20-2-2012
Wij hadden halfpension, en zowel diner als ontbijt waren absoluut top. Daarbij zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Faciliteiten als sauna, Turks stoombad en whirlpool zorgen ervoor dat ze wat mij betreft een 9 verdienen. De kamers en ligging ten opzichte van de pistes zijn redelijk goed.
18-3-2011
Ruime kamer met aparte wc. Uitgebreid ontbijtbuffet. 's avonds altijd 5gangen met keuzemogelijkheden. Welkomstdiner van 7gangen en een Italiaanse avond. Leuke ontspanningsruimte (drie sauna's en bubbelbad). Ook gratis toegang tot het lokale zwembad wat ook leuk is met een versnelling, bubbels en een glijbaantje.
Te voet op 5min van de lift. Locker genomen in de F-winkel bij de lift, fijn als je niet moet sleuren met je latten en je kan je sportschoenen dus lekker aandoen voor en na het skiën. Ook 5min te voet van de Billa. gewoonweg fantastische week gehad
31-12-2010
Zijn hier van 19 dec. t/m 26 december 2010 geweest nog nooit zo'n goed hotel gehad met elke avond een keuze van 5 gangen. Eten voortreffelijk.
Een mooie welness. Grote kamer wij hadden kamer Erhart 30m 2.
Een uitgebreid ontbijt met verse sap van fruit en groente, melk, yoghurt, diverse soorten vleeswaren, diverse soorten kaas, gekkokt ei, gebakken spek met ei.
Wij gaan hier zeker nog een keer terug.
De gaislachlift is 500 meter van het hotel.