10-2-2011
Eind januari wezen skiën met mijn vriend, vader en oom. We verbleven op de begane grond. Aan ruimte is er niets te klagen, 2 slaapkamers (wel opvallend: 1 zacht bed, 1 hard bed), met beide een douche&toilet. Op 1 badkamer een klein ligbad. Keuken prima in orde met de hoogstnodige voorzieningen. Vriesvak en afwasmachine waren extra handig.
Wat we misten was een echt zithoekje 's avonds. De bank is groot genoeg voor 3 personen, maar 1 persoon moet dan op een eetstoel of in de keuken zitten, niet gezellig & geen tafeltje oid, dat was niet zo handig. Dit waarschijnlijk omdat de bank tevens een 2persoons slaapbank was.
Broodjesservice 's ochtends was erg fijn!
Qua ligging (we gingen voornamelijk voor het skiën) is het prima, 3 minuten lopen naar de giggijochbaan. Ook apres-ski prima te doen. Ski's onderin het depot bij de Sport2000 en gaan!
Aan te raden als je met max. 4 personen bent en op zoek bent naar iets relatief goedkoops, als je toch niet veel op de bank wil hangen is het prima
3-9-2008
vlak bij het gezellig solden je kan veel wandelen,fietsen.gondelbaan,je koopt een otzkaart en dan is alles gratis ook openbaarvervoer.