21-3-2010
Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in het pension Bauernhausl! We waren met vrienden en dit 8 persoons appartement is echt een goede optie... ook wel voor families! Het pension heeft alles er in van vaatwastabletten tot keukenrol en van afwasborstels tot toiletpapier.. Erg handig. Openers, kaas schaven... alles wat je normaal mist in een huisje zit het wel in dit huisje!
In minder dan 10 minuten sta je aan de gigijovhbaan... waar je voor 16 euro je ski's en schoenen kunt achterlaten voor een week! Heel handig... ook voor de apre ski. Hier in solden is dit volop. De Shirmbar is een aanrader, deze gaat wel om 19:30 uur dicht en dan kun je het beste naar Mogul. Het personeel raad vaak aan om naar Fire & ice te gaan, maar persoonlijk vonden wij dit minder.
Skien is hier volop... voor de beginer maar ook voor mensen zoals velen bij ons in de groep die al jaren lang skien. Overal kun je een stop maken voor een biertje of een gluhwein... een aanrader is "de kip" langs piste30
12-2-2010
Wij zaten met een groep vrienden in het 8 persoons deel van het huis, dit heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers, meer dan voldoende ruimte dus!
Bauernhausl is erg gezellig, maar hier en daar wel wat rommelig (veel verschillende soorten bestek en servies) en soms wat verouderd, maar wel heel schoon en goed onderhouden.
De huisbazin ziet het meer als een pension dan een appartement had ik de indruk, elke middag kwam ze de boerenoven aansteken die voor een lekkere warme woonkamer zorgt (er is ook gewoon een cv trouwens), verder zorgde ze elke ochtend voor verse broodjes! Hou er wel rekening me dat ze dus soms het appartement binnen wandelt.
Het enige wat ik echt gemist heb is een lekkere zitbank, de eetkamerstoelen worden na een avond toch wel wat hard.
23-3-2009
Het appartement is ruim ingedeeld, schoon en met prima bedden. Alles wat verder nodig is in de keuken is aanwezig en we vonden het ook erg prettig dat we met vier personen over twee slaapkamers en badkamers beschikten die beiden ruim genoeg waren. De broodjes service morgens was prima geregeld. Het enige nadeel van het appartement was het feit dat de gastvrouw erg sacherijnig was en over alle kleine dingen kon zeuren. Ons appartement was boven haar eigen woonruimte en alle stappen die je zet kan je horen in haar kamer, meerdere malen is ze boven geweest om te vragen of het zachter kon in plat oostenrijks terwijl wij alleen maar door het appartement liepen. Wat wel erg prettig was, was dat ze iedere dag het appartement schoon maakte. De handdoeken worden eens per week vervangen dus wel een aantal schone van huis meenemen! Het centrum en de skilift zijn beiden slechts op 10 min. loopafstand.
1-3-2009
Alles was goed geregeld en de broodjes service was ook prima 's morgens.
Zo zag het appartement er ook zeer schoon uit, en ruim!
Dus een aanrader!!