8-8-2010
Aardig appartement, netjes en schoon. Beetje apart ingedeeld, de woonkamer heeft nl. geen ramen. De woon/eetkamer ligt in het midden van het appartement. Daaromheen zijn de slaapkamers en keuken gesitueerd. Daardoor is er dus geen direct daglicht in de woon/eetkamer. De bank in de woonkamer is niet echt geschikt om gezellig op te zitten, vandaar dat ze waarschijnljk de TV's maar in de slaapkamers hebben gezet.
Maar ja, je komt daar tenslotte voor de wintersport en daar is het een prima plekje voor. De skilift is wel een stukje lopen maar dat is wel te doen. Apartement ligt boven een supermarkt dus de boodschappen zijn zo gedaan. Minpunt is wel het geluidsoverlast van het laden en lossen in het holst van de nacht. Een goeie slaper die daar niet wakker van wordt... Dus oordoppen mee!
27-2-2008
Wij waren zeer tevreden. Schoon appartement. Goed ingerichte keuken. Om de dag nieuwe handdoeken. Inderdaad kan je de bevoorrading goed horen, maar niet veel last van gehad.
Wij kunnen dit appartement zeker aanraden.
13-1-2007
het appartement is een beetje gewoon.
er is smorgens erg veel herrie van het bevoorraden van de spar aan de achterkant van het appartement.
vanaf smorgens 6 uur al!
wel een super ligging!mooi skigebied!