Hotel Gaislachalm** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.008 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Sölden > Hotel Gaislachalm**

Beoordelingen Hotel Gaislachalm**

-12  °C

10 februari 2012

6,7
6,2
mankeert niets aan toch?

Hotel Gaislachalm scoort een 7,0 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gaislachalm**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gaislachalm** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Gaislachalm** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Gaislachalm** met andere accommodaties in Sölden.

27 beoordelingen over Gaislachalm**

met een groep, Jan. 2012
Prima hotel tav prijs/kwaliteit
gamerjans
24-1-2012 Kamers zijn gedateerd. Douches en bedden van matige kwaliteit. Ligging t.o.v. pistes is perfect. Apres-ski wordt lastig omdat je afhankelijk bent van het (inmiddels vernieuwde) busje van het hotel. Prima service en het eten kan er ruimschoots mee door. Je kunt zoveel krijgen als je wilt. Tevens is er een (kleine) sauna met voldoende faciliteiten.
Wij waren met 11 mannen en hebben er een leuke week gehad.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Mooie ligging
Wilma
1-2-2012 Prima hotel, is wel erg afgelegen, maar dat weet je van te voren, kan zo de piste op. Eigenaren en personeel zijn erg vriendelijk en behulpzaam, eten is eenvoudig, maar goed, keuze uit 2 hoofdgerechten. Kamers zijn wel verouderd, maar schoon, bedden zijn slecht.
Voor kinderen, ook oudere kinderen is er niks veel te doen. s'Avonds is het er erg rustig, alleen op donderdag is er muziek, en aansluitend kan er naar het dal gerodeld worden.
Alleen geschikt voor mensen die al kunnen skien, anders kom je hier echt niet weg!

met vrienden, Mrt. 2011
Goede verhouding prijs/kwaliteit
Hilde en peter
17-3-2011 Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke ontvangst, door chauffeur van het busje dat ons naar het hotel bracht en zeer vriendelijke ontvangst in het hotel zelf. De kamers zijn proper; het meubilair is aan vervanging toe. Zeer weinig licht in de badkamer. Het eten is zeer lekker, maar soms wat weinig... Ga zeker eens te voet (200 meter) naar het hotel aan de overkant, daar is 's avonds een stube met af en toe live muziek; een aanrader! Jammer dat je steeds het busje moet nemen als je naar de stad wil; met je eigen wagen naar het hotel rijden is zeker geen aanrader! Zeer gevaarlijk; zeer gladde, smalle weg met haarspeldbochten... Je geraakt moeilijk naar boven met kettingen; het (gammele) busje heeft spijkerbanden en desondanks ruikt het naar verbrand rubber als je eindelijk bij het hotel bent. De skipistes in Solden zijn zeer mooi en breed. Je moet wel kunnen skieën als je in het hotel wil logeren! Iemand die niet skiet kiest beter een ander hotel, anders ben je geïsoleerd...

met partner, Jan. 2011
Heel leuk pension, zeer vriendelijk personeel
rianne appel
17-1-2011 let niet op norse reacties die eerder geschreven zijn, pension is overgenomen door nieuwe eigenaren! Zeer vriendelijk personeel, wij hebben een uitstekende week gehad. Eten was goede prijs/kwaliteitverhouding. Sauna mooi, groot en zeer welkom na een dag op de latten! Wij komen hier zeker nog eens terug!!

met oudere kinderen, Jan. 2011
Aan te raden
P@s
9-1-2011 Negeer alle norse commentaren over dit hotel. Wij zijn net terug en hebben een zeer fijne vakantie gehad. De bediening is correct en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Dit is een hotel met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We hadden kamers in het nieuwe gedeelte en die waren zeer net, ruim en voorzien van een vernieuwde badkamer.
Hier valt NIETS op aan te merken!
Tot bij het hotel rijden doe je mits de nodige winteruitrusting (winterbanden, 4x4, of kettingen) anders bel je voor het busje.
Om 9u 's ochtends skiën op een piste waar nog geen kat te zien is, waar vind je dat?

met een groep, Mrt. 2010
Leuke hotel, fijne bediening, goed eten
cees banning
5-10-2010 Ligging van het hotel is uitstekend. Vanuit je hotel zo naar de sleeplift en daarna naar boven. Wel op tijd terug met de liften anders een taxi vanuit dorp Solden naar het hotel terug. Brede pisten, goed sneeuw. Snelle doorloop als je vanuit het hotel begint anders in het dorp half uur wachttijd. Je kunt met goede banden en sneeuwkettingen naar het hotel. Maar beter is met een taxi busje van het hotel je naar boven laten brengen. Het is geen luxe hotel. Als je reserveert dan aangeven dat je in het nieuwbouw gedeelte wilt zitten. Dit zijn grotere en luxere kamers met een balkon in de zon. Ze hebben geen Wifi.

met vrienden, Feb. 2010
Leuk hotel op een prachtige lokatie
B de Jong
24-2-2010 Een mooi plekje op prachtige pistes, de eigenaars of beheerders zijn een leuk jong
stel, ze hebben de toiletten gerenoveerd en ook een sauna geplaatst.De kamers zijn simpel maar goed.
Het eten is goed, je mag uit twee menu's kiezen.
Gezellige sfeer met warme mensen

met vrienden, Mrt. 2009
Eenvoudig hotel, goed gelegen aan de piste
Linda
9-3-2009 Wij zijn net terug van onze vakantie bij gaislachalm.
Het hotel ligt aan een piste, maar je moet wel de lift van 16:00 uur halen anders kom je niet terug. Wij hebben een keer gehad dat de lift eerder dicht ging vanwege het slechte weer, dus moesten we met de taxi terug naar het hotel. De piste naar het hotel is ook best pittig als het slecht weer is. De medewerkers van het hotel zijn niet zo vriendelijk en je kunt er niet apres-skien! Gelukkig kon dat bij het hotel ernaast, klein stukje lopen. Kamers zijn gedateerd, de sauna is wel nieuw en erg fijn! Eten was redelijk. Wij hebben voor de rest een prachtige vakantie gehad, het is een mooi skigebied! Maar wij gaan niet terug naar dit hotel.

met oudere kinderen
Leuk!
Heleen
17-2-2009 Erg leuk gehad in het hotel.
Mensen waren vriedelijk en hadden humor!

Als je meer luxe verwacht moet naar een 5 stereen hotel gaan.
Dit was prijs/kwaliteit perfect!

Norse eigenaars (spijtig)
Walter Collet
5-2-2009 Zeer mooie ligging en hotel is wat aan vernieuwing toe. Tot daar aan toe, maar de duidelijke zichtbare onverschilligheid van de hotelrunners to. hun gasten is irritant.
We voelden er ons indringers.

6,7

met een groep (2)