6-2-2008
Net pension. Vriendelijke mensen. De kamers zijn netjes en schoon. Ideale ligging vlakbij de Giggijoch-lift. Het ontbijtbuffet was zeer goed. Erg uitgebreid. Eén minpunt: de bedden. Deze zijn veel te hard en te klein voor lange mensen.
17-12-2007
Het pension ligt dicht bij de gondellift en in het centrum. Helaas is dit het enige positieve punt. De kamers zijn klein, donker, oud en hebben zeer slechte bedden. Het eten is slecht en de eigenaar intimiderend. Na onze klachten vriendelijk kenbaar te hebben gemaakt, werd hij agressief en onredelijk. We kregen direct de keus of blijven en niet zeuren of de kamer voor de gehele week te betalen en een ander hotel te zoeken. Alsof hij deze tekst vaker heeft moeten zeggen. De afscheid was wederom spannend.
20-11-2007
Erg ouderwets en kleine kamers. 't Ontbijt ging wel maar het avond eten was ronduit triest. Je MOET om 19.00 uur aan tafel zijn anders krijg je geen eten. Wij moesten ergens anders gaan eten dus.. Want in solden lukt het niet om om 19.00 uur aan tafel te zitten er is te veel apres-ski. Bij de Italiaan kun je super lekker eten en is het erg gezellig. Daar ben je tot 24.00 uur wel welkom. Slechte bedden trouwens ook. Alleen de ligging is goed. De rest is waardeloos; slecht hotel en renovatie is hard nodig.