Gasthof Grüner*** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Gasthof Grüner*** Sölden

Beoordelingen Gasthof Grüner***

Ausserwaldstrasse 19, 6450, Sölden
Gasthof Grüner scoort een 8,9 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Grüner***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Grüner*** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Gasthof Grüner*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Grüner*** met andere accommodaties in Sölden.

11 beoordelingen over Grüner***

met een groep, Dec. 2011
"Prima plek"
Rob Oosterbaan
3-1-2012 Gasthof Paul Grüner van touroperator is prima. Goede ligging tov de pistes, prima gastheer en - dame die dagelijks een uitstekend ontbijt hebben verzorgd plus drankje/hapje na het skien. Avondeten was geregeld in een restaurant op loopafstand.

"Fantastisch hotel met een schitterende ligging"
rickensandra
23-10-2011 In september zijn wij voor 2 weken naar Sölden geweest. Gasthof Gruner is echt een aanrader. Wandelroutes zijn er ook genoeg.
Wij zijn een paar keer met de auto naar omliggende dorpen gegaan en hebben ook daar mooie wandelingen gemaakt. Gries is vooral een aanrader om te gaan wandelen. En mocht je een keer geen zin hebben in een wandeling dat is het Aquadome een goede optie.
Al met al hebben wij erg genoten van de omgeving en het hotel. Wij komen zeker nog een keer terug.

"Prima hotel in de winter maar ook in de zomer."
Anny Oosterhof
9-8-2011 Wij waren hier dit jaar voor de eerste keer in de zomer (normaal komen we in de winter) de wandelmogelijkheden zijn uitgebreid en echte aanraders zijn de wandelingen met PETER. bv naar de Breslauerhütte.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Grüner*** bij:

met vrienden, Mrt. 2010
"Heerlijk hotel aan de piste gelegen."
Jan
9-12-2010 We gaan dit jaar voor de vierde keer naar Gasthof Grüner. Je voelt je hier echt thuis. Gastvrij en erg gezellig. Ontbijt is prima. Diner is goed verzorgd. Parkeergarage onder het hotel. Het mooste is dat je direct op de piste stapt. Echt genieten.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Geweldig ligging, culinair wat minder"
gosia000
16-3-2010 Als je de locatie zoekt, die goed is om met kinderen naartoe te gaan, dan je hebt het gevonden. In de loop afstand skischool(tje) en de kinderopvang.
Helaas Gasthof Gruner is redelijk prijzig en wij hebben wat meer "sophisticated" en internationele keuken verwacht. Het was redelijk zwaar eten met aardappels en sauzen elke avond. Voor de lunch de keuze is heel beperkt.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Gastvrij Gasthof!"
vVeen
4-10-2010 Prima gastvrij hotel, direkt aan de piste en zeker met kinderen een fantastiche plek!!

met jonge kinderen
"Gezellig"
Mar
4-1-2010 Vriendelijke mensen, op een mooie locatie. Piste voor de deur, en skischool ook.
Super!

met partner, Jan. 2009
"Absolute aanrader!!!"
Vroos
17-12-2009 Vraag is of we onszelf in de voet gaan schieten, door dit mooie plekje hier op te geven. Het is er heerlijk, relaxed, laagdrempelig, rustig en wel goede service. Helemaal om tot rust te komen en vanaf het hotel op de latten te stappen. Ligt namelijk aan de piste!! Toppertje.

Martijn en Nadine
28-11-2006 Vorig jaar hier geweest en dit jaar gaan wij er weer naar toe. Vanuit het gasthof direct op de piste, lekker huiselijk Gasthof, goed eten en relaxed.

Aanrader dus.

E. kuiper