer charmant(oude houten plafon) zoals ganse hotel zeer charmante uitstraling.Wellens is ook zeer mooi(niet te groot) een min punt ski's kan jij niet apart sluiten in de kasten.Ski bus stopt voor hotel. Zeer mooie ski pistes maar in winter veel te druk (wij waren 2 maal in winter niet te doen te druk nu komen wij altijd rond 11 november gewoon SUPER WEER EN ZEER VERSE SNEEUW)In Januari gaan wij naar Frankrijk een puur luxe ski's aandoen en juuuuuuj in de bergen!!!