6-2-2010
Goed appartement. Ruime slaapkamers,genoeg douche ruimte voor 8 personen.Leef keuken waar je gezellig met zijn allen kunt zitten. Op loop afstand van het centrum en de pistes, ook op je ski schoenen.Van de eigenaar heb je totaal geen last, zal wel aan de gasten liggen als dat wel zo is.
10-2-2010
Dit is een groot appartement, met op 2 van de 4 slaapkamers een eigen badkamer, en de overige twee kamers hebben een gedeelde badkamer. Het zijn allemaal zeer ruime kamers, dus niet van die kleine "hotel kamertjes". 3 kamers met tweepersoonsbed en 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden.
Alles werkt goed, het enige wat wij miste was een douchegordijn op de badkamers (alles komt onder te zitten met water als je niet voorzichtig doet) en een oven (handig voor het afbakken van brood, nu moesten we 's morgens vroeg op voor vers brood van de bakker).
De woonkamer is wat klein, er is wel goed te zitten met 8 mensen, maar je kunt niet languit op een bank liggen met z'n allen. We hebben dit niet als negatief ervaren, want van liggen wordt het niet gezelliger.
De eigenaar hebben we in het totaal 5 minuten gezien, bij aankomst 4 minuten voor de sleutels en een korte uitleg, en toen we gingen 1 minuut om de borg in ontvangst te nemen. Niks mis mee dus...
2-4-2009
simpel maar ruim appartement op zeer goede afstand van de piste