13-3-2010
Prima appartement voor een weekje skiën lekker dichtbij de skilift naar de pistes.
Inrichting is een beetje oubollig maar wel netjes en van alle gemakken voorzien.
Een heerlijke douche, een kleine vaatwasser, koelkastje met diepvriesvak, een goed tweepersoonsbed en een balkon waar je je kleren fijn kunt luchten.
Smorgens verse broodjes aan de deur bezorgt en schone handdoeken.
Beneden een grote verwarmde ruimte voor je skispullen en een parkeerplaats aan de deur. Heb je nog skiles nodig en moet je nog spullen huren kun je deze met 10 procent korting, via de eigenaar, krijgen.
Al met al een prima onderkomen voor een redelijke prijs.
19-2-2009
Prijzen in Solden centrum zijn wel erg hoog, kon me herinneren dat dit een van de goedkoopste appartementen was en ook de enige 3 kamerappartement. Wil je goedkoper dan moet je 500 meter buiten centrum gaan zitten.
Ligging zeer goed.
Service: tja Oostenrijk is nog niet zo gastvrij als je in een appartement komt merk ik na al die jaren. Hotel is het altijd beter geregeld natuurlijk. Denk dat die mensen zelden een hotelschool of zoiets gedaan hebben. Meestal zie je ze alleen op de 1e en laatste dag en heb ik er geen last van. Lig er niet wakker van. Kan me voorstellen als je van die lompe russen in je huis krijgt die deuren intrappen en zat op de gang liggen je door de jaren heen ook je vriendelijkheid verliest.
Kamers: waren prima op de veel te korte bedden na 1,90meter.
17-2-2009
Ligging is prima t.o.v. de liften (dat is ook het enige positieve aan dit appartement !)
Slaapkamers in appartement zijn te klein. Sanitaire voorzieningen zijn niet goed. Er zijn maar twee wc's voor 6 personen waarvan er een is gelegen in een slaapkamer. Woonkamer is klein, keuken is niet voorzien van een afzuigkap. Bij binnenkomst hing er een muffe geur in het complex die de hele week gebleven is. De eigenaar/beheerder was een boeman vermomd als Oostenrijker. Toen we aankwamen na een lange reis kon er geen welkom groet van af maar heeft hij een uur als een commandant instructies staan te geven betreffende gescheiden vuilnis en deuren die op slot moesten etc. Later heeft hij ons nog bedreigd met boetes omdat we niet goed waren omgegaan met het afval (volgens zijn versie). Al met al een slechte ervaring en het was ook nog eens veel te duur.
AFRADER !!!!!