Pension Carinthia*** in Sölden Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Pension Carinthia***

9,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Carinthia***

Alpenweg 6, 6450, Sölden
Pension Carinthia scoort een 9,1 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Carinthia***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Carinthia*** in Sölden, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Carinthia*** met andere accommodaties in Sölden.

4 beoordelingen over Carinthia***

met partner, Apr. 2012
"Prima plek"
Wilma
11-4-2012 Bij toeval tijdens paasweekend hier gekomen. Prima prijs kwaliteit verhouding voor ontbijt en avondeten. Kamer was schoon en elke dag schone handdoeken. Bij Diner geen keuze menu maar het eten is heerlijk, minimaal 5 gangen dus bij twijfel kun je rustig 1 of 2 gangen overslaan. Pension is rustig en personeel uitermate vriendelijk.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Super pension"
isabellakaizer
8-3-2012 sportpension Carinthia is een klein maar super fijn pension vlak bij de piste,prachtige wellnes en het eten was perfect!

met partner, Dec. 2008
"Super voor een weekje wintersport"
N&M
25-11-2009 We hebben met kerst een week met een stel vrienden in dit persion vertoefd. Het was super. De kamers waren schoon en netjes. We hadden een nieuwe badkamer. De bedden lagen goed. Met kerst kregen we een 5 gangen diner wat voortreffelijk was. Het is ons zo goed bevallen we gaan dit jaar in Januari weer.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Carinthia*** bij:

met partner, Apr. 2008
Johan & Karlien
18-5-2008 Dichtbij de gondel.
Nadeel: eten 's avonds alleen tussen 19.00 en 20.00 uur. Je hebt een menu, waarin je niet kunt kiezen. Voor-, hoofd- en nagerecht zijn vastgesteld en dat krijg je. Maar, het eten is wel ontzettend goed!
Badkamer zeer netjes en nieuw. Geen bad. Wel mogelijkheid tot gebruik sauna etc.
Vriendelijk personeel.