Appartement Crystal in Sölden Oostenrijk beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Crystal

6,5
5,2
6,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Crystal

Rettenbachlweg 26, A-6450, Sölden
Appartement Crystal scoort een 6,7 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Crystal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Crystal in Sölden, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Crystal met andere accommodaties in Sölden.

4 beoordelingen over Crystal

6,5
5,2
6,4
met een groep, Feb. 2011
"Nooit meer!"
Nicolien
25-3-2011 De ligging is perfect naar het dorp (met een liftje)en de piste is te lopen en je kan er zo naar toe skieen maar...
- bij binnenkomst word gelijk gedreigd dat ze je borg inhouden als je het afval niet goed scheid(moeder is streng zij het meisje).
- bij 1 appartement waren de slaapkamers en badkamer goed maar de woonkeuken heel klein en krap.
- bij het andere appartement was het terras de parkeerplaats. De 1ste kamer had geen raam. De 2de kamer was een klein hok met 2 apparte bedden haaks op elkaar en een klein raampje. Bovendien moesten de verblijvers van de 2de kamer door de 1ste kamer voor de badkamer.
- de inrichting was goed. Maar de glazen waren oude mosterd en nutella potjes. Veel keukengerei miste en alles had wel een update nodig.
-schoon was het niet. Zelf nog de wc schoongemaakt bij binnekomst. koffiemachine met schimmel. maar wel 40 euro moeten afrekenen voor een eindschoonmaak.
de gastvrouw wilde niks van onze klacht horen ga maar naar TO zei ze.

met vrienden, Jan. 2009
"Leuk onderkomen"
R.vd S
30-11-2010 wij hebben een aantal jaren hier onze wintersportvakantie doorgebracht. je hoeft maar een paar honderd meter te lopen tot de piste. als offpiste geen probleem voor je is, ski of board je zo tot aan het appartement. het is degelijk oostenrijks ingericht, dus niet al te modern. wel rustig en we zijn altijd zeer hartelijk ontvangen en geholpen.

M. Gelens
13-4-2006 Ik kom al heel wat jaartjes in Solden en altijd boek ik telefonisch naar Haus Crystal, Fam. Kneisl. De Fam. is heel gastvriendelijk,het ontbijt is er goed. Je hebt er kamers met douche en appartementen die allemaal ruim van opzet zijn. Er is een groot appartement met badkamer met ligbad en twee slaapkamers en ruime woonkamer/keuken. Alles wordt erg goed schoon gehouden. Het ligt wel aan de piste. Je moet even de moeite nemen om ongeveer 750 mtr. naar beneden te lopen via de weg, dan kom je bij de oefenpiste Phillip en van daaruit ski je naar de grote liften die je overal naartoe brengen. Je kunt helemaal terug skieen naar Haus Crystal al zijn de laatste 200 mtr geen echte piste. Als je wilt uit eten is er rondom dit huis genoeg te vinden aan restaurants. Voor apres ski en winkels moet je wel naar beneden rijden (kan te voet), maar een taxi is ook zo gebeld. Voor ons is er geen ander!!

Helga
3-1-2006 Wij hadden geboekt en betaald voor Kerst 2005. Maar zelfs die paar kamertjes waren overboekt! We werden doorgestuurd naar Villa Dorothee, een familielid. Beide pensions liggen ondanks alle vermeldingen ab-so-luut niet in de buurt van een piste of van het dorp. Zowel piste als dorp moet met auto worden bezocht. Het skigebied is wel fantastisch.